Litoměřický seminář v Roudnici 2022: vystoupení slovenského poslance a místopředsedy strany SMER Ĺuboše Blahy (video 29:25)9

Na již tradičním semináři, který se původně konal ve Vratimově, později v Litoměřicích a nyní v Roudnici nad Labem vystoupil slovenský poslanec za stranu SMER a její místopředseda Ľuboš Blaha. Svým osobitým spontánním projevem shrnul poslední rok ve slovenské politice, koloniální závislost na USA, nastupující fašistické manýry současné slovenské vlády a prezidentky republiky. Apeloval na sjednocení levicových a vlasteneckých sil na Slovensku i v Česku v období vleklé sociální a morální krize, do které obě země vstupují…

Václav Dvořák
Václav Dvořák

Nová republika děkuje za finanční dary, které posíláte na účet 2300 736 297 / 2010

5 5 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vaclav
vaclav
před 1 rokem

Naprosto souhlasím s většinou diskutujících.Ale je my jen my můžeme tuto vlastizzrádnou vládu svrhou a její představitele ne poslat do kriminalu ale na nucené práce a  některé dokonce na šibenici.

vaclav
vaclav
před 1 rokem

Vte, jsem přesvědčen o tom, že tato vláda vše zvládne: sledoval jse mnoho fantastických filmů o budoucnosti země. A tam jsem našel to co je naším nebezpečním a co je naši spásom. No přeci americké filmy. Tam je to jsně definováno Amerika zvítězí.
A kdo tomu nevěří je kazisvět.

Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Jako vždy skvělý, Luboš Blaha, na příkladu Slovenska dobře vysvětlil, jak se nemá chovat prezident. Zvolme si prezidenta, ne antiprezidenta !

Plebej
Plebej
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Hokarc

Znáte však některého důstojného kandidáta pro funkci presidenta?
A je takový vůbec v dohledu 5-10 let?
Na mysli ovšem nemám nějakou tuctovou loutku pro výkon “funkce” p-residenta. Těch se již i pro bezprostředně příští volbu vyrojilo víc jak těch včel v květnu.
Jak rád bych mu dal svůj hlas! Leč zatím marnost sama …

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Plebej

Bohužel skutečnost dní dnešních.
Marionety kam se člověk podívá.

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Lubez

Víte mnoho lidí spoléhá na Boha. Ale i v takové hlopoučké nápovědě se říká, Pomoz si sám a potom ti i bůh pomúže.

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vaclav

Máte pravdu