Boj proti dezinformacím, pokud jsou ruské, v Evropském parlamentu

Vystoupení Ivana Davida na jednání Evropského parlamentu o boji proti zejména ruským dezinformacím 5. 10. 2022 odpoledne.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

4.4 8 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 1 rokem

Pane doktore, hned na začátku jste použil ten krásný obrat “ruská agrese”, abyste vůbec mohl pokračovat dále. Těch pár lidí, co tam sedělo, vaše opatrná, ale moudrá slova zneklidněla, některé možná i mírně naštvala. Ale tím to končí. Hned po vás přišel někdo jiný, po něm někdo jiný atd. O vás tam ví, že… Číst vice »

Georg
Georg
před 1 rokem

Asi nejen já si myslím, že Dr.David má pravdu a pravdivě nás informuje o to co je EU a EU parlament zač. Zde jsme viděli příklad “demokratické diskuze” v EU parlamentu. Prosím ať mi někdo vysvěltí, přesvědčit mě nemůže, co je na tomto jednání demokratického a zejména přínosného ? Vůbec nechápu. Co lze říci za… Číst vice »

JK
JK
před 1 rokem

Vynikající “dezinformační” a “prorusky trollovitý” projev předsedy Českého svazu letectví plk. v. v. Ing. Václava Vaška 18. září 2022 na pietním aktu u Pomníku padlých československých letců v Žatci.
http://www.nasepravda.cz/komentare/je-zadouci-pohledet-skutecnosti-do-oci-a-jednat/comment-page-1/#comment-42942

Anonym
Anonym
před 1 rokem
Odpověď uživateli  JK

Potvrzuji. Stojí za přečtení.

Rob
Rob
před 1 rokem

A masírka mainstreamu pokračuje. To ukropi musí dostávat pěkně na prdel, když se opět schází televizní štáb komedianta Zelenského a natáčí zcela průhlednou propagandu, která má odradit mobilizované občany Ruské federace…
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-rusove-v-obrnenci-se-s-bilou-vlajkou-vzdali-ukrajincum-40410769

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Pane doktore, smekám a jsem na Vás hrdý.

spartak
spartak
před 1 rokem

Pane doktore ,dobře řečeno a obávám se ,že vládní zvůle bude proti nám používat hnusné metody různých lží a zákazů.

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  spartak

Ano, to už používá a má se i přitvrdit: Rakušanovo vnitro chce zakázat všechny informace z oficiálních ruských médií v ČR a bude blokovat všechny weby, které budou přebírat, překládat, tlumočit nebo jinak šířit informace pocházející z ruských sankcionovaných zdrojů nebo od sankcionovaných subjektů! Překlad projevu ruského sankcionovaného politika do češtiny v plném znění bude důvodem pro… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Rob

Je to protiústavní, můžeme to dát ústavnímu soudu. Nicméně tam sedí mj. pan Rychetský, který klidně prohlásí o dlouholetém premiérovi a prezidentovi Klausovi, že je “ruský troll”. Takže už víme, jak ústavní soud rozhodne. Dopadne to jako s “regulačními” poplatky. Do října roku 2025 resp. do října 2029 (v případě, že ODS-TOP09-STAN-Piráti-Lidovci vyhrají volby v říjnu… Číst vice »