Došlo nám všechno

Jeff Currie – jeden z nejsledovanějších analytiků na světě a hlavní komoditní stratég přední banky Goldman Sachs dnes řekl toto, viz odkaz: 

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

“Dělám tuhle práci už 30 let a nikdy jsem neviděl trh takový, jaký je teď. Jedná se o krizi “molekul”. (pozn.: krize nejzákladnějších komodit). Došlo nám všechno. Ať už tomu říkáte jakkoli – ropa, plyn, uhlí, měď, hliník, prostě cokoli. Všechno nám došlo!”

Chápete? Západ už nemá nic. Pouze katastrofální dluhy a nadcházející hyperinflace. A Rusko má téměř vše. Navíc může své relativně malé dluhy splácet ze své levé zadní kapsy, a to i zlatem.

K tomu Západ potřebuje dobýt Rusko. A za tímto účelem Západ přetvořil Ukrajinu do dnešní podoby. Rusko se však na současné události během dvou desetiletí Putinovy perestrojky dokonale připravilo. Finančně, ekonomicky a vojensky.

Závěr: má-li civilizace přežít, Západ se bude muset smířit s porážkou a následně podstoupit několikadekádový pokles životní úrovně, aby mohl splatit gigantické dluhy, které nashromáždili “jeho” parazitem dosazení politici.

To přesně sedí, jenže ti hlavní si to nechtějí připustit.

 

Zdroj: Slovanské noviny

– – –

Děkujeme za finanční dary, které podporují práci Nové republiky – tvorbu webu, natáčení besed a rozhovorů. V těchto dnech podáváme žalobu na pachatele protiprávní cenzury našeho webu. Již jsme složili peněžní jistinu u soudu. Další náklady nám vzniknou při soudním řízení a jako odměna advokátní kanceláři, která nás zastupuje.

Pošlete-li nám peníze, bojujete proti nastupujícímu fašizmu, za demokracii.

Číslo bankovního konta Nové republiky u FIO banky:

2300 736 297/2010

IBAN: CZ54 2010 0000 0025 0073 6297

 

 

4 5 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
eFPe
eFPe
před 2 lety

Ale z médií fůra reklam na s prominutím sra*ky, bankovní úvěry,cetky, imrvere nás krmí jen jednostranným pohledem- ale jakkoliv mně to štve nebo spíš dělá bezradným divákem, na stranu druhou je to pro ty tupé nemyslící nebo zmanipulované ta nejlepší léčba.

JK
JK
před 2 lety

Nejsem analytik, ale jsem téhož názoru. A radost z toho pochopitelně nemám. Celý Západ roky vedou podprůměrní hlupáci, nijak nepřevyšující ty naše. A tak pod jejich vedením jedeme z kopce a přikládáme pod kotel. Že to špatně skončí vím už přes 20 let, ale zmýlil jsem se v progresi. Myslel jsem si, že se toho nedožiju.

Wiloni
Wiloni
před 2 lety
Odpověď uživateli  JK

Tohle jde většinou ráz na ráz. “Organismus” nějakou dobu bojuje, takže to vypadá, že to je pouze lehký průběh, pak je to ovšem zakončeno “náhlým” kolapsem.

Primak
Primak
před 2 lety
Odpověď uživateli  JK

Oni nejsou hlupáci, ani si myslí, že jsou chytráci. Každej má plnou hubu, že dělaj vše pro American people. Jen si poslechněte jejich projevy, plácání do vody, počítejte “American people”… Vědí, že u toho nemohou dlouho zůstat, že je budou chtít jiní vyhnat. A tak jen víc a víc potřebujou moc a prachy, jedno… Číst vice »