Klasický informační podvod USA

Biden zavolal Putinovi a dal „jasně najevo“, že pokud bude Rusko eskalovat napětí kolem Ukrajiny, USA spolu se svými spojenci a partnery „silně zareagují“ a Moskva bude čelit „rychlým a vážným následkům“.

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj
Vidíte, že jde o drzý podvod v mezinárodní politice ze strany Spojených států? Jak to funguje…

Nejprve ministerstvo zahraničí USA půl roku ohlašuje, že Rusko zaútočí na Ukrajinu. Určitě zaútočí.  Existují zprávy tajných služeb. Rusko prohlašuje – ne, nechystáme se zaútočit, ale USA utvrzují, že „zaútočí, zaútočí, v tomhle termínu zaútočí“.

Datum se periodicky mění, ale rétorika zůstává – RUSKO ZAÚTOČÍ.

Ruská „invaze“ na Ukrajinu byla odložena 36krát!

Vojenští politici Ukrajiny, USA a Spojeného království učinili 36 prohlášení o „invazi“ Moskvy do Kyjeva. V rozhovoru pro URA.RU to uvedl plukovník ve výslužbě, vojenský pozorovatel Viktor Baranec.

Navíc každé „nedodržení termínu“, kdy Spojené státy prohlásily, že Rusko zaútočí, ale ono nezaútočilo, je zaznamenáno jako „vítězství nad Ruskem“. Říkají – tak vidíte, jak vyvíjíme na Rusko tlak! Nezaútočili, i když měli zaútočit minulý týden… kdo je moloděc? USA!

Rusko celou tu dobu nepřestalo prohlašovat, že útočit nehodlá a ani se nechystá, ale nikdo to samozřejmě neslyší. Všichni slyší, že „16. února Rusko jistě zaútočí, země je zamrzlá – rozhodně říkáme, že zaútočí!“

A tak si Biden vyžádal telefonát s Putinem, hodinu s ním mluvil a poté americké úřady prohlásily, že Biden Putinovi vyhrožoval, že v případě útoku Spojené státy odpoví a … Putin, samozřejmě nyní nezaútočí.

„Bál se Bidena“ … co je tady nepochopitelného?

V důsledku rozhovoru zazní, že se Putin zalekl a nyní to vypadá, že neútočí. Ale stejně může v blízké budoucnosti zaútočit a pokud Spojené státy budou neustále vyhrožovat Rusku, pak samozřejmě nezaútočí. Jasné vítězství Spojených států.

Rusko je zmatené – co se tam u nich děje? Vždyť se nikdo nechystá zaútočit… říkáme to pořád.

V čistém výsledku, na informační frontě jsou Spojené státy vítězem a Putin se bál Bidena. Dobré, ne?

A tady je další nedávný pokyn z USA. Pamatujete si, jak Spojené státy radily svým občanům a rodinám diplomatů, aby opustili Ukrajinu? Zpočátku všichni mlčeli. Pak najednou Spojené království řeklo svým občanům, aby co nejdříve opustili Ukrajinu. Lavrov na tiskové konferenci řekl, že je to nějak zvláštní a zda Británie nepřipravuje na Ukrajině provokaci, s tím, že bychom měli pro každý případ odvézt i naše občany z Ukrajiny. A pak to začalo…

„Aha! Vidíte! Rusko odváží své občany, rozhodně to znamená, že chce zaútočit, no, tady je důkaz!“

No, nejsou to bastardi? Musíme však vzdát hold – „informační válku umějí“!

 

Zdroj: Livejournal, překlad Pokec24, janinna 

3.5 44 hlasy
Hodnocení článku
15 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Amerika potřebuje nejdříve porazit veřejné mínění a tam je hlupáků pořád hodně !

danny
danny
před 2 lety

Americké velvyslanectví v Minsku vyzvalo Američany, aby neodkladně opustili zemi. To samé už na Ukrajině. A zlikvidovali svoje velvyslanectví v Kyjevě a přenesli ho na západ do Lvova. Zatím to vypadá jakoby USA chtěly vojensky napadnout Rusko a Bělorusko.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Amerika kolem Ukrajiny udržuje paniku. Teď ji šíří v Bělorusku. Možná tím sleduje aktivizaci a posílení opozice proti Lukašenkovi(vlastní zemi!?). Pochybuji, že by Američan nasazoval životy v Bělorusku nebo Ukrajině. To je pro něj slabá kořist. Jen hlavně doufejme, aby si Putin v Rusku udržel svou pozici! Ale přeci není možné, aby po takové války… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 2 lety

Můžou si blafat jak chtějí, informační pole se pomalu, ale jistě mění. Dříve jim na ty jejich řeči svět naskakoval, ale to ustává. Lidé nejsou hloupí a dají si 2+2 dohromady. A Putin není diletant, aby si nechal své vítězství utéct. Co zamýšlí, ví jen on a od pisatele článku jsou to jen… Číst vice »

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

Samozřejmě všichni publikují jen dohady. Jak jinak.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety

Je až úsměvné sledovat, jak západní politici přesně vědí, jak Putin myslí, co si myslí, co chce udělat a co neudělá. Díky nim jsem si dnes zabarikádoval okna, kdyby to k nám z Ukrajiny fouklo. Dnes je přeci den D! Nebo zítra, pozítří, nebo bude Západem stanoveno daší datum zcela jisté agrese Rusů?… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Jen ještě dodám, že když bych bydlel v blízkosti průjezdu kolony US army, šel bych jim alespoň pohcat kolo transportéru.

Milan
Milan
před 2 lety

************************************** WARING! WARING! WARING! ************************************** WHO chce prosadit jednotný pandemický zákon závazný pro celou EU, nadřazený národním zákonům. To znamená, že by se WHO stala absolutním vládcem. A všude ticho po pěšině… Zde odkaz na stránky Evropské rady: consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/ Ne národní vlády Eurosajuzu, ale WHO bude rozhodovat, WHO bude vládnout! Takového ři-tolezce… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety
zemedelec
zemedelec
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Opatrně s tím Babišem,kdyby vládnul,bylo by to stejné.On přece prosadil pandemický zákon,ale ono je to tlačeno z USA,tak by to stejně teď prosazoval.Smlouvu s Poláky připravoval také,ať prozradí,čeho mělo být dosaženo.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

Také Babiše nevolím ale každý je spojenec proti těmto slouhům slouhů.

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

Pane, to nevidíte ten propastný rozdíl mezi Fialou a Babišem? Samozřejmě s Babišem se pohybujeme na tenkém ledu. Jenže jak se říká: Je to nejhezčí holka z Vošklivince. Koho byste si tam představoval? Ale realisticky? A neříkejte prosím Okamuru. Ten tam nebude, i kdyby nás mělo obsadit NATO. Myslím, že mocní nebudou akceptovat ani toho… Číst vice »

danny
danny
před 2 lety

Je tu ale jedna potíž. Spotřebovává se to, co bráníte. V tomto případě Ukrajina. Po každém takovém prohlášení klesne její ekonomika o desítky %. Čím razantnější a strašidelnější prohlášení, tím je sešup prudší a hlubší. Odcházení investoři, nejdříve zahraniční, pak i domácí. Ukrajinu opustili už i její oligarchové. Klesá výroba, země upadá. Nyní se Americké velvyslanectví přesunulo… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Zákon času ne neúprosný. A jak říká Pjakin, stačí vše protáhnout v čase a juesej se položí. Zhroutí se a rozpadne jako CCCP, o tom není pochyb, stačí si jen počkat. 18.2. mají amíci zaplatit dluh 3 biliony dolarů, tak škemrají po celém světě, aby jim někdo půjčil. Pokud to svět ustojí a nic jim nepůjčí, bude konec… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety

Můžou zatím lhát a podvádět normální a rozumní lidé jim na to neskočí jejich výplody ani nečtu to by člověk zvracel.