Neschopnost nebo zrada?

České elektrárny prodávají elektřinu na cizí burze, aby záměrně co nejvíce vyšponovaly její cenu a pak jí mnohonásobně předraženou zpětně prodávají českým domácnostem. A premiér Fiala má tu drzost, že místo toho, aby to okamžitě zarazil, protože jiné okolní země nic takového nedělají, a proto mají ceny elektřiny 5 krát levnější než my (např. Slovensko), ještě vystoupí v televizi a řekne občanům, že se mají připravit na šokující zdražení.

To už není vláda, to je výsměch českým občanům do obličejů přímo z televize!! Vypadá to, že vláda pod jeho vedením poslušně slouží ekonomickým oligarchům z ČEZu jako politické krytí, při tomto plánovaném brutálním masovém ožebračování občanů ČR.

A to ještě není všechno. Pokud se takto několikanásobně zvýší cena elektřiny, zvýší se automaticky několikanásobně i DPH vybírané státem, takže se na tomto okrádání občanů podílí i samotný stát, kterému to tak náramně vyhovuje. Z těchto peněz, o které napřed lidi okradli, jim potom slibují vrátit jen drobečky, aby se neřeklo, že nic nedělají.Aby od tohoto záměrného a nemilosrdného okrádání občanů státem a oligarchy z ČEZu odvedl pozornost, Fiala vše falešně svádí na Putina, od kterého ale žádnou elektřinu nebereme. Naopak hlavním viníkem tohoto okrádání za bílého dne je ČEZ a Fialova vláda prosazující naprosto bezohlednou chamtivost a sobectví jako své skutečné priority pod heslem paní Pekarové „Vláda se nemá starat o občany“.

Jistě, pane premiére, vláda se zřejmě má starat jen o monopolní zisky ČEZu a skryté zvyšování DPH čili daně, které jste slíbili nezvyšovat.

Ať už je toto chování vlády Petra Fialy způsobeno její neschopností, nebo tato vláda záměrně zrazuje své občany ve prospěch zisků někoho jiného, ztratila již důvěru občanů a měla by se s ostudou poroučet. Protože to ale neudělá, vystavme jim hodnocení a stopku v nadcházejících komunálních a senátních volbách.

Autor: Vladimír Prokeš, zdroj: Zvědavec

5 6 hlasy
Hodnocení článku
15 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
honzacv1
honzacv1
před 1 rokem

Jestli si někdo myslí, že se český národ probudí, tak by se měl v první řadě probudit on, protože: Komunální volby nic nezmění Češi budou radši nadávat mezi sebou nebo po hospodách. Účast ve volbách bude minimální a vyhrají zase staří známí Pod vedením Rakušana a Vondráška je Policie vedena k potlačování demonstrací. Stále dost… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  honzacv1

Jen se nebojte sáhli lidem na majetek a to se neodpouští možná tyhle volby budou stát za starou bačkoru. Ale do parlamentu to bude jiné až všichni budou muset platit lichvářské ceny za energie. Jelikož se to bude týkat všech a pokud Češi přes zimu vymrznou tak jim to dají sežrat. Většina… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

Až budou volby do parlamentu, bude tady natahaných tolik ukrošů a tím pádem voličů, že jiná strana, nežli pětikolka nebude mít šanci uspět.

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

No nic stejně se jim to sesype na západě jich mají též plné zuby. Také v USA a to je naprosto zásadní.

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

až všichni budou muset…” a myslíte…, není to již trochu pozdě?

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Rob

Já vím ale říkejte to volům teď se to bude týkat i jich pozdě to je ale ještě se z toho můžeme dostat.

skeptik
skeptik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  honzacv1

To by se museli probudit Pražáci – “uvědomělí” pravicoví voliči, a vyrazit do ulic. A to fakt nehrozí, protože je nepravděpodobné, že by jim z provládních proukrajinských médií přišel pokyn.

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem
Odpověď uživateli  honzacv1

Především jde o to, že už nikdo nevěří tomu, že jsou volby spravedlivé a ne zmanipulované. Za druhé, žádná strana za nás kopat nebude, protože jsme pod nadnárodním bičem a žádný politik si nedovolí vystoupit z řady. Viz. Okamura, jen hrozí pěstičkou a žvaní, ale udělat nemůže nic.

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

Nejspíš proto, že má málo voličů a slabou podporu.

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

Pan Okamura dělá vše co je v jeho silách a bojuje za Český národ. Stejně jako všichni politici z SPD. Je to od nich velká odvaha veřejně se fašistům postavit. A místo toho žbrblání by jste je u voleb měla podpořit pokud nebudeme táhnout za jeden provaz tak se zase budou smát oni.

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  honzacv1

Naprostý souhlas. A to mínus, co vám tady někdo připsal, je jen jeho zhrzené svědomí.

cablik
cablik
před 1 rokem

ROPA NETEČE? ANEB SPLNĚNÝ SEN SPEKULANTŮ
https://pravyprostor.net/ropa-netece-aneb-splneny-sen-spekulantu/

cablik
cablik
před 1 rokem

Takto bohužel je a jestli se ovčané neprobudí tak to bude ještě horší. To je krádež v přímém přenosu máme dvě jaderné elektrárny a oni „musí” brutálně zdražovat.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Celý tento marasmus je způsoben žurnalisty, komentátory a obdobnou havětí. Tito odporní slouhové, na povel prosazují hloupé, v některých případech i doslova přibržděné individua. Tak se může dostat do vedení státu hloupý přerostlý spratek, kterého naučili pár frází a rozhazovat ručičkami. Přitom by stačilo, aby proti tituly ověnčenému blbovi ve studiu posadili člověka, který… Číst vice »

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  mikkesh

Nedívejte se na to z pohledu obyčejného nespokojeného občana. Jim je úplně jedno, jestli strádáte a jak budete žít v podmínkách, které vám nastavili.
Podívejte se na to, koho tímto stavem přivedli na výsluní a pak vám bude jasné, kdo je jejich chlebodárce. Jejich zájmy zastupují.