Senátor Pavel Fischer by se na Rusko vrhl

Ne on sám, samozřejmě, to by se mu mohlo něco stát, ale aktivní v současné krizi kolem Ukrajiny by podle něj měli být vojáci.

Na snímku senátor Pavel Fischer

A to samozřejmě i vojáci naši, čeští, prozradil nám senátor v pondělních odpoledních hodinách na ČT 24 a oči se mu nepříčetně leskly.

A aktivní by podle něj měli být proto, že „NATO není jen obranná organizace, ale též organizace, která je připravena zasáhnout“, řekl, a nechal nás dumat o tom, co tato jeho slova vlastně znamenají.

Nu a protože jedinou vojenskou alternativou k obraně je útok, nemohli jsme dojít k jinému závěru, než že senátorovo „zasáhnout“ nemůže znamenat nic jiného než „zaútočit“.

A že tedy všechny naše bojové voje a možná i voje celého západního světa volá vlastně náš srdnatý senátor do útoku na nenáviděné Rusko, aby ve spravedlivém ohni dokončily konečně to, co se Napoleonovi a Hitlerovi dokončit nepodařilo.

Naše bojová vozidla nezastraší Rusko a nevyřeší současnou krizi tím, že budou trčet v garážích, ale dokáží to jen tehdy, když z garáží vyjedou ven do terénu, dodal senátor, a určitě ve své představě už viděl tanky USA a NATO, jak se vítězně valí ruskou stepí a za sebou zvedají mračna prachu.

A já, a se mnou jistě i tisíce televizních posluchačů uvažovalo v tu chvíli nad tím, jak blaze by se nám žilo bez senátu.

A též o tom, a hlavně o tom, jaké neuvěřitelné nestvůry se mezi nás, Čechy, též zamíchaly.

Lubomír Man, Svobodné noviny

3.4 34 hlasy
Hodnocení článku
24 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Já bych mu jednu vrhnul, až by sebou trhnul.

basos
basos
před 2 lety

Potka starej Stern staryho Fisera.

“tak co voni Fiser, uz by meli zacit delat, pucovat si vode mne vecne nemuzou”

“no ja bych rad, ale nejsou lidi”

akos600
akos600
před 2 lety

Tento duševní a tělesný degenerát by s plnou polní při pochodu na Rusko chcípl hrdinskou smrtí už u Pardubic.

Tatran
Tatran
před 2 lety

To je skutečně na jeho odvolání a izolovat do blázince! To je nepochopitelná nenávist a nepochopitelné zapomenutí zločinů USA , které napáchali už jen po demontáži železné opony: krvavý převrat na Ukrajině, kde měli řádně demokraticky zvoleného prezidenta, humanitární bombardování Jugoslávie s tisíci mrtvými, ukradení Kosova Srbsku, vylhaný důvod ke krvavé agresi do Iránu,… Číst vice »

vojta
vojta
před 2 lety

V posledním týdnu Indie i KLDR vypustili rakety “vysoce překračující rychlost zvuku” – u KLDR 16x a to v době, kdy USA už rozhodly o vývoji a zavedení hypersonických zbraní do výzbroje tz. rozdíl tak 10-15 let vývoje. Biden tomu rozumí, Rusové sestřelují družice, číňani dokázali “uklidit družici” na jinou oběžnou dráhu, Zirkony jsou běžně odpalovány… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety

„Ne, Rusko nechce válku. Ví to každý, včetně Ukrajinců.“ Údajně je ve hře zbrojařský koncern
Biden okamžitě spustil útoky na Moskvu. Podle poslance je to spojeno s tím, že neoliberálové z Demokratické strany kolem Bidena, Sorose a sluníčkařských newyorských elit ze všeho nejvíc nenávidí Putina, Slovany a Rusko.

https://cz.sputniknews.com/20220130/ne-rusko-nechce-valku-vi-to-kazdy-vcetne-ukrajincu-udajne-je-ve-hre-zbrojarsky-koncern-17406214.html

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Covidové mikročipy přicházejí „ať se nám to líbí nebo ne“, varuje jejich vývojář
http://svobodnenoviny.eu/covidove-mikrocipy-prichazeji-at-se-nam-to-libi-nebo-ne-varuje-jejich-vyvojar/

Žhavá zpráva z ukrajinské fronty
http://svobodnenoviny.eu/zhava-zprava-z-ukrajinske-fronty/

dobrak
dobrak
před 2 lety

vidite a takovy degenerat by chtel byt presidentem! a dalsi co se hrne na milosovo misto je jeste vetsi degen janecek😎🤣😁🤑🤑🤑

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  dobrak

A jenerála Pavla spolu s nejlepším ministrem financí Kraďouskem jsi zase vynechal,hanbáři.-)