Západní vládnoucí elity mají na rukou krev Darji Duginové

Co se týče lidí na Západě, ti se musí rozhodnout, zda budou i nadále pokorně přijímat, že jim vládnou rasističtí zločinci, nebo zda se jim vzepřou (nebo je alespoň nebudou podporovat a budou mít přinejmenším tolik slušnosti, aby se rozhodli, že nikdy nebudou vědomě podporovat žádnou lež).

  • Vražda Darji Duginové vyvolala dnes již zcela předvídatelnou reakci kolektivního Západu: naprostou lhostejnost. To je sotva něco nového. Západ nejenže dosadil v Kyjevě k moci nacistický režim, ale podporoval ho všemi možnými prostředky, zatímco tento režim dělal vše následující: použil své ozbrojené síly ve vnitřní občanské válce, která je (byla?) podle ukrajinské ústavy zakázána a která si za osm let vyžádala asi 14 000 mrtvých.
    „Zel“ rozdrtil veškerou vnitřní opozici, a to nejen domněle „proruské“ strany a politiky (mnozí z nich jsou poslanci ukrajinské Rady), ale i jasně proukrajinské strany (řekněme „strana Šaríja“).
  • „Zel“ také zakázal jakákoli alternativní/svobodná média uvnitř Ukrajiny. Západní novináři si toho nevšimli a nic nenamítali.
  • Ukrajinské ozbrojené síly nyní již několik let ostřelují/bombardují civilní infrastrukturu LDNR (a pokusily se odříznout Krymský poloostrov od vody). Poslední příklad zde.
  • Ukronacisté se opakovaně pokusili zaútočit na jaderné a chemické závody.
  • Kyjevský režim rovněž opakovaně zaútočil na civilní rozvodnou síť.
  • Nacistické speciální jednotky provedly řadu atentátů v LNR a DNR a pokusily se o ně i na Krymu a v Rusku (jak dokazuje případ Dugina).
  • Tisíce lidí na Ukrajině zmizely v mučících centrech ve stylu CIA.
  • Mučení je dnes běžnou praxí ukronacistických vojenských a bezpečnostních služeb.
  • Většina ruských válečných zajatců byla systematicky mučena a vražděna.
  • Ruský vojenský personál se stal terčem chemických útoků (viz zdezde).
  • Ukronacisté také zabili stovky (ne-li více) ukrajinských vojáků, kteří se odmítli nechat využít jako potrava pro děla a bojovat proti Rusům v beznadějných, sebevražedných, útocích.
  • Ukrajinské síly se systematicky schovávaly za civilisty ve školách, nákupních centrech, nemocnicích a dokonce i v mateřských školách.
  • Ukrajinští politici opakovaně označovali ruský lid za „podlidi“ „prasata“ „biomateriál“ a otevřeně vyzývali k zabití co největšího počtu Rusů (včetně nebojujících) (poslední příklad zde).
  • Nacisté masivně používali zakázanou kazetovou munici, včetně kazetové munice obsahující nelegální protipěchotní miny, které zmrzačily desítky civilistů.
    A mohl bych pokračovat dál a dál. Ale myslím, že obraz je poměrně jasný. Ukazuje, že:
  • Západ bude podporovat naprosto jakákoli zvěrstva páchaná svými zmocněnci v Ukronazii.
  • Západ Rusko hluboce a niterně nenávidí: proti proklínaným a nenáviděným Rusům je dovoleno cokoli, naprosto cokoli.
  • Západ nejenže nebude vystupovat proti ukronacistickým zvěrstvům, ale bude vést otevřené a zcela bez obalu kampaně za umlčení jakýchkoli nesouhlasných hlasů (poslední příklad zde). Amnesty International se nyní omluvila za svou zprávu o porušování lidských práv na Ukrajině.
    Ve skutečnosti, a v jednom z nejpokrytečtějších prohlášení ve světových dějinách, americký Senát prohlásil, že Rusko je sponzorem terorismu, což je dosti ironické vzhledem k tomu, že USA jsou zdaleka hlavním sponzorem terorismu ve světě i doma!
  • Západní státní aktéři také organizují a financují centra PSYOP/kybernetické války, která napadají dokonce i osobní blogy (jako je blog Saker), aby se pokusila umlčet jakýkoli nesouhlasný hlas. (Stejně na americký příkaz jsou od 25.4.2022 cenzurovány weby alternativy v ČR, Polsku, Bulharsku a dalších zemích *- pozn. red. N.R. – vd-)
  • Západ po každém nacistickém zvěrstvu znovu a znovu zdvojnásobuje a ještě VÍCE podporuje Ukrajinu (USA právě přidaly další 3 miliardy dolarů „pomoci“ za všechny výše popsané akce).
    Tvrdím, že zásadní jsou zde skutečně dvě věci: výše popsaný vzorec je neměnný přinejmenším od křížových výprav a tento vzorec dnes jednomyslně sdílejí všechny západní vlády. Není to žádná náhoda, žádný omyl, ale jádro světonázoru sdíleného všemi západními vládnoucími elitami, zejména severoevropskými (realita jižní Evropy a středomořské kulturní reality, k níž jižní Evropa patřila, je nuancovanější a složitější).

Darija Dugina byla zavražděna jediným ukronacistickým teroristou v režii SBU, která je zase jen zástupným orgánem CIA/MI6. Ale nevinná krev Dariji Duginy, stejně jako krev MILIONŮ dalších nevinných lidí v celé historii, je na rukou vládnoucí třídy, která se tváří, že nic nevidí, a přitom se na tom všem přímo podílí. Co se týče lidí na Západě, ti se musí rozhodnout, zda budou i nadále pokorně přijímat, že jim vládnou rasističtí zločinci, nebo zda se jim vzepřou (nebo je alespoň nebudou podporovat a budou mít přinejmenším tolik slušnosti, aby se rozhodli, že nikdy nebudou vědomě podporovat žádnou lež).

Zatím musím smutně přiznat, že na mě moc velký dojem neudělali. Vidím postpravdivou společnost, v níž samotný pojem pravdy ztratil jakýkoli význam. Že naprostá a totální lhostejnost k samotnému pojmu pravdy je jedinou zbývající skutečnou „západní hodnotou“.

 

Autor: Andrei, zdroj: The Saker

5 4 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
maxim
maxim
před 1 rokem

K tématu článku, kde Saker uvádí fakta k případu vraždy Darji Duginové .. Je to hnus, co ten náš Západ předvádí, závěr článku je totálním odsouzením Západní degenerace … Vidím postpravdivou společnost, v níž samotný pojem pravdy ztratil jakýkoli význam. Že naprostá a totální lhostejnost k samotnému pojmu pravdy je jedinou zbývající skutečnou „západní… Číst vice »

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem

Jak mně byla podsunuta informace o připravovaném atentátu na Babiše v Třeboni a já to dal na policii a oni Babišovi zrušili mítink v Třeboni, tak jsem napsal do všech televizí a hlavních novin, aby zveřejnili moji omluvu Babišovi, že jsem byl zneužit. Nikdo z nich omluvu nezveřejnil, kromě Budecké Drbny, ale všichni o tom okamžitě přestali informovat… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 rokem

Na západě je ta válka nezajímá však se řežou jen Rusové s Rusy žádný popel si na hlavu sypat nebudou. Co čtu tak je trápí co nás vysoké ceny všeho.a to by mohlo liberálně zeleným nacistům zlomit vaz.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem

USA je zemí zla, a teď je jedinečná šance této zemi zla ustřihnout křídla, tu nesmíme promeškat. Prvním krokem na cestě ke spravedlivějšímu světu je shodit Fialova vládu amerických slouhů. Zbavme se své zbabělosti, všechny nás Rakušan pozavírat nemůže. Novinářský humus je naším nepřítelem, bohužel alternativa je jedinou cestou, jak se… Číst vice »

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Souhlas. Ale je taky potřeba (aby ta výzva měla smysl) vyslovit i ten návod, jak se k tomu dopracovat. Třeba…: 3.9.2022 všichni na Václavák a nenechme si to opět ukrást.

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Rob

3.9.2022 všichni na Václavák a doufám že nás tam bude opravdu hodně.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Lubez

Já tam budu s amplionem, já už byl včera před ministerstvem obrany řval jsem do něho proti Černochové, ať ti uniformovaní vojáci řeknou té krávě, co si o myslí

maxim
maxim
před 1 rokem

Největší problém nedávné historie je, že lidé Střední a Východní Evropy si nevážili míru a socialismu a tak byli navráceni k opicím a opičímu kapitalismu … Také ty opice mají co chtěli, s opicemi ze Západu budou společně polidšťovány těmi, kdo mír a socialismus pod vedením komunistů budovali a postupně si ho i zasloužili, i když také v devadesátých letech minulého… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Už po několikáté. Celý problém je žurnalistika. Novináři jako všemi opovrhovaná pakáž. Zločinec zavraždí novinářku a, a krom vyjádření České vlády, že je to v naprostém pořádku a přejeme jí to, protože otec má jiné názory, krom těchto tvorů z kterých je normálním lidem k zblití, nic. Může snad Klára Fialová za to, že otec je… Číst vice »

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  mikkesh

Co taky chtít po bezdětných kariéristech, jako byl Hitler, jako je špína Pekarová, Černochová a jiní zmetci tisícerého puhlaví a orientace. Je dobře, že si to uvědomujete, ale abyste jen tady nezoufal, je taky potřeba (a to právě kvůli těm dětem) obětovat sebe a své pohodlí. Doufám jen, že při nejbližší příležitosti to půjdete projevit i do… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Rob

Ten článek je dobrý, jenže ono je všechno jinak. ČEZ prodal elektřinu sasíkům na několik let dopředu, takže žádné zastropování ani jiné piškuntálie nejsou možné. Říká se tomu Futures a nejde z toho odstoupit, leda by to Čez vykoupil zpět a potom by to šlo. Jenže sasíci mu to neprodají, protože tak vysávají… Číst vice »

maxim
maxim
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

Jde všechno, obzvláště “tunelářským postupem”, který umíme perfektně … Není problém pro Suverenní stát energetickou výrobní část firmy ČEZ ( kde je většinovým vlastníkem) “restruktualizovat” na jinou firmu třeba SEZ (Státní EZ) a ty futures si mohou “vychytralí investoři” u “vytunelovaného” zbytku ČEZu tak akorát namazat na chleba … Uvedenou akci je… Číst vice »