Několik různých zpráv o tom, co se děje

Ministryně zahraničí Liz Trussová je na návštěvě Moskvy. (Vyšlo včera tj. 10.2.2022 -pozn.red.) Setkala se s Lavrovem. (Na snímku) Setkání nic nepřineslo . Vzhledem k tomu, že Trussová je génius, který jezdí v tancích, ale neví, že pobaltské státy nejsou u Černého moře, tak to není překvapení. Skutečnost, že odmítla považovat Voroněž a Rostov za součást Ruska, bylo asi jediným překvapením tohoto setkání (její poradci jí rychle vysvětlili, že tato města nebyla na Ukrajině). Dokonce se „oblékla rusky“, přestože v Moskvě je tepleji než v Londýně (zapomněla na obligátní láhev vodky a balalajku!).

To je to, co dostanete za jmenování hloupého, arogantního a ignorantského idiota do tak vysoké funkce. Ale alespoň je to žena (kolektivní povzdech úlevy od davu Wokeů…).

Zde je další geniální žena, německá spolková ministryně zahraničních věcí Annalena Baerbocková na návštěvě zákopů Ukie:

Britský ministr obrany zítra navštíví Moskvu. Ani od tohoto setkání nečekám, že z něj něco vzejde.

Upřímně řečeno, ani nechápu, proč se Kreml s těmito klauny obtěžuje. Nejpravděpodobnějším vysvětlením je, že Rusové budou předstírat, že poslouchají, co chtějí Britové říct, a pak jim vysvětlí, co se stane s jakýmkoliv britským vojenským personálem, pokud dojde k provokaci.

Alespoň podle mnoha zdrojů (příklad) Rusko rozmístilo v Kaliningradu MiG-31K vyzbrojený hypersonickou střelou Kinžhal. Ruský „zámek“ A2/AD nad Běloruskem a Baltským mořem se formuje. Dobrý. Čím více Iskanderů, Kalibrů, Kinžálů, Balů, Bastionů, S-400 a Su-35S/Su-30SM2 je rozmístěno v Bělorusku a Kaliningradu a okolí, to vyvolá největší duševní příčetnost, kterou můžeme od místních cvoků a jejich zámořských pánů očekávat.

Po zastávce v Sýrii vstoupilo šest velkých obojživelných útočných lodí, o kterých jsme nedávno diskutovali, do Černého moře a nyní se připojily k Černomořské flotile. Jeden zdroj říká, že to dává lodím kombinovanou kapacitu až 63 hlavních bojových tanků a asi 2000 vojáků. Zjevně je doprovázela dieselelektrická útočná ponorka třídy Kilo. Rusko také vyslalo do Středozemního moře dva křižníky třídy Slava o nosnosti 11 500 tun a jejich doprovod. Těchto obrovských cvičení se účastní 140 ruských válečných lodí po celém světě.

Zde je zóna, kterou připravili pro svá námořní cvičení v Černém a Azovském moři:

Pamatujete si, jak Rusové přinutili dron Ukie přistát v Bělorusku? To se právě stalo znovu, ale v LDNR. Podívejte se na značky, které Ukronazis namaloval na spodní straně jeho křídel.

BTW – tento průzkumný dron, Lelekka, měl být nec plus ultra letecké výroby Ukie. Takže ať už nostalgici Třetí říše namalovali tyto kříže, nebyli to hloupí puberťáci, ale lidé pověření provozem tohoto velmi důležitého (pro Ukies) dronu.

Šéf ruské rozvědky Sergej Naryškin právě prohlásil, že :

SBU  (Služba bezpečnosti Ukrajiny) a UAF (Ukrajinské ozbrojené síly) připravují provokace na kontaktní linii v Donbasu a jejich ´report´ falešných zpráv a la ‘Bílé přilby’ v Sýrii. I tam se mnohonásobně zvýšil kontingent „propagandistických sil rychlé reakce“ západních médií,“ ukrajinské přípravy jdou „plnou parou vpřed“ a nelze je skrývat“.

 

„Všechny i ​​částečně bojeschopné jednotky ukrajinských ozbrojených sil byly soustředěny na  Donbasu. Z amerických základen v Evropě, ze Spojeného království, z Kanady jsou hromadně přepravovány stovky tun vojenského materiálu a munice. Zvyšuje se kontingent poradců a instruktorů ze sil NATO pro speciální operace.

 

Máme dokonce zprávy o vzniku mnohonárodních džihádistických militantních jednotek .

Nechám vám vtipný obrázek: davy v Mali oslavující vyhnání francouzského velvyslance a vítající Rusy (viz ruské vlajky v davu).

Zóna B roste!

Andrej,  Tha Saker

3.5 33 hlasy
Hodnocení článku
33 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 2 lety

Britové vybafli na Rusy, přijedete do Londýna poprosit o jednání ! Rusko suše odvětilo – pokud chcete něco projednat přijeďte do Moskvy. Britové, skřípající zuby, sbalili cestovní nádobíčko a naklusali na kobereček v Moskvě. Tam jim to vysvětlili a je zatím pokoj. Předpokládám, že to nebylo na holou.