P. C. Roberts: Oč jde Washingtonu?

Washington s pomocí CIA už na plné obrátky aranžuje svůj vlastní útok pod falešnou vlajkou, z něhož prostituující se západní média obratem ruky obviní Rusko.

P. C. Roberts
P. C. Roberts
Na snímku příslušníci britských speciálních jednotek rozmístěných jako “instruktoři” na Ukrajině. Budou to oni, Poláci nebo ukrajinští náckové, kteří pomohou Američanům zrežírovat chystanou akci “pod falešnou vlajkou”, aby vše následně svedli na Rusy?

Aktualita: Předseda ruské Státní dumy řekl, že problém oficiálního uznání donbaských republik Ruskem bude projednán 14. února. Obávám se, že Rusové čekali s touto věcí příliš dlouho. Tohle měli udělat už před léty. (Autor se v tomto bodu mýlí. Rusové chtějí dodržovat mezinárodní právo tak, jak to vyžadují i od ostatních. Kdyby uznali obě samozvané republiky, dali by rovnítko mezi Donbas a Kosovo. Cílem odtržení a odporu donbaských republik byla federalizace Ukrajiny a ne odtržení. Dlouhodobým strategickým cílem Putinova vedení státu je vytvoření ochranného prstence okolo Ruské federace čili finlandizace sousedících zemí a to včet ně celé Ukrajiny. Ruská Duma se dnes obrací na prezidenta federace, aby uznal samostatnost obou samozvaných republik. Autor poznámky se domnívá, že to není šťastné řešení. – pozn. red. Nové repzbliky -vd-)

Aktualita: Zatím, co jsem psal předcházející řádky, poradce Bidenovy Národní bezpečnosti Sullivan varoval, že ruská operace pod falešnou vlajkou se očekává každým okamžikem. Američané mají 24 hodin na to, aby Ukrajinu opustili.

Rusové jako by přesně nechápali, oč jde. Šojgu připouští, že Rusko netuší důvody stoupajícího napětí. „Ne zcela a ne vždycky chápeme důvody eskalace těchto krizí“.

Kreml si tedy zřejmě ještě nevšiml, že stojí proti satanskému zlu, které se na něj s dopomocí falešné vlajky chystá zaútočit. A to v kterýkoli moment, kdy si v Kremlu stále ještě budou myslet, že jednání mohou napětí snížit. (ZDE)

Zdá se být zřejmé, že jsem nebyl dost přesný, když jsem v jednom svém předcházejícím článku napsal, že ukrajinská krize neexistuje. Mínil jsem tím, že neexistuje krize skutečná, a že tedy to, co prožíváme, je krize Washingtonem zaranžovaná, která do své hrozivé podoby vstoupí až po washingtonské akci vedené pod falešnou vlajkou.

Washington stále silnějším hlasem vyhlašuje, že Rusko se chystá napadnout Ukrajinu. Biden vyzval americké občany, aby včas opustili Ukrajinu, protože on, prezident, nerozkáže americkým vojákům, aby jim ve chvíli, kdy se nepřátelství rozhoří plnou silou, přišli na pomoc. K čemuž dodal, že vyslání amerických jednotek na Ukrajinu by mohlo vést ke světové válce.

Jestliže Biden tedy připouští neschopnost Washingtonu ochránit Američany na Ukrajině, jak si lze vysvětlit jeho neumdlévající úsilí zažehnout ukrajinský konflikt? Jak všechna ta propaganda, vyvolávání strachu, obviňování a zásilky zbraní pomáhají uklidnit situaci, o které Washington mluví jako o situaci vrcholně nebezpečné? Proč není na pořadu dne jakékoli americké mírové úsilí? Jestliže Washington skutečně věří své vlastní propagandě, proč neuklidní situaci tím, že vysloví souhlas s budoucím nepřistoupením Ukrajiny do NATO? Anebo má blázen v Bílém domě skutečně za to, že členství Ukrajiny v NATO v jakési vzdálené budoucnosti je důležitější, než vyhnout se současné válce, která se může rozšířit i mimo území Ukrajiny? Jsou tvůrci americké zahraniční politiky skutečně tak tupí, že tohle vše nechápou?

Proč Washington posílá miniaturní počty amerických vojáků do zemí, které v hypotetickém případě ruského útoku nebude lze bránit? Co prospěšného by dokázalo provést 1000 amerických vojáků v Rumunsku a 1000 vojáků v Polsku? Vždyť ti by nedokázali ubránit ani sama sebe. Jaký smysl má vyslání čtyř antických nukleárních bombardérů B–52 do Anglie? Vždyť ty by byly smeteny z oblohy dřív, než by doletěly k ruským hranicím. Tak to už ať raději vyšle Biden pro větší humor do Evropy regiment vojáků, vyzbrojených mušketami z 18. století.

Odstrašující efekt nevykáže ani 8500 amerických a 5000 francouzských vojáků, kteří budou dle Bidenova vyjádření  rozmístěni v Evropě do začátku jara. Jaro je ještě daleko, takže jestliže ruský útok je „bezprostřední“, jaký smysl má rozmisťování hrstky vojáků v Evropě po útoku? A proč zde vlastně mají být i před útokem, když 13 500 amerických a francouzských vojáků bude dokonale nepoužitelných proti ruské armádě čítající 900 000 mužů?

Účelem a smyslem tohoto symbolického rozmisťování vojáků a antických letadel po Evropě je tedy vytvořit dojem, že útok lze očekávat už zítra. Nu a jelikož je to Washington, který vytváří všechnu tuto propagandu, musí to být i on, který bude stát za příštím útokem pod falešnou vlajkou.

Washington už oficiálně předpověděl, že ruský útok pod falešnou vlajkou bude využit jako záminka ruské invaze na Ukrajinu, což ovšem neznamená nic jiného než to, že Washington s pomocí CIA už na plné obrátky aranžuje svůj vlastní útok pod falešnou vlajkou, z něhož prostituující se západní média obratem ruky obviní Rusko.

Ale proč? Jaký je účel toho všeho? Jedním z účelů je vytáhnout ruské ozbrojené síly k obraně donbaských Rusů. Tato intervence, označená jako „ruská invaze“, bude využita k důkazu, že ruská hrozba skutečně existuje, a poskytne Washingtonu záminku, jak přinutit Evropu zříci se ruského přírodního plynu a nahradit jej dražším zkapalněným přírodním plynem z USA. To na jedné straně udrží Evropu pod washingtonským palcem a na straně druhé obohatí americký energetický průmysl.

Washington si je jist, že na Donbasu Rusko intervenovat bude. Kreml se na domácí scéně potýká s kritikou za to, že odmítl respektovat přání donbaských republik, aby byly včleněny do Ruska, stejně tak, jak tam byl včleněn Krym. A že jedině tím přispěl k vytvoření situace, ze které se dnes Západ snaží vytlouci, co se dá.

Jestliže má Rusko tuto situaci napravit a rozdrtit spiknutí, které může skončit světovou válkou, musí znovu vystoupit na pódium a chopit se iniciativy.

, zdroj: PCR,  česky Outsidermedia, vybral a přeložil Lubomír Man

1.8 22 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 2 lety

Simpsnovi je zajímavý seriál. 2001 předpověděly válku v Syrii, která se uskutečnila 2011, 2007 předpověděly požár Notre Dame, který se udál v 2019 a už si přesně nepamatuji kdy předpověděly útok na dvojčata. V 25 sérii, 22 epizodě předpověděly po 79 zasedání OSN tj. v roce 2024 vznik CCCP včetně celého Skandinávského poloostrova a to včetně velké části… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety

Skvěle pojmenováno satanské zlo které se skrývá za liberalismus a pravdu s láskou. Rusko bude muset ukázat nějakou akcí že už toho je dost pan Roberts má pravdu.

Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Američanům jde o vše. Lhář z Bílého domu ztratil poslední zbytky soudnosti. Má sice hodně slouhů, ale málo spojenců.

danny
danny
před 2 lety

Dovolím si polemizovat s autorem “Aktuality” (“vd” = Václav Dvořák?). Podle mého názoru srovnávat Kosovo a Donbas dost dobře nejde. Už z historického hlediska. Nehledě na historickou cenu, kterou pro Srby toto území má (bitva 28. června 1389), Kosovo bylo vždy srbské území a s převahou srbského obyvatelstva. Teprve za vlády J. B. Tita se sem… Číst vice »

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Bylo to ruské území, předané ve 30. letech uměle vytvořené, 100% agrární Ukrajině. Toto území bylo vždy osídlen Rusy. Ukrajina jako jediná sovětská republika na II. SV vydělala. Její území se rozšířilo o 28 %. Dostala původně polskou (následně rakouskou a pak zase polskou) Halič se Lvovem, Zakarpatskou Ukrajinu od ČSR, Severní Bukovinu od… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem danny