Pokerová hra Rusko-Západ (Zajatý agent promluvil) 

Žádné dohadování v normandském formátu, ale válka bude dětičky . Nuže Biden se Zelienskym to sehráli dobře. A že celou dobu lhali? A copak nelhali o existenci zbraní hromadného ničení před válkou v Iráku, kterou dnešní prezident coby senátor tak vášnivě obhajoval? Lžou ráno, lžou v poledne, lžou večer. Ne Rusko, ale Ukrajina jde znovu na Východě do války.Nuže přečtěte si zprávu o zajatém ukrajinském agentovi, co povídal.

Zajatý ukrajinský agent hlásil nadcházející masivní útok

O plánech Kyjeva hovořil ukrajinský agent Anton Matsanyuk zadržovaný v DLR. Ozbrojené síly Ukrajiny mají v úmyslu dobýt Donbas násilím. Do toho se zapojí veškerá úderná síla.

Ve vysílání jednoho z federálních kanálů Matsanyuk řekl, že je vhodné opustit Doněck , nebýt ve vícepodlažních bytových domech, protože byste mohli zemřít.

Ukrajinský agent vyprávěl, jak úřady pašovaly zbraně a výbušniny do Donbasu . Kyjevští kurátoři poslali přes messenger zprávu, ve které uvedli číslo určitého vozu. To znamenalo, že vozidlo bylo možné důkladně prohlédnout.

Anton Matsanyuk také řekl, že nedávno ukrajinská armáda nelegálně vstoupila na území Běloruska. Důvodem je rekognoskace oblasti cvičení s Ruskem.

Podle federálního kanálu vytvořil ukrajinský agent v Doněcku „spící buňku“. Matsanyuk rekrutoval lidi k provádění teroristických útoků na Donbasu.

Tak se připravme přátelé.

Zdroj Vesti.ru 19. února 2022 18:44 

3.4 22 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 2 lety

Co jiného po 30 letých zkušenostech s kapitalizmem očekáváte jiného než lež, podvod, parazitování. Je to zřejmé každému kdo od dětských let sleduje co se odehrává v pohádkách, historii, filmech a celém umění. Už geniální film Limonádový Joe, to všechno ukázal do podrobností. Hned po 2SV do všech partají nalezly spící agenti, kteří měly za… Číst vice »

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Praded

zase dedku ses vedle…. prave proto nas Klaus od praveho kapitalizmu zachranil privatizaci… zeptej se Milose Zemanu co si on o tom mysli

Praded
Praded
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Vy jste spadl z Marsu. Tady všichni co se od 89 dostaly k moci, byly buď komouši a ti mladší měly za rodiče komouše. Výjimku snad tvořil jen Venca Flaška. Ten byl asi dohodnutý s celou tou kamarilou. Celá tahle komedie skončí velmi špatně a pokud ještě se snažím cosi napsat, je jen z té hrůzy… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety

Spíš se může západ připravit na sežrání toho co si navařil stratégové v Rusku by museli být na hlavu padlí aby házeli atomovky v Evropě. Smáznou ty největší hajzly a bude po válce.

tomaskova
tomaskova
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

zapomínáte na to, že Česko jako jediný stát v celém světě je na seznamu nepřátel Ruska vedle ušáků. To jistě o něčem vypovídá.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

Na tyhle štěkající slouhy by bylo škoda atomovek konec jejich rádoby ochránců bude konec i jejich.

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Jo pane, to nebude počítačová hra, ani Člověče nezlob se. To bude světový masakr.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  Anonym

To já vím a znám dostupné možnosti Ruska a USA vzhledem k tomu že Rusové mají obranu proti jejich zastaralým raketám a vlastní hypersonické rakety tak jak by to dopadlo. Nevěřím že se toho agresoři odváží.

Prodost
Prodost
před 2 lety

Ukrajinská armáda (UA) má stejnou funkci, jako Wehrmacht (přesněji/pravdivěji Ansturmmacht), jenže Zelenský není tak ochotným fuehrerem, proto je velení svěřeno anglosaským poradcům. Jo, kolébka fašismu se prostě nezapře. Symboly (fasky, lat. fascae a od toho fascism) už byly z internetu důsledně odstraněny, nemohu Vám je presentovat. Jenom uvedu, že “zdobí” jedno z nejvýznamnějších… Číst vice »