Kdo ohrožuje naši bezpečnost

Opravdovým nebezpečím pro naši republiku není ani Čína ani Korea ani Rusko, dokonce ani migrační krize.

Na snímku Emanuel Moravec, nejznámější a neodpornější kolaborant Protektorátu. Ti dnešní si s ním mohou podat ruce.
  

Jsou jím lidé, kteří působí v naší domácí politice a hlava nehlava ženou naši zemí do pozice vazala určeného pro špinavou práci. Vazala, který slouží velkému bratrovi a to bez ohledu na zájem i na bezpečnost vlastní země i lidí.

Částečně jsou to tzv. „všehoštonti“, které známe z dob minulých. Jednou se objeví na pozici ředitele televize, podruhé v pozici důstojníka, který přísahal oddanost hned dvěma znepřáteleným stranám a pak se hlásí o funkce atd…

Prostě jsou to lidé bez jakékoli morálky a hrdosti, kteří ale budou a jsou všudypřítomní. Jsou v každé společnosti a zemi, bez ohledu na řád či letopočet. Jsou odhodláni sloužit komukoli výměnou za vlastní výhody.

Pak jsou ale lidé, kteří byli přímo vyškoleni v zahraničí a teď plní své poslání. Jejich úkolem je nepřipustit klid v naší zemi a především zpracovávat veřejné mínění v neprospěch kohokoli, kdo je označen. Jsou to lidé školeni pro diverzní práci. Mají kdykoli přístup do médií a v podstatě neomezené materiální i mediální možnosti. Jejich úkolem je jednak naši republiku definitivně rozeštvat s Ruskem a jinými nepohodlnými státy a jednak zajistit tok našich peněz do té velmoci, které zrovna slouží. (Dnes jde asi o dostavbu jaderných bloků.)

Tito lidé o sobě dali viditelně vědět během kolapsu p. prezidenta. Prezident Zeman je dnes jedinou pojistkou toho, aby v naší zemi nebyly umístěny jednotky cizí armády a zbytek průmyslu nebyl „převeden“ zahraničním vlastníkům. Naše republika by tak ztratila i zbytky suverenity.

Pokud by zde byla umístěna základna cizí armády, je v podstatě jisté, že například volby už by nikdy nepřinesly neočekávaný výsledek a tento stav by byl v podstatě nevratný.

Pokud by se podařilo této páté koloně odstranit prezidenta, nestálo by jim nic v cestě. Současná vláda je složena i z lidí, jejichž jedinou kvalifikací byla často systematicky budovaná nenávist k Andreji Babišovi.

Jen těžko lze doufat, že někteří z těchto politiků pochopí, o co všechno se dnes hraje a kam nás jimi zvolený diskurz může zavést.

Ministryně obrany navrhla, abychom poskytli Ukrajině jako „dar“ dělostřeleckou munici. (… a vláda včera dar schválila – pozn.red. N.R. – vd-)

Jako dar bych si představoval spíše (skutečně) humanitární pomoc či vybavení sloužící civilistům, a ne munici k jejich zabíjení.

A i když tato munice, existuje-li vůbec, jistě nebude hrát rozhodující roli při možném konfliktu, je to ukázka vazalství naší vlády. Říká tím „my sice do věci nezasáhneme přímo, vždyť ani nevíme proč a jak, ale jsme připraveni alespoň trošku se vám zalíbit a zalichotit“ (bez ohledu na možné oběti, který tento „dar“ přinese civilnímu obyvatelstvu na Ukrajině i v Rusku).

A také bez ohledu na vlastní bezpečnost i ekonomický zájem našich lidí, kteří si nepřejí, abychom posílali zbraně kamkoli nám naznačí či nařídí.

Je jasné, že současní politici, kterým byla či bude jistě poskytnuta odpovídající péče a stipendia, se zasadí o to, abychom nemohli normalizovat vztahy s Ruskem a dalšími zeměmi.

Zdroj: Outsidermedia

3.7 25 hlasy
Hodnocení článku
25 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Prodost
Prodost
před 2 lety

Tato vláda nám byla dosazena volebním podvodem. Myslím si to a podávám toto zdůvodnění: Kognitivní disonance v mém případě říká “očekával bych inteligentnější volbu”. To by neplatilo v případě, že český národ se stal jakýmsi “kolektivním debilem”. Dále: Volbám nevěřím, protože je evidentní, že jimi lze manipulovat na kterékoliv postupové úrovni, t.j. od… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 2 lety

Pan prezident je pojistkou, jenže dlouho už nebude. A pokud ta vládní sebranka odhlasuje korespondenční hlasování, na pozici prezidenta se ocitne zaprodanec západu. Je nezbytně nutné, korespondenční hlasování zablokovat a modlit se, aby došlo ke krachu Ameriky co nejdříve.

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

V tom případě se hlásím jako kandidát.
Já nikdy nepodepíši takovou vládní hajzlovinu. A jeje, už jsem mimo mísu. Já zapomněl že ta špatná slova, může používat pouze pan Šlaáfenberg.

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

Ano paní Tomášková, snad nám to, ateistům, Bůh odpustí. Už se můžeme jen modlit.

Kostrin
Kostrin
před 2 lety

K tým Slovákom,ktorí ako vždy podrazili. Môj otec, ročník 1913 bol mobilizovaný v októbri /záři/1938 a keď som sa ho spýtal, či boli slovenský vojáci ochotní brániť ČSR? Tak mi odpovedal: Áno boli sme odhodlaní brániť Československú republiku. Že sa potom české politické špičky posrali a de facto odovzdali bez výstrelu republiku Hitlerovi, divíte… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 2 lety
Odpověď uživateli  Kostrin

A kdo se podělal u vás? Když vaše vláda podepsala smlouvu o vojenské pomoci USA? Je jednoduché někoho obviňovat , ale zamést si před vlastním prahem je těžší. Navíc tato rozhodnutí dělají vždy mocipáni, ne my obyčejní lidé. 🙁

dedek
dedek
před 2 lety
Odpověď uživateli  Kostrin

Třeba nechtěli nechat roztřískat zemi a nepočítali s kudlou do zad? Protože po anšlusu Rakouska by obranu Hitler obešel? Ale Vy jste byli jíní borci, protože jste s vašimi novými ” kameraden” dorazili až ke Stalingradu. No a jak je vidět, tak váš boxer o pár let později ukázal jak stojíte o soužití.

adam
adam
před 2 lety
Odpověď uživateli  Kostrin

No, moc bych vás prosil, abyste se nedopouštěl podobných trapných a fakticky neobhajitelných “vzpomínek”. Nevedou k ničemu jinému, než že vám někdo připomene hodně smutné a nevábné úseky slovenských dějin.

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  adam

V dnešní sobě si vlastizrádci z Čech a Slovenska NEMAJÍ CO VYČÍTAT!

cablik
cablik
před 2 lety

Oni dělají i další kroky aby zůstali u moci nastálo a mají podporu globální moci pokud projedeme volby presidenta tak tu máme „obranou” smlouvu s USA.

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Jak je chcete neprojet? Všechny další volby, které budou, jsou už teď předem projeté. Vždycky se najde část obyvatel, kteří vůbec, ale VŮBEC nechápou, vo co go, a budou hlasovat jako idioti. A potřebnou nadpoloviční většinu mocní zfalšují. Vzniklé škody budou nevratné. Navždy. Nevidím nic na konci tunelu. Ani světlušku iluze.

dedek
dedek
před 2 lety

A, že tady těch “Moravců a Moravcových” máme naseto. Snad se národ probere a dopadnou stejně jako ten pravý Moravec 5.5.1945. Nebylo by jich škoda.

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  dedek

Vy věříte tomu,že někdo z té dnešní kolaborantské a vlastizrádné svoloče by byl schopen si vpálit kulku do hlavy jako to udělal Moravec?????
Naivo.

dedek
dedek
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lev Prchala

Hodně záleží na okolnostech. Mohlo by se stát, že by neměli zbytí a měli by i diváctvo. A myslím, že i nadšené.

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  dedek

Ani 8000000 milionů diváků by ty vlastirádce nepřimělo k něčemu takovému.Leda soudce Lynch…

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  dedek

Dedku ohledne Moravce, ne ze bych se ho zastaval, nadavali jsme mu za protektoratu vsichni, (i ja, ackoliv jsem nevedel jako malej kluk tak nejak proc, proste byl to kolaborant jak mi bylo s pohlavkem vysvetleno) Pozdeji, aniz bych ho omlouval, jsem pri cteni historie prisel na to ze Moravec byl pred… Číst vice »

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Myslím si totéž co Vy.
A to samé byl i Hácha,jen s tím rozílem,že to nebyl legionář,ale stařík,který věřil,že se může pro svůj národ alespoň pokudit něco málo udělat,na rozdíl od huhňavýho Beneše,který utekl jako zbabělec.

dedek
dedek
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

I dnes se najdou vojáci tedy spíše generálové, kteří byli vycvičeni někde jako tehdy Moravec a po změně zradili a přešli zase na druhou stranu stejně jako Moravec a také to zdůvodňují loajalitou ale už neříkají k čemu ale národ to určitě nebude.

Primak
Primak
před 2 lety
Odpověď uživateli  dedek

Nakonec i ten jiný Moravec František, generál, za války s Benešem v Londýně, pracoval po 1948 pro CIC (později CIA), posílal z Německa mladé kluky utečence zpátky domů jako agenty-chodce, kolik jich zahučelo?

vachav
vachav
před 2 lety

“Servilita je dědičná choroba české politiky” filosof Karel Kosík !! A ještě malý dodatek-také se Vám zdá,že blonďaté vlasy musí být snad genetická úchylka?

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  vachav

Kazda “pekna defka” mela vzdy blond vlasy, vetsinou kyslicnikove, takze genetika v tom nehraje roli,

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Obzvlášť ty děfčata z Chánova,to jsou echtovní “”blondýnky more””.-)

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lev Prchala

….””””‘se musis podivat dolu, abys videl””

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

To nechám banderoksindlu,o který žádná slušná češka nezavadí!

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

🙂 pane Basosi, je zřejmé, že už máte věk. Co byste v dnešní době chtěl “dole” vidět? NIC.