Dezinformační písnička

Písnička vyjadřuje postoj autora k varování před dezinformacemi….

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

https://rumble.com/vtgzpn-jka.html

2.5 30 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
zhnuseny
zhnuseny
před 2 lety

Kdysi mi byli homosexuálové lhostejní. Svým způsobem u mne vyvolali svým postižením i soucit. To se ale změnilo. Díky Cemperům, Moravcům, Hořejším,… jsem je začal skutečně bytostně nesnášet. To už opravdu nemůže být náhoda. Buď jich není ona 4%, nebo se teda neskutečně činí. Oni nás skutečně nenávidí. Systémově nenávidí.

Lubez
Lubez
před 2 lety

Myslím že posměch není na místě. Tato politováníhodná osůbka by se měla léčit. Je to podobné jako Gréta. Také případ pro psychology a psychiatry.

Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Skvělé ! Ano, kdo se pozorně dívá kolem sebe, ten si nemusí nechávat o politice vyprávět.

Krausian
Krausian
před 2 lety

Všichni ověřovači faktů, kteří se vystavují věřejnosti, jsou narušení a psychicky nemocní jedinci. Dost možná je i někdo zneužívá, normální člověk by ze sebe takového kreténa nedělal ani za všechny prachy (něco jak použít švédskou holčičku na prosazování klimatického boje). Za nimi už je ale tým s jasnými instrukcemi a agendou, placený různými (ne)ziskovkami… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 2 lety

Tohoto nešťastníka na fotečce a jemu podobná individua by měli zvát do televize každý den. To aby lidé viděli jaké pablby platí ze svých daní. Stojí zato si najít Cempera v rozhovoru s paní Bobošíkovou. Přišel, začal velmi sebevědomě a, a po pěti minutách odskákal ze studia jako idiot.

skeptik
skeptik
před 2 lety
Odpověď uživateli  MUDr. Ivan David, CSc.

Jsem to nedokoukal, to se fakt nedá! Neskutečné, že něco takového získalo vliv do všeho kecat a diktovat co je dezinformace a nálepkovat “dezinformační” weby.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  mikkesh

Jako všichni havloidi fakta a pravda je nezajímají jednou si to přejí mocipáni ze západu a to je zásadní a směrodatné.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 lety
Odpověď uživateli  mikkesh

Dnes v rozhlase proběhla informace o aktivitářském úsilí ministra Gazdíka. Tento škodič navrhuje úpravu vyučovacích osnov ve školách směrem k schopnostem vyhledávat informace. Získávání teoretických znalostí poznávání, na základě nichž se formuje kritické a logické myšlení (on je považuje za pouhé mentorování), bude upozaděno. Rozumím tomu tak, že dětičky a studentíci budou navigováni na “správné”… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 2 lety
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

No snad se na tom ministerstvu nezdrží dlouho. Přál bych mu, aby stačil vládní limuzínou s ochrankou objet známé, ukázat se v Suché Lozi tetičkám, strejdům, sousedům a hlavně děvčatům, které se mu v mládí posmívali, prostě všem v okolí ukázat, kam až to jejich troubovitej Spejbl dotáhl.