Putin o energetické drahotě v Eurosajuzu

Při návštěvě Persie, V.V.P. odvětil na několik otázek novinářů. Nyní vybíráme pasáž o ceně plynu a o tom, co se v Evropě kolem plynu vlastně děje. Co je příčinou drahoty. Role Německa, Polska, původ plynu, proč došlo na vypínání přepravních cest…

Překlad Vladimír Franta:

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Bcb_pL6O5DI

5 2 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
spartak
spartak
před 1 rokem

Za socialismu se vybudoval ropovod i plynovod na území Československa i když Sovětský svaz měl reálnou představu jak se obyvatelstvo chová k SSSR viz NDR,MLR i ČSSR ve známých událostech. Přesto nyní Rusko stále dodržuje smlouvy i když západ znovu bojuje proti RF jak za Hitlera. Kam to povede? ČR znovu dokazuje jak se debilně… Číst vice »

maxim
maxim
před 1 rokem

Tak …, a je to oficiálně přímo Putinem potvrzeno, že “evropskou plynovou krizi”, resp. sabotáž evropské ekonomiky, vytvořili a vytvářejí lokajové globalistů ve vedení EU a jejích členských států, s největším podílem polských šmejdů a jejich páníčků za oceánem … Poláci měli i největší podíl na sabotáži socialismu, jsou nevyzpytatelní, nepoučitelní a stále pro nás Slovany nebezpeční… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem
Odpověď uživateli  maxim

Trefil jste to přesně. Lokajové. Ke vší hrůze, kdyby to pod tlakem veřejnosti chtěli alespoň trochu napravit, tak … se na ně podívejte, Kdo asi ? Skautík Fiala ? Primitiv Stanjura ? Vykulenej blb ? O infantilních děvčatech raději nemluvit. No a bratr Polák ? Ten snad opravdu má genově zakódováno, v mezinárodní… Číst vice »