VIDEO: Ukrajinští vojáci natočili v ruském zajetí vzkaz pro Zelenského a položili mu dotaz, proč se Kyjev při výměnách zajatců zajímá jen o členy neonacistického praporu Azov? Česká předsedkyně parlamentu a ministr vnitra zneuctili památku 80. výročí hrdinského atentátu československých parašutistů na Reinharda Heydricha k velebení neonacistické propagandy o Ukrajině! Proč z úst ministra zazněla dokonce banderovská zdravice Slava Ukraini? Tuší vůbec ministr, že oddíly UPA řvaly tuto zdravici do tváří českým ženám a dětem při jejich vraždění na Volyni v roce 1943?

V pátek 27. května se v Praze konalo velice podivné a nedůstojné pietní setkání, a to proto, že bylo potřísněno doslova zvratky a neuvěřitelným propagandistickým odpadem z úst představitelů současné vládní koalice, kteří pietu zneužili k šíření ukrajinské neonacistické propagandy.

Minulý pátek si Československo připomnělo 80. výročí operace československých parašutistů pod kódovým označením Anthropoid, která skončila atentátem na zastupujícího Říšského protektora a generála policie Reinharda Heydricha. V pátek 27. května se v Praze konalo velice podivné a nedůstojné pietní setkání, a to proto, že bylo potřísněno doslova zvratky a neuvěřitelným propagandistickým odpadem z úst představitelů současné vládní koalice, kteří pietu zneužili k šíření ukrajinské neonacistické propagandy.

Konkrétně se tak stalo při projevech předsedkyně poslanecké sněmovny Markéty Adamové Pekarové (TOP 09) a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Oba dva zneužili pietní akt protifašistického odboje československých parašutistů ke skandálnímu velebení ukrajinské neonacistické junty, která za pomoci členů praporu Azov za 8 let trvající občanské války na Ukrajině od roku 2014 pozabíjela na Donbasu na 14 000 civilistů, z toho téměř 1 000 dětí. To prostě je neuvěřitelné.

Nikdy bych si nemyslel, že se budu stydět za Českou republiku a její vládu, která znesvětila památku hrdinů protifašistického odboje k vymývání mozků dnešních občanů o Ukrajině, což je nesvéprávný stát, který se 8 let dopouštěl zločinů genocidy na Donbasu a evropské vlády tyto zločiny dodnes kryjí, zamlčují, zlehčují, bagatelizují, nebo dokonce popírají.

A vedle toho velebí ty, kteří se na těchto zločinech podíleli nejvíce, tedy členy praporů Azov, se kterými právě v těchto dnech v Ruské federaci začínají soudní válečné tribunály. Zločiny proti lidskosti byly páchány proti obyvatelům Donbasu po dobu 8 let s tichým souhlasem zemí a vlád EU a USA jen proto, že tyto zločiny a genocidy byly páchány na těch ukrajinských občanech, kteří se provinili tím, že mají ruský etnický původ a v roce 2014 odmítli nezákonný puč a státní převrat na Majdanu v Kyjevě.

VIDEO: Ukrajinští vojáci se v zajetí v Rusku ptají Zelenského, proč se zajímá jen o Azováky?

To byl jejich největší zločin. A druhým zločinem bylo, když kyjevská junta, která se po puči ujala v Kyjevě moci, zahájila trestnou výpravu na Donbas, ale obyvatelé Donbasu se této trestné výpravě bránili, protože cílem vojenské operace v roce 2015 bylo vytlačení ruského etnika z Donbasu do Ruska. A kdo by odmítl odejít, byl by zastřelen. Etnická čistka se Kyjevu nezdařila, protože lidé na Donbasu se proti genocidě postavili na odpor se zbraněmi v rukách. Nacismus se ale od roku 2014 rozšířil z Ukrajiny do celé Evropy a hlavně do politik jednotlivých vlád.

To se nyní ukazuje právě i ve válce na Ukrajině, kde vidíme, kdo má pro Kyjev větší hodnotu a cenu. Ukrajinští vojáci v ruském zajetí totiž právě natočili krátké video, které adresovali Zelenskému a ptají se ho, proč se výměny zajatců ze strany Kyjeva týkají jen bojovníků pluku Azov (již ne praporu, Zelenský nedávno Azov povýšil na pluk) a na ostatní ukrajinské vojáky se prostě při výměnách zajatců kašle? Tohle pouze ukazuje, že neonacistický pluk Azov má obrovskou hodnotu pro Kyjev a paradoxně židovský prezident si nacisty z Azovu hýčká jako největší oblíbence.

https://rumble.com/v16qtdd-ukrajint-vojci-poslali-zelenskmu-z-ruskho-zajet-dotaz-pro-se-star-jen-o-azo.html

Pokud vám to nejde do hlavy, tak vám prozradím, v čem to spočívá. Pluk Azov je totiž ryze soukromým financovaným žoldáckým projektem izraelsko-ukrajinského oligarchy Igora Kolomojského, který tento žoldácky neonacistický oddíl začal financovat, profesionalizovat a vyzbrojovat na podzim v roce 2013 těsně před vypuknutím protestů na Majdanu. Azov byl a dosud je nejmoderněji vybaveným vojskovým oddílem na Ukrajině, jehož výbava, výzbroj a výstroj dalece a dalece přesahuje všechno, čím kdy disponovala ukrajinská armáda. Všechno platil a financoval Kolomojský, ale podle informací naší redakce sloužil pouze jako bílý kůň, podobně jako funguje George Soros, který taktéž nepoužívá na své operace vlastní peníze, ale poskytuje své neziskové fondy jako průtokové pračky na peníze od neznámých investorů. Tu samou roli měl a má podle nových informací Kolomojský.

Kolomojský podle ruské rozvědky funguje v Izraeli jako průtoková pračka na peníze z USA proudící ještě přes jinou pračku, Saúdskou Arábii

Podle informací ruských novinářů, se kterými jsme v úzkém kontaktu, pocházejí na základě informací ruské rozvědky Kolomojského peníze pro Azov od roku 2013 z USA a ze Saúdské Arábie, což je pro změnu průtoková pračka pro americkou CIA. Pokaždé, když chce CIA posunout někomu peníze v Evropě, použije k tomu trasu USA -> Saúdská Arábie -> Izrael a odtamtud to potom jde přes různé bílé koně do Evropy, na Ukrajinu apod.

Bojovníci Azovu jsou tak v podstatě americké zbrojní assety, americké akvizice a investice, takže Zelenský je povinen s Rusy prioritně řešit hlavně Azováky, na ostatní zajaté Ukrajince sere pes, i Zelenský. A tím je to dané. Teď už tedy víte, proč Kyjev kašle na ukrajinské vojáky, protože Zelenský je členem Ukrajinského židovského kongresu a musí poslouchat svého pána, který mu zaplatil prezidentskou volební kampaň.

Igor Kolomojský

Ano, tu mu zaplatil rovněž Kolomojský a podle všeho i v tomto případě sloužil jen jako průtoková pračka, protože peníze pro Zelenského kampaň šly do Izraele opět ze Saúdské Arábie, to znamená od CIA, to znamená od amerických neoconů. Tyto informace od našich ruských kolegů novinářů jsou doslova k nezaplacení, protože odhalují, jakým způsobem byla Ukrajina doslova Ukrajincům v roce 2014 ukradena, odcizena a jejich prezident vlastně není jejich a je na výplatní pásce Američanů skrze Kolomojského, který z té průtokové pračky má svůj cut, tedy podíl. Ukrajinci přišli o svoji vlast v roce 2014 a ani to možná dosud netuší. Češi a Slováci přišli o vlast v roce 1989, když jim vlast byla odcizena nadnárodními korporacemi, cizím kapitálem a cizími bankami, které jsou všechny v rukách Domu Rothschild.

VIDEO: Pronést při pietním aktu hrdinů protifašistického odboje zdravici ukrajinských nacistů, kteří vraždili s touto zdravicí Čechy na Volyni, je to největší chucpe

Proto není dovoleno od roku 1989, aby se českým občanům srovnaly mzdy se Západem a hlavně s Německem. Všechno ostatní se srovnalo, ceny zboží, služeb, nemovitostí, nájmů, energií, prostě úplně všeho. Jenom jedna věc se nesrovnala… mzdy! Není totiž dovoleno, Londýn to nikdy nedovolí! Proto se nesmějte Ukrajincům, že v roce 2014 jim americký nepřítel ukradl vlast. Nám ukradli Československo již v roce 1989 a od té doby zesilují procesy renacifikace, poválečného revizionismu a přepisování dějin, a to tak intenzivně, že na 80. výročí atentátu na Heydricha ministr vnitra v závěru projevu pronese nacistickou banderovskou zdravici “Slava Ukraini!” a pamětníkům by se krve v těle jeden nedořezal.

https://rumble.com/v16qt97-pietn-akt-k-uctn-pamtky-80.-vro-operace-anthropoid-zneuit-k-propagaci-bande.html

Toto banderovské heslo, které je historickou variantou nacistického pozdravu “Sieg Heil” vzniklo v roce 1941 v politické frakci OUN Stěpana Bandery jako pozdrav, který měl znamenat osamostatnění Ukrajiny od Sovětského svazu, ale velmi záhy se tento pozdrav etabloval do strašlivé podoby poté, co v roce 1943 proběhl masakr na Volyni. Banderovské oddíly UPA, které se transformovaly z předchozího hnutí OUN, vyvražďovaly celé vesnice, ve kterých žili Poláci, Češi, Rusíni a především polští Židé, kteří na Volyň uprchli po vpádu Wehrmachtu do Polska v září 1939.

Masakr na Volyni byl lokální genocidou, protože jednotky UPA vybíjely celé vesnice, včetně žen a malých dětí. Na vrata stodol a na dveře přitom psali právě tuto zdravici “Slava Ukraini” a když mordovali Poláky a Čechy, tak jim do tváří řvali právě tento pozdrav. Banderovský pozdrav tak v roce 1943 získal úplně jiný význam a rozměr, přičemž po válce tento pozdrav děsil i obyvatele vesnic a horských osad v Československu, když zbytky Banderovců po rozpadu UPA se snažily dostat do Rakouska, v podstatě v důsledku omylu a nedostatku informací.

Americká televize s českou licencí zablokovala dvě české opoziční strany ze Superdebaty a nechala je vyvést ze studia. Začalo to blokací Aeronetu 25. února, pokračuje to blokací politiků z televizní obrazovky

Banderovci nevěděli, že Rakousko bylo v té době pod okupační správou Rudé armády a dostat se na Západ znamenalo projít v Rakousku ruskými liniemi. Většina Banderovců byla nakonec pozabíjena Rudou armádou, jen hrstce se podařilo dostat do okupačních zón západních spojenců. Je naprosto otřesné, že 77 let po válce český ministr vnitra má tu drzost vypustit na pietním aktu a uctění památky hrdinů z roku 1942 tuto odpornou a děsivou zdravici. Toto hrozivé memento pouze ukazuje, že ta vlna emigrací z ČR, která začala před několika týdny, není náhodná.

Naprosto mi přechází zrak, když jsme dostali do redakce upozorněni, že ministr vnitra prý volal Slava Ukraini na pietním aktu na památku Anthropoidu. Tohle pouze ukazuje, jaké důsledky má nacifikace České republiky, jaké důsledky nese 33 let destrukce národní identity našeho státu, který se propadá nejen do vazalství, ale postupně se transformuje z demokratické a svobodné země do neonacistického státu, kde nejen blokují weby a svobodu projevu, ale už ani nedovolují, aby opoziční politici kladli členům vlády otázky v televizi. Ano, je to tak!

https://www.youtube.com/watch?v=IpMTov_vWPE

Americká televize s českou licencí CNN Prima News totiž minulý týden předvedla něco, co od roku 1989 naše země nepamatuje. Televize pár minut před začátkem politické Superdebaty vyvedla ze sálu zástupce dvou politických opozičních stran, zástupce Trikolory a Přísahy, protože dva politici vládní koalice, Marian Jurečka (KDU-ČSL) a Martin Kupka (ODS), totiž prohlásili, že pokud budou v publiku zástupci Trikolory a Přísahy, tak odejdou ze studia. A servilní americká televize s českou licencí jim vyšla vstříc. Zuzana Majerová z Trikolory [1] a Robert Šlachta z Přísahy [2] na to hned reagovali. Panečku, už to chápete?

Co jsem říkal 25. února na rádiu? Pamatujete? Začne to blokováním webů jako je Aeronet a brzy dojde na blokování politiků. No, vidíte, trvalo to 3 měsíce a došlo na moje slova. To je rychlost. Nacifikace procesů a umírání dialogu a demokracie v ČR. A to je pouze začátek. Ukrajinci ztratili svoji zemi až v roce 2014, ale my jsme o ni přišli už před 33 lety a jsme na tom úplně stejně, vlastně možná ještě hůř. Americká televize s českou licencí cenzuruje v politickém dialogu v rámci debaty zástupce české opozice. Taková je realita v roce 2022, v roce 3 zmijí.

-VK-

Šéfredaktor AE News

3 8 hlasy
Hodnocení článku
1 komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
spartak
spartak
před 1 rokem

Potvrzuji a mám stejný názor na 30let tzv.demokracie v Česku. Nedávno jsem zaslechl Slovenku Čaputovou jak se divila ,že Ruská armáda střílí do paneláků.To ukazuje jaká telata jsou ve vysokých funkcích na Slovensku ,ale i u nás.