Erik Best: Další Síkelův výrok ze Sněmovny

Na snímku ministr Síkela ve Sněmovně

„Putin totiž chce podlomit naši podporu Ukrajiny tím, že se snaží rozbít sociální smír v zemích Evropy. Jednou z jeho důležitých zbraní je i to, že proti nám vede tuto nevyhlášenou energetickou válku. Nechává tak na interpretaci každého z nás, čím je to zhoršování životní úrovně způsobeno. Jestli jeho energetickou válkou, nebo neschopností vlád a podporou Ukrajiny.“

A co všemi třemi najednou, pane bývalý bankéři? – ptá se na facebooku Erik Best.
 
A komentáře:

  • V České republice to máme s interpretací jednoduché. Neschopnost Fialovy vlády je natolik viditelná, že ostatní důvody se proti ní krčí uzarděle v koutě…
  • Pan Síkela by nám měl vysvětlit, pokud je toho schopen, jakou nevyhlášenou energetickou válku proti nám Putin vede. Pokud vím, tak dodávky Putinovy ropy a plynu odmítá EU pod vedením pana Fialy.
  • Jsou dvě možnosti, buď je Síkela hlupák nebo si myslí, že hlupáci jsme my všichni. Té první možnosti ale moc nevěřím
  • Jede se podle plánu… vážně si myslíte že to jsou hlupáci? jsou to vlastizradci…. vše je rozkradeno…. poslední co zbylo je ČEZ a nemovitosti…. takže je třeba zlikvidovat i to poslední… vlastnictví půdy a nemovitosti… takže co uděláme…. brutálně zvýšíme energie aby to lidi položilo
  • Že mu to není hloupé… takové nesmysly…
  • Jak tak koukám s příchodem pětikolky do parlamentu přišla čítanková ukázka jak vypadá davová psychóza. Je to velice nebezpečné, že takový výkvět toho nejhoršího co se urodilo v této zemi, se dostal k moci a rozhoduje o celém národě. Ti budou ničit tuto zemičku a její občany do tý doby, než se jim podaří vše totálně zdecimovat a zničit posledního Čecha.
  • Varianta, že za to může neakční a nekompetentní vláda, která není schopná na situaci proobčansky reagovat, jej asi vůbec nenapadá?
  • Daně státu na litru PHM dělají 20 Kč, naši elektřinu si kupujeme za pětinásobek z lipské burzy, ruský plyn přes Německo a zásobníky plynu patří německé RWE a NordStream 2 odstavily USA.
  • Hillary Clinton před šesti roky usilovala o silnější pozici USA v Evropě, získáním vlastního území.
  • Teď to vypadá, že si jej musí vybojovat?

A ještě dodatek od Sikely:
„Věřím, že občané tuto potřebnou pomoc obdrží ještě před koncem této topné sezóny.“

Autor: Erik Best, americký publicista, zdroj: prvnizpravy.cz

4.6 9 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem

Mně bankéř Síkela sebral 3 milion Kč ze Sberbanky, a na ten zbytek, to je ta pojištěná část, mi nasadil inflaci 17,2 procenta a bude mi tvrdit, že za to může Putin? Vláda nejdříve prohlásila, že v rámci sankcí Sberbance sebere licenci a tak se lidé vrhli do banky pro peníze a pak vláda prohlásili,… Číst vice »

vera havrankova
vera havrankova
před 1 rokem

Proboha, jsme opravdu tak ubozí, že nám tohle necháváme vládnout?

Anonym
Anonym
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vera havrankova

A co jako chcete dělat paní Havránková? Těmto lidem dalo požadované množství voličů hlas. A budou tu navždy, to už si EU pohlídá.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Anonym

Ne navždy. Jen do té doby, než bude jedna garnitura vystřídána jinou – podle toho, jaké úkoly ji očekávají.
Jisté však je, že díky plánovaným korespondenčním a digitálním volbám si to tu chce náckovský režim z EU ošéfovat.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Asi největší trotl z vlády (dámy nepočítám) bude Stanjura. Ale tenhle blb mu zdatně šlape na paty. Tak Evropa vyhlásí sankce, jak je třeba se od Ruska odstřihnout. Neotevřeme rouru – bude zbytečná. Neuzavřeme obchodní smlouvy – jsou zbytečné. Tedy nejsou kontrakty, nejsou dopravní cesty a může za to Putin. Neskutečné. Ten… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  mikkesh

S tím Snankňourem máte neprostou pravdu. Ale tam je takový přetlak blbců, že vyjmenovat je je na celkem rozsáhlý telefonní seznam.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vaclav

Byli pečlivě vybraní. Říkejme jim tedy Česká vláda. Pak je ovšem hned jasné, že už si z nás Helmut, tím souborem co nám vybral, dělá nepokrytě srandu.

Ludvik
Ludvik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  mikkesh

Problém je, že většina našich občanů jim ještě “tleská”. Zřejmě “smějící se bestie”…

vera havrankova
vera havrankova
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vaclav

BRAVO!!!

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  mikkesh

Já bych neřekl že jsou blbové. Jsou velice dobře zaiteresovaní v tom co dělají, vlastně nedělají. Uměle tištěné peníze uplácí tyhle grázly. Hlavní tok je bezpochyby ze zámoří, EU, chorošovy nadace a nadnárodní kapitál. Jejich bezcharakter, jim dovoluje se chovat jako blbové ve jménu po mě potopa a naději že budou přijati do světové… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Lubez

Historie by mohla podat nejeden příklad, jak byly ukončeni různí drábové, dozorci, šafáři (ti byli vždy horší než vrchnost) a podobní zprostředkovatelé panské vůle, když lidem došla trpělivost.
A Fijala je vlastně pouhopouhý hlavní šafář pro protektorát Čechy a Morava, kdykoliv odvolatelný, sesaditelný nebo davu předhoditelný. 🙁

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Tak nějak.