Andor Šándor: Že by to s tou invazí na Ukrajinu nebylo tak horké?

Naši noví spojenci s námi hrají hry “na idioty”. Jednoho aspektu si všiml generál Andor Šándor, bývalý šéf Vojenského zpravodajství AČR.

Velitel ukrajinských ozbrojených sil genpor. Valerij Zalužnyj je jíž třetí den na návštěvě České republiky v době, kdy vyvolávání strachu o vpádu ruské armády na Ukrajinu je velmi intenzivní. Nebo, že by to tak nebylo? píše Andor Šándor.

Na snímku Andor Šándor, generál v záloze a bezpečnostní poradce

A jaké se objevily komentáře?

  • Šmarjápanno, co když teď ruská armáda zaútočí a ukrajinská bude bez velitele?
  • Hlavně by mě zajímalo, co ho sem tak táhne. Že by pivo?
  • Hele,…a kde bereme jistotu, že se chce genpor. vracet….třeba sem přijel na furt..
  • Valerij Zalužnyj o sobě říká: “Закінчив загальновійськовий факультет Одеського інституту Сухопутних військ… Комбат, навчання в академії, начальник штабу окремої механізованої бригади, командир бригади, оперативно-стратегічний факультет.” Nevíte náhodou, pane generále, na jaké vojenské akademii studoval?
  • Takže , klid po pěšiňe, hlavňe , že mají dostatek střeliva na zabíjení, tých špatných Rusu, kteří se nelíbí s.Fialovi a Pekarke
  • Dnes mluvčí Bidena řekla, že jej novináři jen špatně pochopili a že vlastně neví, jestli chce Rusko útočit. Toliko k milionům článku na téma, když už ten Putin zaútočí
  • Příkaz dne: Nedivit se ničemu. Na britském portálu Daily STAR vyšel článek s nápisem Vladimir Putin war´s threats are why aliens haven´t made first contact, expert claims. A teď probíhá debata o tom, že kvůli Putinovi a jeho válečným choutkám nás nechtějí do Pangalaktické federace. Hmm … Před několika dny paní Nullan volala do Pekingu, aby domluvili Rusům kvůli Ukrajině, prostě ji nemají napadnout. Vzápětí pan Soros označil Čínu za nepřítele číslo jedna a oznámil, že udělá vše pro porážku presidenta Si ve volbách. Takže ještě jednou: Nedivit se ničemu.
  • Zcela věcně. Od chvíle kdy jsem v centru Kyjeva, v poklidu kavárny u hotelu, spolu s Francouzi,.. na netu pozoroval to divadlo, tak jsem říkal “největší problém nastane, až bude mír.” Krok “B”. A stále si to myslím, že největší problém Ukrajiny jako celku bude, až nastane mír a je celkem jedno, zda Kyjev konečně přestane útočit na své spoluobčany, soukromé armády oligarchů se rozejdou,… je tu 15 milionů obyvatel jen na Donbasu, které nechává Kyjev ” vyhladovět” a na křivdy se dost těžko zapomíná. Alespoň po 4 generace to tam zůstane. Takže jediným normálním řešením je federace a ta je určena od samého počátku ke svému konci – odtržení Donbasu v samostatnou republiku.
  • Kam bude mířit Konvoj US Army?
  • Zkuste si p. gen. najít záznam z tiskovky premiérů Fialy a Morawieckého po uzavření dohody o dolu a elektrárně Turòwu. Skloňují tam imperiální Rusko a nebohou Ukrajinu více jak konkrétní předmětné záležitosti týkající se samotného Turòwa. Jinak se zasmějete… těch necelých 50 milionů penále nám Poláci zaplatí až stáhneme žalobu z evropského soudu a další úspěchy jako nefungující stěna k zadržování spodní vody, která podpisem dohody fungovat bude… atd.
  • To jsme to tedy dopracovali – pod vedením slepenců se našimi kamarády ve zbrani stala banderovská Ukrajina a tím zřejmě i automatické uctívání válečného zločince Bandery – tak z toho se opravdu jednomu zvedá žaludek. Při každých příštích volbách by si to měli voliči připomínat …

Facebook generála Andorá Šándora

Chcete-li podpořit Novou republiku, přispějte na účet 2300 736 297 / 2010

3.4 20 hlasy
Hodnocení článku
26 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
basos
basos
před 2 lety

Od zacatku jsem si byl jist, ze Zeleckej, hazarskej bavic, jen tak keca, aby zustal na podiu, presne tak jako nasi bavici, kteri melou o cemkoliv jen aby se udrzeli v “limelight” po cesku svetlu reflektoru….duvody pro ne- valku jsou zrejme– Urajiny jsou vlastne dve, severni katolicka (post Polsko Rakouska) a jizni,pravoslavna. takze pravdepodobne… Číst vice »

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

jeste neco preklepy a chyby v mych textech nejsou vetsinou z me senility, ale dela mi to Americka verze Wordu ktera mi sem tam “opravi” muj text..a ja po sobe nikdy nectu,(kdo by ty placaniny taky cet’ neeee)

dobrak
dobrak
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

ja ji mam taky musis tam nastavit at ti to dava bez napovedy oprav a nabidky slov

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  dobrak

dik, ale mam problem, kdysi jsem bejval dobrej na pocitace.. ve veku machine codes, and programing, but it ended up in Fortran, and more structualised ..hovno, vidis uz jsem v druhem matereskem jazyku.. takze proste uz jsem na ty novy struktualizovany jazky blbej, musim pockat az prijede zet ze zamori, je… Číst vice »

Ruda
Ruda
před 2 lety

Někteří si v dnešní vypjaté atmosféře nechali image normálního člověka. Ovšem je to jen zdání, ve skutečnosti jsou ovládáni stejně jako ostatní z jednoho centra. Často si říkám, jak je možné, že většinový názor tvoří nějaký blbeček, který ani nepamatuje režim před rokem 1989. Vysvětluji si to tím, že společnost zcela zblbla… Číst vice »

Vlastimil
Vlastimil
před 2 lety

Pane generále, obávám se, že tupí voli-či si nepřipomenou vůbec nic.MPA společně Vítkem R. jsou miláčky Prahy. MPA svými výroky oslovuje především naše vysokoškoláky.

Tatran
Tatran
před 2 lety

 A je po ptákách. Už i prezident Zeman taktně upozornil Filaju, aby byl při podpoře Ukrajiny zdrženlivý! Sám Filaja se svými nezralými děvami, tedy Pakařovou a Černoškovou až moc dávají najevo svoji přízeň tamním fašistům. Přeci musí velice dobře vědět, že ukrajinská vláda nemá žádnou legitimitu, neboť byla dosazena krvavým pučem s faktickou podporou USA.… Číst vice »

Ludvik
Ludvik
před 2 lety

NKÚ podal trestní oznámení kvůli financím na IT podporu proticovidových opatřeníhttps://www.ceskenoviny.cz/zpravy/nku-podal-trestni-oznameni-kvuli-financim-na-it-podporu-proticovidovych-opatreni/2155973?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny&language=cs

“Obsah ale není možné s ohledem na krátkou dobu od jeho doručení, též s ohledem na jeho probíhající zpracování blíže komentovat,” 
Tak nám ta státní správa v poslední době nějak “schází na úbytě”…