Senátor Pavel Fischer by se na Rusko vrhl

Ne on sám, samozřejmě, to by se mu mohlo něco stát, ale aktivní v současné krizi kolem Ukrajiny by podle něj měli být vojáci.

Na snímku senátor Pavel Fischer

A to samozřejmě i vojáci naši, čeští, prozradil nám senátor v pondělních odpoledních hodinách na ČT 24 a oči se mu nepříčetně leskly.

A aktivní by podle něj měli být proto, že „NATO není jen obranná organizace, ale též organizace, která je připravena zasáhnout“, řekl, a nechal nás dumat o tom, co tato jeho slova vlastně znamenají.

Nu a protože jedinou vojenskou alternativou k obraně je útok, nemohli jsme dojít k jinému závěru, než že senátorovo „zasáhnout“ nemůže znamenat nic jiného než „zaútočit“.

A že tedy všechny naše bojové voje a možná i voje celého západního světa volá vlastně náš srdnatý senátor do útoku na nenáviděné Rusko, aby ve spravedlivém ohni dokončily konečně to, co se Napoleonovi a Hitlerovi dokončit nepodařilo.

Naše bojová vozidla nezastraší Rusko a nevyřeší současnou krizi tím, že budou trčet v garážích, ale dokáží to jen tehdy, když z garáží vyjedou ven do terénu, dodal senátor, a určitě ve své představě už viděl tanky USA a NATO, jak se vítězně valí ruskou stepí a za sebou zvedají mračna prachu.

A já, a se mnou jistě i tisíce televizních posluchačů uvažovalo v tu chvíli nad tím, jak blaze by se nám žilo bez senátu.

A též o tom, a hlavně o tom, jaké neuvěřitelné nestvůry se mezi nás, Čechy, též zamíchaly.

Lubomír Man, Svobodné noviny

3.4 34 hlasy
Hodnocení článku
24 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 lety

Tak to jsem četl článek nějakého havloidního advokáta to byly kecy že teď mají jedinečnou šanci Rusko zničit atd. Všechny tyhle nacistické špíny nahnat do zákopů aby si to užili.

mikkesh
mikkesh
před 2 lety

Ano Pavlíku, je třeba zasáhnout. Běžte, národ Vám na cestu zamává bílou loučí. Nastartujte všechny čtyři Pandury, do prvního Vás Tchajwance a Langšádlovou do zbylých naší armádu a močálem černým podél bílých skal, hurá na Rusa. Šacuju , že někde u Humpolce se zase naše armáda srazí, tak ať máte připravenou osobní hygienu,… Číst vice »

laskra
laskra
před 2 lety

Proč mu v tom bráníte? Dejte mu do rukou zbraň, ale takovou aby si při svém svébytném postavení neublížíl a ať jede.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 lety
Odpověď uživateli  laskra

Jestli ten vůl nemá náhodou modrou… To by opravdu, ale opravdu nemohl narukovat.;)
Ta modrá je u obdobných umělců a frajírků vysoce pravděpodobná.

blafomet
blafomet
před 2 lety

Tragedie-ne fraška-je,když stát a lidi dovolí mít v čele takovéto psychopaty a šílence.Fišera do koše a uložit da Vltavy-a chladit,a chladit a chladit.

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  blafomet

Až do Vánoc.-)

Lukas
Lukas
před 2 lety

A takový kreten prasedement!(prezident?)

Georg
Georg
před 2 lety

Kdo volí p.Fišera a jemu podobné politiky? Byl zvolen v senátu za “nezávislé”, na čem a kom ? Mám “rád”, nezávislé” kandidáty, poslance, strany, ani ryba ani rak. Ale ten, kdo volil p.Fišera, ten se musel ztotožnit i s jeho názory jeho fobií, nenávistnými názory a ideologickou zapšchlostí. Ani se nedivím že, byl i poradcem Václava Havla.… Číst vice »

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety

Ty b ses regulérně posral,jen bys za sebou ruštinu slyšel ty dementní geronte!

vera havrankova
vera havrankova
před 2 lety

To mi řekněte, kdo tyhle kdoví odkud placené, proti ČR otevřeně zaměřené grázly volí?

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  vera havrankova

Rodina, známí. A dalších hloupejch lidí je dost. Nějaké paní stačí, že tak seriózně vypadá, a nemluví vulgárně. Pak je to slušnej clověk. A pak, na zvolení do senátu vám stačí hlasů, co byste na prstech rukou spočítal. Asi bychom neměli volby do senátu ignorovat už proto, aby nebyly živnou půdou pro škůdce… Číst vice »

vitezslav
vitezslav
před 2 lety

Fischer, když ty nemůžeš /nejspíše jsi hodně zbabělý/ a ostatní bys posílal do války, co tak posadit do bojových vozidel příbuzné a svoje dětičky.

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem vitezslav
Ruda
Ruda
před 2 lety

Problém je ten, že na volbu senátora je potřebí velmi málo voličů. Tedy několik rezidentů kolem amerického velvyslanectví na Malé Straně snadno volbu ovlivní. Proto Putin zavedl zákon o cizím agentovi, kvůli čemuž američtí bolševici mu nemůžou přijít na jmeno. Bolševik byl vždy internacionální. Ovšem dneska v tom miš-maš, kdy pravý bolševik… Číst vice »

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Ruda

Náš volební systém asi nemá ve světě obdoby. Pana Vystčila ve druhém kole volilo celých 8000 voličů! A patří mezi nejvyšší ústavní činitele. A tato politická nula si dovolí veřejně zpochybňovat mandát M. Zemana, kterého volilo 2,5 mil. občanů. Ostatně prý se bude o prezidentský post ucházet. A Fischer taky. Ten už to jednou… Číst vice »

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Nevim proc stale ohovarate jezatyho ucitele poctu ze senatu. Meli byste mu spis podekovat za to ze Skodovka (WV) uz neprodava v kitaji zadna auta, takze se tam zlepsilo ovzdusi. A to je jeho zasluha, a jak to vypada, tak jeste par pozaru a Skodovka skonci uplne, a my budeme zase lip dejchat’ , takze… Číst vice »