Aby bylo jasno: Skandál střídá skandál

Skandál střídá skandál. Rok vládnutí STAN. Vít Rakušan a “jeho” Kolín. Temná místa ministra vnitra.

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Víte, že předseda STAN, dnes antikomunista Rakušan podporoval politický vzestup předsedkyně základní organizace KSČ a studentky marxismu leninismu? Víte, že vicepremiérovi Rakušanovi v politice nevadí, když noviny vlastní jeho spolustraník, ale vadí mu to u šéfa ANO Babiše? A víte, že Vít Rakušan podpořil senátora, který na sociální síti sdílel karikaturu z antisemitského webu? A to není všechno. Pojďme na to.

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

4 4 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 1 rokem

Moravec měl dnes tu drzost přijít na Václavák a vykládat tam, že on hájí “nezávislou” publicistiku a urážet jiné publicisty. Dobře, pane Moravče, dělejte si v té své televizi, co chcete, ale nenuňte násilím občany, aby se vám skládali na mzdu.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem

STAN uvedl do politiky spolu se svou novou stranou TOP09 v roce 2010 Kalousek, aby posílil Topolánkovu a Nečasovu ODS, která se mu zdála na pravici osamělá. Jmenovalo se to TOP09 s podporou Starostů. Až v poslední době se ukázalo, že těch starostů je tam minimálně. Takže podvod. Navíc se ukázalo, že na začátku… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 1 rokem

Paní Bobošíková můžete mi opravdu pravdivě říci která vláda od hadráku se snažila o prosperitu ČSSR.a která posleze co tuto republiku rozdělila se snažila o prosperitu ČR (dne neskutečně blbě nazývané ČESKO! Ano rýmuje se to Česko je hezko.
Jen kretén by takto pošpinil českou republiku.