Situace je stále horší: Rusko nepřestává provokovat, ruská vojska stále stojí na ruském území a nemíní ustoupit!

Je to hrozivé: ruská vojska jsou drze na ruském území a zjevně se odtud nechystají odejít. A co víc, Ukrajina a západní státy přinášejí stále další a další předpovědi o zesílení „agresivních akcí“ ze strany Ruska u hranic Ukrajiny.

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

Této hrozné zprávy jsou plná média: BBC říká, že až sto tisíc ruských vojáků je v blízkosti ukrajinských hranic! Reuters informuje, že Rusko má k dispozici již 70 procent bojové síly potřebné k rozsáhlé invazi na Ukrajinu! Dezinformační kanál SME píše, že Rusko by mohlo zaútočit nejen z Ruska, ale dokonce i z Běloruska a z Azovského moře!

Média varují, že nejlepší termín k útoku bude, až bude země nejvíce zamrzlá, a to bude už za dva týdny! Tajné služby mají indicie, že Rusko připravuje na Donbase falešný útok chemickými zbraněmi!  Nejvyšší americký generál Mark Milley varuje, že ruský útok může být příšerný a bude znamenat obrovské množství obětí! Atd., atd.

Mluvčí amerického ministerstva zahraničních věcí Ned Price, mluvčí Pentagonu John Kirby a další naprosto důvěryhodní lidé říkají, že mají informace o tom, že Rusko si zřejmě bude chtít vymyslet záminku k napadení.

„Domníváme se, že Rusko vytvoří velmi živé propagandistické video, které může ukazovat těla a herce, kteří budou vykresleni jako truchlící a záběry zničené oblasti,“ uvedl Kirby.

V následujícím záznamu z tiskové konference můžete vidět jak Priceho argumentačně doslova „rozsekal“ novinář, který chtěl nějaké důkazy o tom, že Rusové inscenované video plánují vyrobit. Price vysvětlil nevzdělanému novináři, že důkazem je přece to, že to tvrdí.

To video opravdu stojí za zhlédnutí.

To však zdaleka není z ruských provokací všechno. Představte si, co Rusko od Západu drze žádá: chce bezpečnostní záruky, jejichž podstatou je, aby Američané odsunuli útočné zbraně ze svých východoevropských vazalských zemí tak, aby Rusko nebylo těmito zbraněmi ohroženo!

Vidíme tedy, že ruské provokace zcela jistě neskončí tím, že ruská vojska stále provokativně stojí na ruském území. Z toho všeho člověk nabude dojmu, ba co dojmu, nabude téměř jistoty, že Rusové se jistě na Ukrajině nezastaví, ale půjdou dál, až do Lisabonu a odtud se přeplaví za moře, do Kanady.

V Kanadě už mezitím ruští provokatéři převlečení za kamioňáky se pokusili o převrat: nasedli do tisíců kamionů a obklíčili hlavní město, takže vládce Kanady i s rodinou musel odletět vrtulníkem na neznámé místo. \“Existují obavy, že ruští agenti mohou přilévat olej do ohně protestů podle růstu rozsahu, a dokonce je možné, že právě oni to začali,\“ uvedla moderátorka televize SBS a podobné podezření vyjádřila i další média. Soused Borovička dokonce tvrdí, že z Kanady to Rusové budou mít jen kousek na Aljašku (ta jim prý stejně po správnosti má patřit) a odtud už jen na skok domů přes Čukotku.

Naštěstí demokratické státy jako USA a Ukrajina nedopustí, aby Rusové dojeli přes Lisabon až do Kanady. Na Ukrajině je připraveno 150 tisíc vojáků ukrajinské armády a Národní gardy, kterým velí a radí vojenští instruktoři z USA a NATO. V první linii je prapor Azov, který již svou vlajkou kopírující německý vzor z 40. let prozrazuje svoji oddanost Západu a jeho ideálům, byť možná ne těm nejmodernějším. I Azov je vyzbrojen a vycvičen profesionály z USA a NATO.

A kdyby přešli přes Ukrajinu, tak ještě mohou Američané Rusy na cestě do Lisabonu a Kanady zastavit i v jiných evropských zemích.

„Současná situace vyžaduje, abychom posílili obranné pozice na východním křídle Severoatlantické aliance. Prezident USA Biden se vyjádřil jasně, že Spojené státy budou reagovat rozhodně na hrozbu pro evropskou bezpečnost,“ prohlásil Kirby. USA proto přesouvají z Německa do Rumunska tisíc amerických vojáků (necelá tisícovka jich tam už je), další dva tisíce vojáků se z Německa přesouvají do Polska, několik stovek vojáků přiletí i ze zámoří, aby posílili evropskou obranu.

Kirby zdůraznil, že nepůjde o „permanentní rozmístění“ vojsk ve zmíněných státech.

„Tyto jednotky nebudou bojovat na Ukrajině, ale budou zajišťovat robustní ochranu pro naše spojence v rámci NATO,“ řekl Kirby a zdůraznil, že příchod nových amerických vojáků odsouhlasily Německo i Polsko. To je důležitá informace pro ty konspirátory, kteří by si možná mysleli, že USA si posílají vojáky kdy chtějí, kolik chtějí a kam chtějí – takže ne, takhle to není.

Připomínáme to proto, že ani na Slovensko nepřijedou američtí vojáci jen tak, bez odsouhlasení našich představitelů. Nejnovější smlouva s USA, kterou Slovensko podepsalo minulý týden a parlament ji ratifikuje v úterý, umožní našim představitelům neodsouhlasit příchod amerických vojáků na naše území, v případě, že by se nám to nelíbilo.

Druhá věc je, že našim představitelům se to líbit bude, vždyť komu by se nelíbilo, že ho chtějí druzí ochraňovat? Naposledy, když nás vojska našich bezpečnostních partnerů chránila, jsme je nechtěli od nás pustit dvacet let, tak jsme byli rádi, že nás chránili.

A věru, ochrany nikdy není dost. Vynořuje se totiž další, nečekaná hrozba.

Nejnověji si tajné služby všimly příšerné věci: zjistily, že na čínském území se nacházejí čínská vojska – a představte si, také ani trochu nevypadají, že by chtěla odejít!

Ještě že jsme včas stihli tu smlouvu podepsat.

Díky Jarko, Ivanko, Zuzanko, Eduško, Igorko, Riško, Borisko. Národ vám to nikdy nezapomene.

Ivan Lehotský
Hlavné správy
https://bit.ly/3rw4vGp

2.8 42 hlasy
Hodnocení článku
23 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Jedna polovička bývalého Československa opět podepisuje zvací dopis. Přesněji řečeno, samozvací. Zrádci jsou v absolutním rauši a proto jim nevadí, že na ně bude národ už jen plivat. Buďme ostražití, i u nás existují podobné protistátní skupiny. Mimochodem, vysoce postavené, vlivné a cizím zájmům oddané.