Oliver Stone: Ukrajina zaútočí jadernými zbraněmi

Situaci na Ukrajině sleduji od roku 2014 s Robertem Parrym v čele jako učitelem. Sledoval jsem upálení v Oděse, pronásledování bez zákonných práv a vraždy novinářů, starostů, politiků a občanů, píše na facebooku americký režisér Oliver Stone.

Na snímku americký režisér Oliver Stone

Sledoval jsem zákaz hlavní opoziční strany, která měla vyšší procento v průzkumech než Zelenského vláda. Šokovala mě naprostá nenávist vůči rusko-ukrajinské menšině. Je to dlouhý a smutný příběh vycházející z převratu v roce 2014, na jehož vzniku se podílely USA, které zbavily Ukrajinu její neutrality a učinily ji silně protiruskou; za osm let od té doby bylo na Ukrajině (pouze na Donbasu – pozn.red. N.R. – vd-) zabito asi 14.000 nevinných lidí, z nichž žádná nebyla vážně zpracována našimi médii..

S rostoucím strachem jsem v posledních týdnech sledoval, jak se Victoria Nulandová znovu zčistajasna objevila a varovala Rusy a nás – cílové publikum -, že pokud Rusové použijí jakékoliv jaderné zařízení, tak za to peklo zaplatí. Toho se v následujících dnech rychle chopila řada úředníků administrativy a televizních kanálů, čímž byla umocněna stejná myšlenka – Rusko bude útočit jadernými zbraněmi. To vše přichází kvůli Putinovu přeformulování ruské jaderné politiky, která mimochodem není tak agresivní jako naše jaderná pozice.
 
To mě přimělo přemýšlet, proč to opakují znovu a znovu? Za prvé to byla všechna obvinění z válečných zločinů, která přišla rychle a zběsile a potřebovala seriózní vyšetřování a důkazy. V důsledku toho by mě zajímalo, jestli USA připravují pódium pro omezený jaderný výbuch neznámého původu někde v oblasti Donbasu, kde zabíjí tisíce Ukrajinců?

Samozřejmě, kdyby se tak stalo, nedej bože, tak jak jsou oči celého světa byly vycvičeny, jako Pavlovův reflex, aby obvinili Rusko. Ta vina byla nastavena již předem, bez ohledu na to, kdo to zařízení spustil. Toto využití by určitě ovlivnilo zbývajících 50% světového názoru, které není v západním táboře. Rusko by bylo Satan, Belzebub. Mějte na paměti, že je těžké zjistit, odkud je vystřeleno jaderné zařízení, zejména v tak rychle se pohybující situaci, jako je tato válka, kdy může být Rusko obviněno z jakéhokoliv chování, bez ohledu na to, jak absurdní. Pravděpodobně by trvalo pár dní, než se dozvíte pravdu, ale pravda není důležitá. Toto vnímání je a USA vedou válku vnímání s velkými dovednostmi a tupou silou, zasycují vysílání CNN/Fox a naše satelitní země v Evropě a Asii, jaké jsem nikdy předtím neviděl.

Z odpalovacích ramp „obranných zbraní“ můžete vypustit i jaderné střely
 
Tím bychom byli o krok blíže k tomu, jak doufáme, další Jelcin, který může pro naši zemi vytvořit další obrovskou ideologickou a obchodní příležitost. Ještě důležitější je však, že v rámci dohody izolovat Čínu od Ruska. Čína by samozřejmě byla dalším cílem, pokud Rusko padne. Tohle je podle mého názoru vysněný scénář neokonzervativních anarchistů v naší vládě, aby udělali to, co považují za lepší „svět založený na vládě. “

Zdroj: fb a První zprávy

5 5 hlasy
Hodnocení článku
2 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Ludvik
Ludvik
před 1 rokem

Jaderné zbraně, v jakékoliv podobě, není věc, kterou si lze vzít do kapsy a dělat si s ní, kdo co chce. Pochybuji, že by všichni “zainteresovaní” neměli o jejich existenci, umístění a pohybu dokonalý přehled.

vera havrankova
vera havrankova
před 1 rokem

Panebože prosím, ať nemá pravdu!