Listina práv a svobod usvědčuje vládu z protiústavního jednání

Ajťáci sympatizující s narůstající totalitou organizují útoky na weby, aby je zablokovali.
Využívají technické možnosti propojit množství webů a zaútočit současně na vybrané weby a tím je fakticky zablokovat (DDoS útoky). Existuje už několik aplikací, na které se mohou připojit propagandou zblblé ovce.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

Podle čl. 17 Listiny práv a svobod:

(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.

(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.

(3) Cenzura je nepřípustná.
Nejsme ve válce, jak lživě tvrdí premiér Fiala, neexistují žádné důvody k omezení práva na informace. Žádný zákon neumožňuje blokovat weby a soudy o blokování nerozhodly. Jde o protiústavní činnost současné vlády, zejména Fialy a Rakušana.

Weby zprostředkující protizákonné útoky hovoří o “ruských webech”, ale čtete-li dál, dozvíte se, že jde o weby, o kterých premiér Fiala v přímém přenosu lživě tvrdil, že jsou placené z Ruska. Proto bylo či bude na Petra Filu podáno trestní oznámení pro trestný čin pomluvy, který byl navíc spáchán prostřednictvím sdělovacích prostředků, takže trestní sazba je vyšší.
Mentalita útočníků sedících u počítačů se v ničem neliší od davu útočícího na židovské obchody nebo terorizující po válce civilní obyvatelstvo jen kvůli německé národnosti. Ubožáci se skrývají za anonymitu a přesvědčení o beztrestnosti. Současně si užívají pocitu moci nad jinými, stejně jako každý anonym.

Všeho do času.

5 4 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
toto
toto
před 2 lety

S těmi útoky na Židy máte velký kus pravdy. Když se člověk podívá, jak postupoval Hitler v roce 1933 v Německu, tak dnešek je jako přes kopírák. První krok v Německu bylo omezení možnosti demonstrací. U nás existuje možnost zakázat (nevhodné) demonstrace na základě stavu nouze, vyhlášeného vládou před týdnem. V Německu pak následovalo nařízení… Číst vice »

toto
toto
před 2 lety
Odpověď uživateli  toto

Tento zákon zmocnil po dobu 4 let říšskou vládu a kancléře vydávat zákony bez schválení říšským sněmem. Pak už se nemuseli nikoho a na nic ptát. U nás to zatím není třeba. Slepence mají většinu a ANO s nimi drží basu, takže mohou dělat co chtějí i bez omezení parlamentu. Vzhledem k tomu, že byla naprosto zrušena možnost… Číst vice »

Plebej
Plebej
před 2 lety

Už aby byla žaloba podána! Doufám, že redakce NR není zdaleka jedinou, která ji uplatní.