Aby bylo jasno Jany Bobošíkové – tentokrát na téma: Pekarová a Richterová v akci. Chvilky pomáhají. Senátor Láska jako “exkrement.” Politické tlaky (video 11:59)

Víte, kdy máte smůlu? Když se dostanete do nemilosti takzvaných liberálních demokratů, tedy těch, kteří si myslí, že ve společnosti mají vládnout menšiny, nikoli většina.

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Víte, kdy máte smůlu? Když se dostanete do nemilosti takzvaných liberálních demokratů, tedy těch, kteří si myslí, že ve společnosti mají vládnout menšiny, nikoli většina. Své o tom ví řádně demokraticky zvolený ombudsman Stanislav Křeček. Toho už několik let doslova pronásledují předsedkyně TOP 09 Markéta Adamová Pekarová a Milion chvilek. Mají samozřejmě i další spojence. Nejen v médiích, ale hlavně v Senátu. Tam se do boje proti demokraticky zvolenému ombudsmanovi Křečkovi ostře postavil absolvent plzeňských práv, liberálně-demokratický senátor Václav Láska. Podíváme se, jak, kdo a proč proti Stanislavu Křečkovi bojuje. A upozorňujeme, že Stanislav Křeček byl demokraticky zvolený a neporušil žádný zákon. Jenom se těm, kteří na něj pořádají štvanici, nelíbí jeho názory. Smutné Havlovo dědictví po 33 letech, že?

Reportáže, rozhovory a podcasty naleznete všechny na jednom místě na webu www.abybylojasno.cz

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=PHuuDUhJcvs