Prosím, ta bruselská ubohá onuce je český premiér?

Brusel řekne „PRD“ a onuce zavříská „PRD PRD“ sloužím Bruselu. Proboha, jak se tohle odporné, prolhané, trapné a nesvéprávné mohlo stát premiérem?

Jeden den se tváří jako vůdce mafiánů, kterému pozavírali celou jednotku, druhý den se válí v hnoji před bruselkou svátostí.

Ubožák, zbabělec a bruselská onuce. Tohle reprezentuje Českou republiku? Tohle reprezentuje nás? Strašně se stydím! Proboha ať emigruje na Ukrajinu a už se nevrací!

A tak se dozvídáme v dramatickém výstupu, že nás prý Putin odřízne od energií s patosem tragéda, aby následně papouškoval šaška z Bruselu:

Výkonný ředitel Mezinárodní agentury pro energii (IEA) Fatih Birol vyzval Evropu, aby se okamžitě připravila na úplné přerušení dodávek ruského plynu během této zimy.
Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/evropa-se-musi-pripravit-na-preruseni-ruskeho-plynu-rika-sef-iea-energie-valka-rusko-ukrajina.A220622_165827_eko-

A onuce fialová zavříská: všichni poslouchejte, to Putin, to Putin, to Putin…

A Fiala pokračuje: kromě té klasické vede Moskva válku i morálně-ekonomickou, jejímž cílem je oslabit demokratické země a „narušit důvěru lidí ve stát“.

K dosažení toho, abychom se stali slabými a vydíratelnými, využívá Rusko dvě hlavní zbraně. Tou první je narušení trhu s potravinami, což by mohlo v důsledku vést k nové migrační vlně, druhou závislost na ruské ropě a plynu.

Takže Putin zablokoval energie? Zablokoval plyn? Skutečně? Nebo onuce fialová opět lže jako s napojením webů na ruské peníze a agenty z Ruska? Předložme si tři důkazy:

To udělal Putin?

USA zablokovaly cestu ruskému plynu. Výstavba Nord Stream …

To udělal Putin?

EU chystá zablokování Nord Streamu 2, zvažuje i další nové …

To udělal Putin?

Ukrajina zastavila přepravu ruského plynu přes Sochranovku …

A lhář a předseda mafie cenzorů a STANu zakvílí: připravte se občané na drahotu, Putin nám zastaví energie. Je to zločinec a proto budete mít drahotu a hlad! Možná i pět let.

Vážně tento prolhaný ubožák je premiérem našeho státu? Chce se mi plakat, jakou ostudu nám fialový šašek dělá. A o čem ten projev vlastně byl?

Petr Pokorný
Skrytá pravda
https://bit.ly/3xN1FyV

3.9 11 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Zazpívejme si…

Již známe zrádce této země
již víme, jaký jejich cíl.
Proč zítřek jeví se tak temně
národ český pochopil….

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Hokarc

Národ český nic nepochopil. Jinak by takovýto zmetek již premiérem nebyl… Stejně jako v Bulharsku.

Vendol
Vendol
před 1 rokem

Petr Fiala není český, nýbrž ukrajinský premiér. A já žádného retardovaného ukrajinského osla poslouchat a respektovat nebudu.

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Vendol

A myslíte… Bude to stačit?