Nebenzja: Rusko odstraní hrozbu z Ukrajiny – „Když ne mírem, tak vojenskými prostředky“

Nebenzja: pokud se hrozba z Ukrajiny neodstraní mírem, Rusko to udělá vojensky. Tak či onak bude cílů SVO dosaženo, zdůraznil stálý představitel Ruska při OSN.

Pokud hrozbu, kterou představuje Ukrajina, nelze odstranit mírem, Rusko to udělá vojensky. Toto prohlášení učinil stálý představitel Ruska Vasilij Nebenzja na zasedání Rady bezpečnosti OSN.

Poukázal na to, že země Západu v posledních 8 letech vychovávají z Ukrajiny „protiruské monstrum“ a zavírají oči před všemi hrůznými zločiny Kyjeva proti civilistům na Donbasu a také ukrajinským občanům. Západní země ignorovaly glorifikaci nacistických zločinců a jejich kompliců, stejně jako perzekuci rusky mluvícího obyvatelstva.

Kyjevskému režimu bylo vše odpuštěno v očekávání, že jednoho dne s nenávistí zaútočí na Rusko a stane se nástrojem v geopolitickém boji USA, zdůraznil Vasilij Nebenzja.

Poukázal na to, že s tím souvisí ostrá kritika Západu vůči Rusku. Všechny cíle speciální operace na Ukrajině, stanovené ruským vedením, však budou tak či onak vyplněny, upozornil stálý představitel.

Pokud těchto cílů nelze dosáhnout mírovou cestou a proměnit Ukrajinu v normální stát s dobrými sousedy, ze kterého nebude přicházet hrozba Rusku, pak bude tohoto cíle dosaženo vojenskými prostředky, uzavřel.

Zdroj: Cargrad, pro Pokec24 přeložila Janinna

4.5 8 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 1 rokem

Člověk na svém místě a má samozřejmě pravdu.

Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Chceme dostát míru? Tak přejme Rusku sílu!

eFPe
eFPe
před 1 rokem

Dám do placu úvahu. Ukrajinci jsou v podstatě rusové. Je to podobné jako my a Slováci. Pakliže má Rus širokou duši a jistou jak to nazvat- prostě je svůj, jak to, že stačilo 8 let na to aby děcka hajlovaly a nenávidělo se vše ruské? Jak to, že jim tak blízký národ se tak… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem
Odpověď uživateli  eFPe

Ale Rusové si tou katarzí také prošli. Strýček Sam to s nimi myslel tak dobře, že si tu bídu v devadesátých letech ani neumíme představit. A Ukrajincům to také dojde. Krom Lvovské a Ivanofrankivské oblasti. Tam je naštěstí brzy vyléčí jejich historicky nejlepší přítel Polák. Ten jim dá s Banderou a “sláva Ukrajině” tak pod vejce,… Číst vice »

skeptik
skeptik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  eFPe

“Je snazší lidi oklamat, než je přesvědčit, že byli oklamáni”

Mark Twain

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem
Odpověď uživateli  eFPe

8 let , to je dlouhá doba, mně stačilo 8 měsíců, abych začal nenávidět Ukrajince.

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  eFPe

Ale kdepak všichni kdo měli někoho u Bandery nebo v 14. granátnická divize SS (1. ukrajinská) tak nezapomněli. po válce utekli do Kanady a USA po převratu se jich dost vrátilo. Ono jich bylo dost těch HIWIS a hlídačů koncentráků. U nás též dost lidí Rusko nenávidí protože jsou ovlivněni nacistickou propagandou.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

No to je slovo do pranice. Jen se obávám, že pan Nebenzja ještě neviděl naší slavnou armádu. Rozvědku do nedávna úspěšně řídila kantýnská a nedejbože, aby nemocnej Pavlík v Řeporyjích vydráždil multikáru u Muzea na korbičku naskočí velitelka Černochová a stratég Langšádlová, do boudičky pitomej Stanjura a hurá na Rusa. S nad by, dokud je čas,… Číst vice »

adam
adam
před 1 rokem
Odpověď uživateli  mikkesh

No, dobře, srandičky mám celkem rád, ale už nějakou dobu na ně nemám moc náladu. Třeba kvůli tomu, že např. Langšádlová se na ČT před chvílí vyjadřovala k platům bezpečnostních sborů a já vůbec nechápu, proč. Vždyť je ministryní pro vědu a výzkum. Na její výkon ve svěřeném rezortu se jí ale vůbec nikdo… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem
Odpověď uživateli  adam

Podívejte, z republiky nezbylo nic. Politiku dělají feťáci či přerostlé, hloupé děti. Neudělali jsme proti tomu nic. Dej Bůh ať nám zůstane alespoň ten humor.

jbskalensky
jbskalensky
před 1 rokem
Odpověď uživateli  mikkesh

No, sranda by to byla, to jo. Ale úsměv ztuhne ve chvíli, kdy si člověk uvědomí, že Polsko bude zřejmě mít nejsilnější armádu v Evropě a tvrdě na tom pracuje. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-do-polska-dorazily-prvni-korejske-tanky-a-houfnice-40416629 Má jich být cca tisíc, těch obrněných vozidel, a většinu si budou vyrábět v licenci sami. Prezident Putin měl údajně prohlásit, že jediný,… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 rokem uživatelem jbskalensky
Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  jbskalensky

Též si myslím, že bychom se za chvilku měli bát vice pšonka než Rusa.