Andor Šándor: Že by to s tou invazí na Ukrajinu nebylo tak horké?

Naši noví spojenci s námi hrají hry “na idioty”. Jednoho aspektu si všiml generál Andor Šándor, bývalý šéf Vojenského zpravodajství AČR.

Velitel ukrajinských ozbrojených sil genpor. Valerij Zalužnyj je jíž třetí den na návštěvě České republiky v době, kdy vyvolávání strachu o vpádu ruské armády na Ukrajinu je velmi intenzivní. Nebo, že by to tak nebylo? píše Andor Šándor.

Na snímku Andor Šándor, generál v záloze a bezpečnostní poradce

A jaké se objevily komentáře?

  • Šmarjápanno, co když teď ruská armáda zaútočí a ukrajinská bude bez velitele?
  • Hlavně by mě zajímalo, co ho sem tak táhne. Že by pivo?
  • Hele,…a kde bereme jistotu, že se chce genpor. vracet….třeba sem přijel na furt..
  • Valerij Zalužnyj o sobě říká: “Закінчив загальновійськовий факультет Одеського інституту Сухопутних військ… Комбат, навчання в академії, начальник штабу окремої механізованої бригади, командир бригади, оперативно-стратегічний факультет.” Nevíte náhodou, pane generále, na jaké vojenské akademii studoval?
  • Takže , klid po pěšiňe, hlavňe , že mají dostatek střeliva na zabíjení, tých špatných Rusu, kteří se nelíbí s.Fialovi a Pekarke
  • Dnes mluvčí Bidena řekla, že jej novináři jen špatně pochopili a že vlastně neví, jestli chce Rusko útočit. Toliko k milionům článku na téma, když už ten Putin zaútočí
  • Příkaz dne: Nedivit se ničemu. Na britském portálu Daily STAR vyšel článek s nápisem Vladimir Putin war´s threats are why aliens haven´t made first contact, expert claims. A teď probíhá debata o tom, že kvůli Putinovi a jeho válečným choutkám nás nechtějí do Pangalaktické federace. Hmm … Před několika dny paní Nullan volala do Pekingu, aby domluvili Rusům kvůli Ukrajině, prostě ji nemají napadnout. Vzápětí pan Soros označil Čínu za nepřítele číslo jedna a oznámil, že udělá vše pro porážku presidenta Si ve volbách. Takže ještě jednou: Nedivit se ničemu.
  • Zcela věcně. Od chvíle kdy jsem v centru Kyjeva, v poklidu kavárny u hotelu, spolu s Francouzi,.. na netu pozoroval to divadlo, tak jsem říkal “největší problém nastane, až bude mír.” Krok “B”. A stále si to myslím, že největší problém Ukrajiny jako celku bude, až nastane mír a je celkem jedno, zda Kyjev konečně přestane útočit na své spoluobčany, soukromé armády oligarchů se rozejdou,… je tu 15 milionů obyvatel jen na Donbasu, které nechává Kyjev ” vyhladovět” a na křivdy se dost těžko zapomíná. Alespoň po 4 generace to tam zůstane. Takže jediným normálním řešením je federace a ta je určena od samého počátku ke svému konci – odtržení Donbasu v samostatnou republiku.
  • Kam bude mířit Konvoj US Army?
  • Zkuste si p. gen. najít záznam z tiskovky premiérů Fialy a Morawieckého po uzavření dohody o dolu a elektrárně Turòwu. Skloňují tam imperiální Rusko a nebohou Ukrajinu více jak konkrétní předmětné záležitosti týkající se samotného Turòwa. Jinak se zasmějete… těch necelých 50 milionů penále nám Poláci zaplatí až stáhneme žalobu z evropského soudu a další úspěchy jako nefungující stěna k zadržování spodní vody, která podpisem dohody fungovat bude… atd.
  • To jsme to tedy dopracovali – pod vedením slepenců se našimi kamarády ve zbrani stala banderovská Ukrajina a tím zřejmě i automatické uctívání válečného zločince Bandery – tak z toho se opravdu jednomu zvedá žaludek. Při každých příštích volbách by si to měli voliči připomínat …

Facebook generála Andorá Šándora

Chcete-li podpořit Novou republiku, přispějte na účet 2300 736 297 / 2010

3.4 20 hlasy
Hodnocení článku
26 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Ludvik
Ludvik
před 2 lety

Rusko a Čína se spojily proti Spojeným státůmDnes 15:31 Rusko a Čína v pátek informovaly o uzavření strategického partnerství s cílem eliminovat globální nadvládu Spojených států. Mocnosti pakt představily v době, kdy je ruský prezident Vladimir Putin v Číně, kam jako jeden z mála světových státníků přicestoval, aby se zúčastnil slavnostního zahájení olympiády. Spojené státy a některé země EU… Číst vice »

dobrak
dobrak
před 2 lety
Odpověď uživateli  Ludvik

a je to! dalsi koment neni treba!

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  dobrak

Ha – kačer.

dobrak
dobrak
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

ha – duck

dobrak
dobrak
před 2 lety
Odpověď uživateli  dobrak

jak vidno ikdybych napsal, ze Ada byl svinja fasisticka, ze fiala ma 5 titulu, ze ceska vlajka ma 3 barvy, ze dzugasvili byl gruzinec, ze blazek ma prezdivku don pablo, ze v noci je tma a ve dne “svjetlo”, tak mi budete davat minusy!
bedanke mich, gracia thx ya pricks!

dobrak
dobrak
před 2 lety
Odpověď uživateli  dobrak

vlastne je treba komentovat kokoty co davaji nesmyslne minusy

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety

NOVA hlásila, že už je znám nový způsob napadení Ukrajiny Rusama. Oni to zařídí prostě tak,že Ukrajinci jako napadnou Rusko a Rus se bude pouze bránit. No to nevymyslíš. Kolikátý už je to zaručený scénář vpádu? No budeme moci porovnat v přímém přenosu dva světy. Ten čínský(olympiádu) a ten americký zastaralý (projíždějící vojenskou… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety

Slovensko a američtí vojáci: Vláda lže, je to černé na bílém, říká opozičník Blaha. Čaputová nás žene do války, to je vlastizrada
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Slovensko-a-americti-vojaci-Vlada-lze-je-to-cerne-na-bilem-rika-opozicnik-Blaha-Caputova-nas-zene-do-valky-to-je-vlastizrada-691704

dobrak
dobrak
před 2 lety

Bratislava – Politiky na Slovensku znovu rozdělila připravovaná dohoda se Spojenými státy o obranné spolupráci, na jejímž základě by američtí vojáci mohli využívat dvě vojenská letiště v zemi a Bratislava by získala přes 100 milionů dolarů (2,2 miliardy korun) na jejich modernizaci. Proti návrhu smlouvy ve stávající podobě se postavila také slovenská prokuratura,… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety
Odpověď uživateli  dobrak

Dobráku, USA nikomu nic zadarmo nedají, na nic nepřispějí!!! Dokonce Poláci dychtící po americké základně ji budou muset postavit a zaplatit sami…A Slovensko není pro USA tak významný stát aby tam tolik investovaly pro jejich(Slovenskou) bezpečnost. Čí jinou, že? Tak rozdavační a Slováky milující Američané rozhodně nejsou!

dobrak
dobrak
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

tak to dopadne se vsemi kteri tem slibum uveri😎😀😎

cablik
cablik
před 2 lety

Jo jasně jejich odporná propaganda hlavně má zakrýt kdo je vlastně agresor Rusové to určitě nejsou když mají armádu doma a ne ve světě jako NĚKDO.

dobrak
dobrak
před 2 lety

predikoval jsem volebni vyhru kokota bidena rovnez tak hlasim ze zadna valka ze strany ruska nebude😎😎😎

tomaskova
tomaskova
před 2 lety

Voliči si to pamatovat budou, ale vzhledem ke korespondenční volbě jim to bude na 2 věci. protože volby budoucí budou zmanipulované stejně, jako ty předešlé.

Vendol
Vendol
před 2 lety

Na válce v Evropě mají bytostný zájem Američani. A snaží se o ni již více let. Cíl je jasný – odstřihnout od sebe ruské dodavatele energetických nosičů a jejich evropské zákazníky. Mimo jiné Němci si to velice dobře uvědomují a proto v záležitostech okolo Ukrajiny zachovávají chladnou hlavu. Na válku by slyšeli i někteří tragikomici a stupidní ubožáci… Číst vice »

zemedelec
zemedelec
před 2 lety

Ono se spíš jedná o finanční pomoc Ukrajině,když takto histerčí o napadení Ruskem.Už otevřeně žebrají o plyn o ropu.

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

Banderovcům z Kyjeva by měli lidé vzkázat:
“”Přiletí Ježíšek na peruti a řekne.””……žádný dárek nedostaneš!

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety

Ten poslední komentář je na 100% výstižným pohledem myslícího člověka na nastalou situaci.
BRAVO!