Rusko přechází od speciální operace na Ukrajině k rozsáhlé „demilitarizaci“ celého NATO

Spojené státy zaplavují Ukrajinu takovým množstvím zbraní, že Rusko oznámilo, že ke své speciální operaci na Ukrajině musí přistupovat globálněji.

Místo toho, aby se Rusko zabývalo pouze problémem globalistů v této zemi, rychle si uvědomuje, že celé NATO je jeho nepřítelem. Osa zla je mnohem větší než jen ukrajinská loutková vláda. To je jednoduchý způsob, jak to vyjádřit.

„Mám nepříjemnou zprávu,“ řekla Olga Skabejevová v ruské státní televize v pořadu 60 minut. „I když metodicky ničíme zbraně, které jsou dodávány na Ukrajinu, množství, v jakém je Spojené státy posílají, nás nutí k určitým globálním závěrům.“

„Možná je na čase uznat, že ruská speciální operace na Ukrajině skončila v tom smyslu, že začala skutečná válka: Třetí světová válka,“ dodala. „Jsme nuceni provést demilitarizaci nejen Ukrajiny, ale celé aliance NATO.“

Jsou to velká slova, ale už delší dobu je to jasné. Mnozí viděli, že to směřuje ke třetí světové válce, jakmile se NATO rozhodlo postavit se Rusku kvůli řešení ukrajinského problému.

Spojené státy i Polsko spolu s dalšími zeměmi NATO, jako je Německo, dodávaly na Ukrajinu zbraně a další vybavení v rámci jednotné fronty proti Rusku. Rusku tak nezbývá nic jiného než se proti celému tomu šiku bránit.

„Je skutečně třeba mít na paměti slova Vladimíra Putina, který řekl, že každý, kdo se pokusí zasahovat do speciální vojenské operace, zaplatí vysokou cenu,“ dodal Vladimír Avatkov z ruské Diplomatické akademie ministerstva zahraničních věcí.

„Na tato Putinova slova nikdy nezapomínáme, ale už teď stojí ve frontě spousta lidí, kteří se snaží zasáhnout do ruské speciální operace na území Ukrajiny,“ prohodila Skabejevová.

V průběhu rozhovoru poslanec ruského parlamentu Oleg Matvejčev uvážil, že pokud Polsko „zahájí jakoukoli intervenci… jeho současné hranice budou bezcenné“, k čemuž Skabejevová dodala, že nejen Polsko se musí stáhnout a hledět si svého.

„Nemluvila jsem jen o Polsku, ale hlavně o Velké Británii a Spojených státech,“ řekla Skabejevová a dodala, že „všichni jsou seřazeni do fronty“.

„Není třeba spěchat,“ ozval se Avatkov. „Je tam fronta. Všechno má svůj čas!“

Polsko je podle Ruska prostě první na řadě, protože se prý chystá zabrat území na západní Ukrajině. Ruská vláda také tvrdí, že Polsko „aktivně pracuje na rozdělení Ukrajiny“.

V ruské státní televizi moderátoři a odborníci pravidelně hovoří o Ukrajině jako o „území dříve známém jako Ukrajina“. Diskutují také o záležitostech týkajících se „denacifikace“ země, což je jeden z cílů ruské operace.

„Pro nás je speciální vojenská operace pouze prvním aktem, úvodem,“ řekl předseda výboru Státní dumy pro obranu Andrej Kartapolov v rozhovoru s Vladimirem Solovjovem.

„Válka, která právě probíhá… není to jen ekonomická válka a informační válka, tato válka je o naší víře. Je to o našem právu jako lidí věřit v to, v co chceme věřit, milovat ty, které chceme milovat, a žít tak, jak by chtěli naši předkové, na naší půdě a podle našeho rodového práva.“

Autor:  , zdroj: Natural News, překlad TADESCO, tereza

3.2 14 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Nejen, že jsme v té frontě také, ale Fialova vláda navíc předbíhá.

Vlastimil
Vlastimil
před 1 rokem

Bohužel, když si přečtete diskuze na Novinkách, tak se tam naši vylízaní “válečníci” přímo třesou nedočkavostí na zahájení 3. sv. války proti Rusku.

Milan
Milan
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Vlastimil

No, oni ty nevylízané komentáře nejspíš nepublikují, proto ten jednohlas. Aspoň si to myslím, soudě podle toho, že takový jednohlas není přirozený. Kdyby nebyli tací dutolebci, pustli by tam aspoň občas nějaký ten nesouhlas, aby se mohli tvářit demokraticky. Ale takhle? Nemá to tam pod palcem Indický běžec blahé paměti?

shoty
shoty
před 1 rokem

Rusko proti NATO nemôže viesť konvenčnú vojnu. To je všetkým jasné. Čudujem sa, že v Ukrajine sa Rusi do toho pustili. Pokiaľ nedopadne poriadna nálož na území Anglosasov, berú všetko ako svoje víťazstvo. Nie, nebudú to Rusi, ktorí túto civilizáciu pošlú do aleluja. Som šokovaný z toho, akí sprostí ľudia zasahujú do… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Ludvik

Lépe se zahrabat do jedné sekundy 20 metrů pod zem.