Aby bylo jasno Jany Bobošíkové: Vládní válečnice

Ve svém videocyklu “Aby bylo jasno” novinářka Jana Bobošíková podrobila sžíravé kritice tři ženy-válečnice, které poslední volby vynesly do vysokých funkcí

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Tm3NDjXCs5E&t=1s

2.6 34 hlasy
Hodnocení článku
15 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Kdyby ČT myslela svoji nestrannost vážně, musela by tato a podobná videa, vysílat po každých svých zprávách.

zhnuseny
zhnuseny
před 2 lety

Co k tomu dodat? Snad jenom, že je volila polovina zúčastněných voličů. Při cca 60% volební účasti se bavme o cca třetině populace. Pokud připustíme, že většina z oněch 40%, kteří se voleb nezúčastnili, jsou socky a bezdomovci, jejichž inteligence ztuha zvládá základní fyziologické funkce, jakými jsou rozmnožování, příjem potravy a vyměšování, dojdeme k neradostné bilanci. Dvě… Číst vice »

zhnuseny
zhnuseny
před 2 lety
Odpověď uživateli  zhnuseny

Chápu, pravda někdy skutečně bolí.

BillyJoe
BillyJoe
před 2 lety

Super. Bobo už v několika volbách obrala SPD o nějaké to procento, ale stačí ji ventilovat pár svých postřehů a slaboduchá partička bezmozků ji bude ještě tleskat. Paráda! Čím tady uvažujete lidi? Nebo spíš uvažujete vůbec? Vám nedochází že se levně podbízí aby u voleb mohla zase škodit? Ne? Asi ne.

Hokarc
Hokarc
před 2 lety

No, možná nás opravdu dají dohromady. Samozřejmě úplně jinak, než si to představují. Myslím, že by, i přes různé rozdíly, bylo na čase.

mikkesh
mikkesh
před 2 lety

Prostoduché infantilní děvče Adamová-Pekari nestojí za komentář. Snad jen, že by se mohli s nemocným Pavlíkem z Řeporyjí vzít za pacičky a jít skákat školku za barák.Ta druhá co si plete bombardér se svými bombarďáky, ve kterých chce na Rudé náměstí dopravit atomovku a tím pro naše děti zachránit svobodu a kde se její skeč… Číst vice »

Falka
Falka
před 2 lety

Jasno je mně i dalším lidem přemýšlejícím jako já, ale je tu řada dalších, kterým podle nás jasno vůbec není. Dost je jich lhostejných a nechtějí o takových záležitostech vůbec přemýšlet. Pak jsou tu hlavně ta prodejná média a jejich dobře zaplacení “dirigenti”. A média nám hodně ovlivní, hlavně ty mladé… Ženy jsou, myslím, dnes… Číst vice »

Georg
Georg
před 2 lety

Myslím, že tato videa je dobré znovu připomínat. To je zásluha paní Bobošíkové. Komentář k těmto dámám, které jsou na videu není snad ani nutný. Viděl jsem, nebo slyšel, prohlášení oněch „válečných štváčů“. Mají i své mužské druhy „ve zbrani“, psal jsem komentář k panu Kolářovi. Měl jsem nápad, co by sami mohli… Číst vice »

Vendol
Vendol
před 2 lety

Veřejnost má právo na informace, respektive je zde další průsak ze zpravodajského prostředí. Pan Stapleton z velvyslanectví USA, který má BIS, Bezpečnostní informační službu, ve velitelské a kádrové pravomoci, degradoval podpraporčíka Voříška ( krycí jméno George Hňup) na strážmistra a pohrozil mu přemístěním do amerického koncentračního lágru na Guantanamu na okupovaném území Kuby.… Číst vice »

basos
basos
před 2 lety

Bobo kdysi mela krasnou postavu, a Cleveage bylo taky bez chyby. ale to bylo uz davno. Tenkrat mi stacilo se na ni “en natura” divat, a celkem mi bylo jedno co ventilovala. Tohuzel pro ni (no aj i pro mne) nas postupem casu priroda meni, a to ne k lepsimu, coz je u mne jedno, ale… Číst vice »

Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

No vida!, to já by zas řekl, že p. Bobošíková zraje jak to víno! A s tou, kterou byla před léty, má (naštěstí) čím dál méně společného. Takže díky za její ostré vidění souvislostí i břitké komentáře! ..

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  Plebej

I já si říkám: Zaplať pánbů za Bobo. TOHLE je její parketa.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Tady jaksi nejde o Bobinu. O pohnutém osudu žen – válečnic by si mělo něco přečíst hlavně ono neslavné trio. Začaly být nezvladatelné – skončily.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

tak tak tak

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

skoroomluva minusarum……je pravda ze zrejme sice ty tri mrchy sjela, ale ty spolu s jejich spolustraniky nestoji za povsimnuti, takze jsem se zabyval jen Bobo. Jak jsem se zminil, clanek jsem nezkonzumoval. Ostatne vetsina ministru a pricmrdavacu Fialkoveho pentagramu nestoji ani za psi lejno….