Několik různých zpráv o tom, co se děje

Ministryně zahraničí Liz Trussová je na návštěvě Moskvy. (Vyšlo včera tj. 10.2.2022 -pozn.red.) Setkala se s Lavrovem. (Na snímku) Setkání nic nepřineslo . Vzhledem k tomu, že Trussová je génius, který jezdí v tancích, ale neví, že pobaltské státy nejsou u Černého moře, tak to není překvapení. Skutečnost, že odmítla považovat Voroněž a Rostov za součást Ruska, bylo asi jediným překvapením tohoto setkání (její poradci jí rychle vysvětlili, že tato města nebyla na Ukrajině). Dokonce se „oblékla rusky“, přestože v Moskvě je tepleji než v Londýně (zapomněla na obligátní láhev vodky a balalajku!).

To je to, co dostanete za jmenování hloupého, arogantního a ignorantského idiota do tak vysoké funkce. Ale alespoň je to žena (kolektivní povzdech úlevy od davu Wokeů…).

Zde je další geniální žena, německá spolková ministryně zahraničních věcí Annalena Baerbocková na návštěvě zákopů Ukie:

Britský ministr obrany zítra navštíví Moskvu. Ani od tohoto setkání nečekám, že z něj něco vzejde.

Upřímně řečeno, ani nechápu, proč se Kreml s těmito klauny obtěžuje. Nejpravděpodobnějším vysvětlením je, že Rusové budou předstírat, že poslouchají, co chtějí Britové říct, a pak jim vysvětlí, co se stane s jakýmkoliv britským vojenským personálem, pokud dojde k provokaci.

Alespoň podle mnoha zdrojů (příklad) Rusko rozmístilo v Kaliningradu MiG-31K vyzbrojený hypersonickou střelou Kinžhal. Ruský „zámek“ A2/AD nad Běloruskem a Baltským mořem se formuje. Dobrý. Čím více Iskanderů, Kalibrů, Kinžálů, Balů, Bastionů, S-400 a Su-35S/Su-30SM2 je rozmístěno v Bělorusku a Kaliningradu a okolí, to vyvolá největší duševní příčetnost, kterou můžeme od místních cvoků a jejich zámořských pánů očekávat.

Po zastávce v Sýrii vstoupilo šest velkých obojživelných útočných lodí, o kterých jsme nedávno diskutovali, do Černého moře a nyní se připojily k Černomořské flotile. Jeden zdroj říká, že to dává lodím kombinovanou kapacitu až 63 hlavních bojových tanků a asi 2000 vojáků. Zjevně je doprovázela dieselelektrická útočná ponorka třídy Kilo. Rusko také vyslalo do Středozemního moře dva křižníky třídy Slava o nosnosti 11 500 tun a jejich doprovod. Těchto obrovských cvičení se účastní 140 ruských válečných lodí po celém světě.

Zde je zóna, kterou připravili pro svá námořní cvičení v Černém a Azovském moři:

Pamatujete si, jak Rusové přinutili dron Ukie přistát v Bělorusku? To se právě stalo znovu, ale v LDNR. Podívejte se na značky, které Ukronazis namaloval na spodní straně jeho křídel.

BTW – tento průzkumný dron, Lelekka, měl být nec plus ultra letecké výroby Ukie. Takže ať už nostalgici Třetí říše namalovali tyto kříže, nebyli to hloupí puberťáci, ale lidé pověření provozem tohoto velmi důležitého (pro Ukies) dronu.

Šéf ruské rozvědky Sergej Naryškin právě prohlásil, že :

SBU  (Služba bezpečnosti Ukrajiny) a UAF (Ukrajinské ozbrojené síly) připravují provokace na kontaktní linii v Donbasu a jejich ´report´ falešných zpráv a la ‘Bílé přilby’ v Sýrii. I tam se mnohonásobně zvýšil kontingent „propagandistických sil rychlé reakce“ západních médií,“ ukrajinské přípravy jdou „plnou parou vpřed“ a nelze je skrývat“.

 

„Všechny i ​​částečně bojeschopné jednotky ukrajinských ozbrojených sil byly soustředěny na  Donbasu. Z amerických základen v Evropě, ze Spojeného království, z Kanady jsou hromadně přepravovány stovky tun vojenského materiálu a munice. Zvyšuje se kontingent poradců a instruktorů ze sil NATO pro speciální operace.

 

Máme dokonce zprávy o vzniku mnohonárodních džihádistických militantních jednotek .

Nechám vám vtipný obrázek: davy v Mali oslavující vyhnání francouzského velvyslance a vítající Rusy (viz ruské vlajky v davu).

Zóna B roste!

Andrej,  Tha Saker

3.5 33 hlasy
Hodnocení článku
33 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
bagoun
bagoun
před 2 lety

Pripomina to navštévu Bushe jun.,ktery pri navsteve Londyna si chtel popovidat se znamym dramatikem Wiliamem Shakespearem.

vaclav
vaclav
před 2 lety

FIAlová vláda je nekutečná (ale euro-výtečná) pětikolka. Tvůrcem i režiserem je jakýsi dřívější komunista Rychtský. Dnes naprosto senilní idiot.

Georg
Georg
před 2 lety

Dnes jsem si poslech také několik “zpráv”. Zprávy a potom i “komentáře”, to záleží kde si to poslechnete. Dnes jsem poslouchal v autě svoji oblíbenou stanici ČRO Flus (pardon plus), naprosto neobjektivní jednostranná stanice, zejména komentáře stojí opravdu za to, hlásilii, že Blinken měl jednání někde v Autrálii a oznámil, že taď určitě RF zaútočí.… Číst vice »

Raksa.A
Raksa.A
před 2 lety
Odpověď uživateli  Georg

Víš, Evropa mi připadá blbější, než byli mí kluci ve třetí třídě. Tenkrát všichni kluci ze třídy kradli v sámošce a těm našim pořád říkali, že jsou srabi, když to nezkusí. A mí chytří chlapečci – ne že by neměli chuť to zkusit – vědomi si možných následků (tatík zedník s pazourama přes celý… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 2 lety
Odpověď uživateli  Raksa.A

No konečně víme, kde se to naučila naše “vyděšená Mirka”. Proč jsete s tím nepřišel dříve. Také tam sexualně vydírala učitele?

vaclav
vaclav
před 2 lety
Odpověď uživateli  Georg

Také jsem to slyšel – už se houfují na Marsu a možná se přesunuli i na Měsíc.

cablik
cablik
před 2 lety

Lipavský se stal obětí ruských trollů? Na Ukrajině a v ČR se stupňuje paranoia, říká Okamura

https://cz.sputniknews.com/20220210/lipavsky-se-stal-obeti-ruskych-trollu-na-ukrajine-a-v-cr-se-stupnuje-paranoia-rika-okamura-17561207.html

NATO rozmístí své jednotky v Rumunsku, Bulharsku a na Slovensku

https://cz.sputniknews.com/20220211/nato-rozmisti-sve-jednotky-v-rumunsku-bulharsku-a-na-slovensku-17573208.html

„Je neuvěřitelné, že Evropa jde proti vlastním zájmům.“ Šándor uvedl, k čemu přivede politika USA

https://cz.sputniknews.com/20220210/je-neuveritelne-ze-evropa-jde-proti-vlastnim-zajmum-sandor-uvedl-k-cemu-privede-politika-usa–17565675.html

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem cablik
cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Fialova vláda je asociální a bere lidem peníze, útočí Babiš. Zdravotnictví je v ohrožení, varuje

https://cz.sputniknews.com/20220210/fialova-vlada-je-asocialni-a-bere-lidem-penize-utoci-babis-zdravotnictvi-je-v-ohrozeni-varuje-17565345.html

zemedelec
zemedelec
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Tady jde o to kolik musí stát navíc přidat zdravotním pojišťovnám,nemocnicím,ale i laboratořím ohledně testů.Pokud Covid skončí,skončí i platby navíc,tady Babiš brečí pro sebe.

vaclav
vaclav
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

Osobně bych řekl – Babiši jdi tam odkud si přišel. Než tě národ vykopne.

vaclav
vaclav
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Po Babišovi se dá jen papěrkovat. Největší zloduch byl Klaus – následoval Kalousek. Proto ho jako vůdce zdravotní pojišťovny zvolil Filalový hnus.

cablik
cablik
před 2 lety

Tak to je fašismus se vrátil i stejnými cíli jako měl nebožtík fuhrer namalování křížů luftwafe je jenom potvrzení jejich záměrů. Jenomže to není rok 1940 a hodně rychle budou v pekle jako jejich předchůdci.

Vendol
Vendol
před 2 lety

Nevím, jak vy, ale doslova jsem explodoval smíchy, když jsem viděl Lipavského v té přilbě a neprůstřelné vestě. Úplně jsem dostával křeče do břicha. Vypadal jako Křemílek po pokálení Vochomůrkou. Stejný srandovní exot je Michal Koudelka, šéf BIS. Oba by se skvěle vyjímali v nějaké panoptikální crazy komedii o vocasech v české veřejné scéně.

basos
basos
před 2 lety

mam takovy dojem, ze Saker se nechova podle nejnovejsich genderovych poucek, termin Zena uz neni koser

Raksa.A
Raksa.A
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Co Saker! Ale tenhle špek podsunul té huse Lavrov, který už má evidentně pitomců plné zuby a ona mu, než ji stačili zastavit, sdělila, že nikdy neuznají ruskou svrchovanost nad těmi místy. Alespoň nějaký výsledek dvoustranného jednání – všichni vědí, co je za blbku britská ministryně zahraničí. A Rusové z ní mají srandu.… Číst vice »

Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Ano, téhle hloupé husy, té se každý ,,leknout musí” !
A že těch hus se poslední dobou vyrojilo, že? Běda národům, kterým husa vládne !!!

MON
MON
před 2 lety

Na tak zvanou obranu před Rusy se ale neštítí využívat i nacistické symboly které jsou konvencemi zakázané.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  MON

nevim, ale nekde jsem cetl, ze kriz je krestanckej symbol, a bejvalej Hakenkreuz je stary Indoslovansky symbol…. takze mozna, mozna, ze Hitler narozeny z prapodivnych predku na rakousko-ceskem pomezi, ma v sobe taky trosku jinych primesi…..ze? a proto ten Slovanskej hakenkreuz

Praded
Praded
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Slovanské symboly mají obráceně praporky, Adolf je chazarského původu a Ariec je podle Védy znalý – zasvěcený.

zemedelec
zemedelec
před 2 lety

To co provádí USA,NATO,soustřeďováním armády,výzbroje kolem Rusko,nesvědčí o tom,že mají v plánu jednání o bezpečnosti s Ruskem,ale jasnou přípravu na útok proti Rusku.Pokud k tomu dojde,tak si myslím,že to bude hodně velký,rychlý útok v domnění,aby to Rusko nestihlo odrazit.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

Vidlaku
ty taky skocis na kdejakou pitomost

zemedelec
zemedelec
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Také chytrá odpověď.
To válka je také pitomost,podle vás.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

moulo…..

jaka valka a kde? Rusko neni Irak, ani Lybie, nebo Palestina…. takze o cem je rec????

Vendol
Vendol
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

Mýlíte se. Oni Rusko vojensky nehodlají napadnout, protože dobře vědí, že by se po ruském protiúderu sami stali radioaktivním prachem. I USA jsou si dobře vědomy, že by v případě globální válečné apokalypsy les jaderných hřibů vyrostl i nad americkými městy.

zemedelec
zemedelec
před 2 lety
Odpověď uživateli  Vendol

Já si válku nepřeji,ale tento nástup armád NATO,co nejblíže Rusku,nevěstí nic dobrého.

Vendol
Vendol
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

Koukněte, těch vojáků zase tolik není. Navíc Američani a jejich poskoci velice dobře vědí, že proti ruským hypersonickým mezikontinentálním střelám vybaveným termonukleární hlavicí toho času neexistuje efektivní obrana. Krom toho Rusové disponují poněkud hrůzostrašným systémem pojmenovaným “mrtvá ruka,” který aktivuje a odpálí střely, i když bude politické a vojenské vedení země mimo hru. Tohle… Číst vice »

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Vendol

nojo, von kulak ma strach o zasetou repku

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

Kulaku,

nebut’ posera, nikdo ti tu tvou repku na poli neznuklikuje…Vendol ti to ostatne uz rek, takze poslouchej ho je zrejme moudry

Praded
Praded
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Amíci vyzvaly své občany aby opustili Okrajinu a v Polsce u jejich hranic staví polní tábory ,nemocnice a připravují zásoby. Zítra jede Armi LGTB kolona přes čechii na východ. Proč to všechno asi.

vaclav
vaclav
před 2 lety
Odpověď uživateli  Praded

Je jich dost málo na poražení Ruska, ale je jich dost na to aby se snížíli vojenské výdaje. Nakonec vojáci kteří se vrátí domů a vycvičení by mohli být pro zkorupovaný stát nebezpeční.

vaclav
vaclav
před 2 lety
Odpověď uživateli  Vendol

A atomové cunami by zničilo pobřežní města.

vaclav
vaclav
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

Osobně si myslím,že dle staré strategie boje s SSSR se uesáci a jejích vazalové snaží Rusko uzbrojit. (mají dolar- naprosto nehodnotný,ale blbci akceptovaný)
. A nesmírnou nenávist k těm, kteří jsou lepší.