V. Rakušan: demonstrace svolávají profesionální manipulátoři. Hrozí radikalizace. Musíme se bránit

Aby bylo jasno Jany Bobošíkové: Vicepremiér a ministr vnitra Vít Rakušan ze STAN se bojí. A s ním i celá pětikoalice. Obávají se radikalizace společnosti, destrukce stávajícího politického systému a svolavatelů demonstrací. Zkrátka důsledků svého vládnutí. Bezradnost vlády, neschopnost vysvětlovat konkrétní kroky a obavy z reakcí veřejnosti dostoupily tak daleko, že si politici nechali od ministerstva vnitra vypracovat komunikační doporučení, jak mluvit s lidmi. Samozřejmě neveřejné. A toho se skutečně slepě drží.

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

4.2 5 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Lidé bděte, velká část naší společnosti se hitlerizovala a dokonce má v Praze i svou vládu. Musíme se bránit.

Lubez
Lubez
před 1 rokem

Ano, ano pane Rakušane musíme se bránit. Ale tahle obrana bude proti takovým osinám v zadku, jako jste vy. Nechci jmenovat celou vaší vládu a sní spojenou administrativu. Na to nejsou tyhle stránky stavěné. Ale ta obrana má jiný než váš význam . Vy nás táhnete do války a k fašizaci – nacistifikaci naší… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Vykulenej přerostlej chlapec by si tedy mohl sednout do televizního studia třeba proti energetikovi panu Štěpánovi, co také mluvil na pódiu. Vypadal by jako onehdy Cemper proti Bobošíkové. Po půl hodině povídání Cemper odskákal ze studia jako imbecil. A co je horší , ten prosťáček to ani nepoznal.