Řecký politik Lafazanis „Rusko má pravdu! USA a NATO vytvořily na Ukrajině peklo“

Lafazanis představil volební plakát s frází „RUSKO MÁ PRAVDU“.

Píše o tom Pronews.gr

Bývalý řecký ministr energetiky Panagiotis Lafazanis představil volební plakát s větou „Rusko má pravdu“. Chystá se prosazovat svou novou stranu, Demokratické národně osvobozenecké hnutí.

Toto je plakát, který připravil Panagiotis Lafazanis k propagaci své nové strany, je na něm zobrazen symbol „Z“, který nosí ruští vojáci během vojenské operace na Ukrajině.

„Rusko má pravdu, USA a NATO vytvořily na Ukrajině peklo, tlačí planetu na okraj propasti, ničí Evropu, odsuzují ji k chudobě a ochromují Řecko,“stojí na plakátu.

Následuje fotka Lafazanise, symbol Z a výzva:

„Svrhněme ten zlý, zkorumpovaný, oligarchický, vazalský politický establishment!“

Plakát je doplněn názvem strany „Demokratické hnutí za národní osvobození“ (DIKEA) a zkratkou BRICS.

Lafazanis vyzval příznivce, aby sdíleli plakát online.

Zdroj

5 6 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Lafazanis má pravdu !

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Zetko na volebním plakátu ?! To je ještě v nějaké demokracii možné ?! My si tu naší rozbíjet nedáme ! Ten Zorba si zase koleduje o vypnutí platebních karet.

Vendol
Vendol
před 1 rokem

Možná by vás mohlo zajímat, že velvyslanectví USA pohrozilo všem příslušníkům BIS, Bezpečnostní informační služby, deportací do lágru na Guantanamu, pokud se prokazatelně prokáže, že si do konečníku navzájem vtírají kokain. Tento obludný nešvar převzali čučkaři od členů STAN a Američané to podle vlastních slov ” nebudou tolerovat.”