Probíhá vyzbrojování evropských mafií sofistikovanými zbraněmi

Zatímco ceny potravin a paliv letí nahoru nejen v EU, ale i v USA, rubl za poslední dva měsíce posílil ze 150 RU za USD na aktuálních cca 78. Zhodnocuje se rubl, nebo padá dolar?

Jaroslav Štefec
Jaroslav Štefec

Na snímku vyzbrojování ukrajinských civilistů včetně amnestovaných zločinců. Tyto zbraně se následně dostávají nekontrolovaně do zemí EU!

Určitou nápovědou by paradoxně mohl být fakt, že narkomafie během posledních dvou měsíců ostře otočily a místo donedávna milovaných dolárků přecházejí na platby za “zboží” v Eurech. A krysy, jak známo, opouštějí potápějící se lodě jako první.

Optimismu mi nepřidává ani skutečnost, že Západ de facto ztratil jakoukoliv kontrolu nad tím, co se děje s jím dodávanými zbraněmi, jakmile překročí hranice Ukrajiny. Jak se zdá, mnoho z nich ji v podstatě obratem opouští (a možná dokonce ještě dříve, než tam dorazí fyzicky) a odchází bez jakékoliv kontroly do celého světa. Jejich největším odběratelem jsou nejspíše teroristické organizace a jejich národní klony mj. i v Evropě.

Je to zhruba týden, co byly speciální protiletadlové a protitankové prostředky, prokazatelně expedované na Ukrajinu, “zachyceny” francouzskou policií na území Francie. Že by reexport? Každopádně se teď nejspíš bude prezidentu Macronovi hůře obhajovat jeho zámysl posílit dodávky zbraní ukrajinské armádě. Mohly by mu brzy zase skončit “doma”.

Zdroj: FB autora

5 3 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Ludvik
Ludvik
před 1 rokem

“…rubl za poslední dva měsíce posílil ze 150 RU za USD na aktuálních cca 78. ”

Dnes : USD/RUB 64,6870https://www.penize.cz/forex/300800-usdrub

Primak
Primak
před 1 rokem

V té první větě mělo být zřejmě:”Na snímku vyzbrojování ukrajinských civilistů včetně amnestovaných zločinců.”

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Primak

Děkuji za upozornění na chybu.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem

Toto nebezpečí naznačují někteří odborníci již řadu týdnů, už od doby, kdy se do Ukrajiny začaly cpát zbraně a munice. Podezřívavých hlasů o tom, že s tím, co zůstane po ruských raketách, Zelenský bezostyšně kšeftuje po zahraničí (zejména arabském) je mnoho. Předpokládám, že ruská strana se snaží zachytit registrační či výrobní čísla. Ty nejpravdivější a nejčestnější sdělovací… Číst vice »