Situace je stále horší: Rusko nepřestává provokovat, ruská vojska stále stojí na ruském území a nemíní ustoupit!

Je to hrozivé: ruská vojska jsou drze na ruském území a zjevně se odtud nechystají odejít. A co víc, Ukrajina a západní státy přinášejí stále další a další předpovědi o zesílení „agresivních akcí“ ze strany Ruska u hranic Ukrajiny.

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

Této hrozné zprávy jsou plná média: BBC říká, že až sto tisíc ruských vojáků je v blízkosti ukrajinských hranic! Reuters informuje, že Rusko má k dispozici již 70 procent bojové síly potřebné k rozsáhlé invazi na Ukrajinu! Dezinformační kanál SME píše, že Rusko by mohlo zaútočit nejen z Ruska, ale dokonce i z Běloruska a z Azovského moře!

Média varují, že nejlepší termín k útoku bude, až bude země nejvíce zamrzlá, a to bude už za dva týdny! Tajné služby mají indicie, že Rusko připravuje na Donbase falešný útok chemickými zbraněmi!  Nejvyšší americký generál Mark Milley varuje, že ruský útok může být příšerný a bude znamenat obrovské množství obětí! Atd., atd.

Mluvčí amerického ministerstva zahraničních věcí Ned Price, mluvčí Pentagonu John Kirby a další naprosto důvěryhodní lidé říkají, že mají informace o tom, že Rusko si zřejmě bude chtít vymyslet záminku k napadení.

„Domníváme se, že Rusko vytvoří velmi živé propagandistické video, které může ukazovat těla a herce, kteří budou vykresleni jako truchlící a záběry zničené oblasti,“ uvedl Kirby.

V následujícím záznamu z tiskové konference můžete vidět jak Priceho argumentačně doslova „rozsekal“ novinář, který chtěl nějaké důkazy o tom, že Rusové inscenované video plánují vyrobit. Price vysvětlil nevzdělanému novináři, že důkazem je přece to, že to tvrdí.

To video opravdu stojí za zhlédnutí.

To však zdaleka není z ruských provokací všechno. Představte si, co Rusko od Západu drze žádá: chce bezpečnostní záruky, jejichž podstatou je, aby Američané odsunuli útočné zbraně ze svých východoevropských vazalských zemí tak, aby Rusko nebylo těmito zbraněmi ohroženo!

Vidíme tedy, že ruské provokace zcela jistě neskončí tím, že ruská vojska stále provokativně stojí na ruském území. Z toho všeho člověk nabude dojmu, ba co dojmu, nabude téměř jistoty, že Rusové se jistě na Ukrajině nezastaví, ale půjdou dál, až do Lisabonu a odtud se přeplaví za moře, do Kanady.

V Kanadě už mezitím ruští provokatéři převlečení za kamioňáky se pokusili o převrat: nasedli do tisíců kamionů a obklíčili hlavní město, takže vládce Kanady i s rodinou musel odletět vrtulníkem na neznámé místo. \“Existují obavy, že ruští agenti mohou přilévat olej do ohně protestů podle růstu rozsahu, a dokonce je možné, že právě oni to začali,\“ uvedla moderátorka televize SBS a podobné podezření vyjádřila i další média. Soused Borovička dokonce tvrdí, že z Kanady to Rusové budou mít jen kousek na Aljašku (ta jim prý stejně po správnosti má patřit) a odtud už jen na skok domů přes Čukotku.

Naštěstí demokratické státy jako USA a Ukrajina nedopustí, aby Rusové dojeli přes Lisabon až do Kanady. Na Ukrajině je připraveno 150 tisíc vojáků ukrajinské armády a Národní gardy, kterým velí a radí vojenští instruktoři z USA a NATO. V první linii je prapor Azov, který již svou vlajkou kopírující německý vzor z 40. let prozrazuje svoji oddanost Západu a jeho ideálům, byť možná ne těm nejmodernějším. I Azov je vyzbrojen a vycvičen profesionály z USA a NATO.

A kdyby přešli přes Ukrajinu, tak ještě mohou Američané Rusy na cestě do Lisabonu a Kanady zastavit i v jiných evropských zemích.

„Současná situace vyžaduje, abychom posílili obranné pozice na východním křídle Severoatlantické aliance. Prezident USA Biden se vyjádřil jasně, že Spojené státy budou reagovat rozhodně na hrozbu pro evropskou bezpečnost,“ prohlásil Kirby. USA proto přesouvají z Německa do Rumunska tisíc amerických vojáků (necelá tisícovka jich tam už je), další dva tisíce vojáků se z Německa přesouvají do Polska, několik stovek vojáků přiletí i ze zámoří, aby posílili evropskou obranu.

Kirby zdůraznil, že nepůjde o „permanentní rozmístění“ vojsk ve zmíněných státech.

„Tyto jednotky nebudou bojovat na Ukrajině, ale budou zajišťovat robustní ochranu pro naše spojence v rámci NATO,“ řekl Kirby a zdůraznil, že příchod nových amerických vojáků odsouhlasily Německo i Polsko. To je důležitá informace pro ty konspirátory, kteří by si možná mysleli, že USA si posílají vojáky kdy chtějí, kolik chtějí a kam chtějí – takže ne, takhle to není.

Připomínáme to proto, že ani na Slovensko nepřijedou američtí vojáci jen tak, bez odsouhlasení našich představitelů. Nejnovější smlouva s USA, kterou Slovensko podepsalo minulý týden a parlament ji ratifikuje v úterý, umožní našim představitelům neodsouhlasit příchod amerických vojáků na naše území, v případě, že by se nám to nelíbilo.

Druhá věc je, že našim představitelům se to líbit bude, vždyť komu by se nelíbilo, že ho chtějí druzí ochraňovat? Naposledy, když nás vojska našich bezpečnostních partnerů chránila, jsme je nechtěli od nás pustit dvacet let, tak jsme byli rádi, že nás chránili.

A věru, ochrany nikdy není dost. Vynořuje se totiž další, nečekaná hrozba.

Nejnověji si tajné služby všimly příšerné věci: zjistily, že na čínském území se nacházejí čínská vojska – a představte si, také ani trochu nevypadají, že by chtěla odejít!

Ještě že jsme včas stihli tu smlouvu podepsat.

Díky Jarko, Ivanko, Zuzanko, Eduško, Igorko, Riško, Borisko. Národ vám to nikdy nezapomene.

Ivan Lehotský
Hlavné správy
https://bit.ly/3rw4vGp

2.8 42 hlasy
Hodnocení článku
23 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Georg
Georg
před 2 lety

Je až neuvěřitelné, jak naši vládní představitelé a nejen oni, naprosto podlehli US propagandě. Je to lživá propaganda. Zřejmě jste viděli onu tiskovku zástupce MZV USA, jak odpovídal na dotazy novináře, žádného příznivce Ruska. Mě nepřekvapuje, že ti “naši” chudáci zpívají jejich písničku. Zaujalo mě něco jiného. Srovnejte si tiskovkou p.Babiše… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 2 lety
Odpověď uživateli  Georg

Ano je pár jednodušších politiků kteří těm americkým blábolům věří – Adamová-Pekari, Stanjura, Langšádlová, Rakušan … no a ostatní těm zoufalcům tu víru závidí. A ohledně novinářů to tomu americkému evidentně ulítlo v přesvědčení, že přeci na tak primitivní otázku musí být mluvčí připraven. Stojí za zopakování co se tomu blbovi povedlo :”… Číst vice »

Georg
Georg
před 2 lety

Cit. z článku: “V první linii je prapor Azov, který již svou vlajkou kopírující německý vzor z 40. let prozrazuje svoji oddanost Západu a jeho ideálům, byť možná ne těm nejmodernějším.” To mi něco silně připomíná, v r.1945, chtěl Winston Churchill po kapitulaci nacistického Německa, použít, otočit jednotky wermachtu, které nebyly odzbrojené, směrem na SSSR, aby společně… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 2 lety

Biden bude dále vraždit ostřelováním dalekonosnými střelami či bombardováním obyvatele Donbasu atd. s nadějí, že to Rusko psychicky nevydrží a pošle někoho, aby obyvatele Donbasu chránil. Tím pádem to už bude fakticky potvrzená agrese ze strany Ruska. Biden vyhrožuje Číně, že nesmí podporovat Rusko, jinak na to doplatí. Biden je připraven Čínu zničit.… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety

Pokud opravdu takto myslí tak si nezaslouží nic jiného než skončit a Rusové jsou na svém území a nějaké pomatené bláboly s nimi nehnou.

blafomet
blafomet
před 2 lety

Za socialismu nás obsadila vojska Varšavské smlouvy (tedy Rusko i Ukrajina), ve Vyšším” zájmu zachovat jednotu.S Ruskem jako takovým jsme neměli v novější historii žádné spory-ba naopak přátelství-nemohu pochopit,proč se nám Rusko znelíbilo,Ukrajinu jsme začasli milovat,jsme schopni za ni prolít krev(tedy hlavně Ruskou).

mikkesh
mikkesh
před 2 lety

Dotaz. Jsme jedni z mála v Evropě kteří nepoznali tu radost, bojovat proti Rusovi pod vlajkou SS Galičina, nebo nacistickou růnou na vlajce praporu Azov. Pošle tedy to prostoduché děvče z ministerstva do toho mlejnku České vojáky, nebo vyzbrojí a šupem pošle domů ty desetitisíce Ukrajinců, co u nás makají na černo ?

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  mikkesh

Jsem pro to,poslat VŠECHNY banderoodpady z ČR bránit Okrajinu proti zlému Rusku.NIKOMU TEN LÍNEJ,VĚČNEJ ZLITEJ A ZFETOVANEJ UKROKSINDL NEBUDE CHYBĚT!!!!!

mikkesh
mikkesh
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lev Prchala

No jo, jenže jestli by ta naše, Božím dopuštěním, ministryně neměla problém s vrchností ? Když vyzbrojíme a pošleme domů Ukrajince do boje, tak zhruba polovina by mohla chtít bojovat za rodiny na Donbase a druhá za Banderovce. Ale to není nic proti tomu, jak bude bok po boku s Banderovcem bojovat troubovitej Polák !… Číst vice »

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  mikkesh

Pšonek bude s Bandepovcem bojovat jen po tu dobu,dokud se mu to bude hodit,neb z dějin víme,že ještě na začátku 20.století byl pto Pšonka Okrajinec to stejný lejno,jako pro bílého emerikána negr.

Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  mikkesh

Jen drobnost, ta “Božím dopuštěním” instalovaná ministryně války není NAŠE! Je JEJICH.

mikkesh
mikkesh
před 2 lety
Odpověď uživateli  Plebej

Omlouvám se. Ulítlo mi to.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  mikkesh

Prostoduche devce???? a co takle vychcana defka

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety

Banderostán sere v síni,aby amiokupant nezačal válku,ve který by dostal západ i banderovci tak na držku,že ani za sto let,by to nevstřebali!

mikkesh
mikkesh
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lev Prchala

Jedna zajímavá myšlenka se objevila. Aby snad Žid neplánoval soustředit ty nacisty z Azov, různých sotní, SS Galičina … na jednom místě a vyřešit tu chamraď jednou pro vždy. Maminek těch zombovaných nevzdělaných chlapců, by mi bylo líto.

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  mikkesh

Vám možná,ale já se řídím oním…
“”Když zemře jeden člověk,je to tragédie,když vychcípá Banderostán,bude to POUZE STATISTIKA!””

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 lety

Zvláštní. Americký generál píše, že ruský útok bude příšerný. Musím se usmát, když si vzpomenu na humánní vedení války USA v Koreji, Vietnamu, Laosu, Libyi, Jugoslávii, Iráku nebo Sýrii. Milionové, statisícové a desetitisícové ztráty na životech, napalm, ochuzený uran, kazetové bomby, zápalná munice jsou tedy podle pana generála dokladem humanismu, ohleduplnosti, taktu… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Haskuv Duch
Milan
Milan
před 2 lety

Je to strašný, co si ten Ivan dovoluje! Klíďo píďo si doma dělá co chce.
Hm… Hlavně aby mě někdo neprásknul čučkařům, aby mně naše vládní lítice nevyhlásili válku nebo neposlaly sousedovi náboje, aby mi to zatrhnul. Taky si totiž doma dělám co chci.

danny
danny
před 2 lety

Co se umístění jednotek u ukrajinsko- ruské hranice týče, tak podle ukrajinských i západních zdrojů stojí ve vzdálenosti 100 – 400 km daleko a týly ještě dále. Ukrajinští a američtí (britští, kanadští..) vojáci ovšem od 40 – 14 km. Co se počtů týče, tak západní “analytici” do nich zahrnují i posádky na ruském Krymu, sedící… Číst vice »

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

rusove fyzicky – vstupem vojaku- na Ukrajinu je nenapadnou, museli by to pak davat dohromady, a to stoji penize, takze asi pockaji, jestli Ukrum povolej nervy a vlitnou do Donbasu. Potom bude mit Donbassovska armada moznost se branit vzdusnymi prostredky.. takze si to domyslete sami co se stane…v nejlepsim/nejhorsim pripade budeme davat dohromady… Číst vice »

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Banderovce jsme v jedné nejmenované nemocnici(patřící pod tu krásnou budovu na “”Kulaťáku”” v Dejvcích) léčili za peníze daňových poplatníků a na úkor českých pacientů(ty se museli lifrovat do Motola) už v roce 2014……

Ferin
Ferin
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Až se to stane, přiletí z Ruska hejno raket a ta nahromaděná technika, se i s vojáky, během několika minut vypaří. Ruský voják na Ukrajin u nevstoupí, takže žádná invaze. Jen pomoc ruským lidem, žijícím na Donbasu. A my se budeme dívat, jak se bude kouřit od gum amíckého šrotu zdrhajících hrdinů, USA poradců, na západ.… Číst vice »