Propagace nacismu?! K soše hajlujícího Putina

Tomáš Vyoral
Tomáš Vyoral

Parlamentní listy – rozhovor

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Najednou nevadí propagace nacismu,“ všímá si komentátor Tomáš Vyoral ohledně sochy umístěné v Praze 6. Sochu samotnou pak považuje za ukázku toho, že někteří politici nedospěli ani na úroveň základní školy. A co se týče kauzy okolo rekreačního střediska, komentuje: „Kážou vodu a pijou víno. A to všechno navíc za naše těžce vydělané peníze.“ A povšiml si také změny tónu u prezidenta Macrona. Soudí, že místní politici dostávají „notičky“ se zpožděním.

V Praze 6, kde starostuje Ondřej Kolář (TOP 09), byla instalována socha „skřeta s Putinovou tváří“, doplněná o odkaz na sbírku na zbraně pro Ukrajinu. Autoři prý počítají s tím, že se plastiku někdo bude snažit ničit. Vzhledem k fotkám, nebyl ten Koněv přece jen hezčí? Nemluvě o tom, že někteří už soše začali přezdívat „Ropušan na prameni“.

Doplnil bych důležitou věc: skřeta hajlujícího. Původně jsem myslel, že jde o nějaký nejapný vtip na sociálních sítích. Ukázalo se však, že ve vedení v Praze 6 jsou – slovy klasika – ještě větší blbci, než jsme doufali. Až nevkusně aktivističtí, arogantní a bezbřeze poplatní nynějšímu globalistickému režimu v rozporu se zájmy občanů České republiky. Že podoba skřeta je bližší právě Rakušanovi než Putinovi, jste už zmínil sám. Je zajímavé, že najednou nevadí propagace nacismu – tedy hajlující socha, jejíž obličej údajný umělec označil za Putinův, protože jinak by to nikdo nepoznal a onen „umělec“ by nedostal jistě příjemné všimné a poplácání po ramenou. Aktivita takového formátu je na úrovni trapnosti vtipů některých žáků základních škol. Je do nebe volající a až trestuhodné, že se jí dopouštějí političtí zástupci, kteří za naše peníze mají hájit zájmy naše.

Danuše Nerudová opět zaperlila a prohlásila, že kdyby Miloš Zeman předběžně jmenoval předsedu Ústavního soudu, „tak by v případě svého zvolení prohlásila tento jmenovací akt za neexistující a řádně jmenovala nového předsedu ÚS“. Právníci se už na toto prohlášení sletěli jak supi na kořist, dokonce bylo kandidátce doporučeno, aby takové věci konzultovala s manželem. Neměl by kandidát mít alespoň základní ponětí, co může dělat a co ne? A když nemá, tak raději mlčet?

Odpověděl jste za mě. Prý že ekonomka Nerudová zřejmě chtěla předvést, že má občas na některou erudovanější záležitost i nějaký názor. Ovšem jak je u člověka s intelektem pana profesora Drahoše či Petra Fialenka obvyklé, pouze se sama střelila do boku. Danuše Čaputová Nerudová by vzhledem ke svým kapacitám především neměla vůbec kandidovat do žádné funkce, která vyžaduje erudovanost, intelekt a kompetentnost. I když to vlastně bohužel platí o celé plejádě prezidentských kandidátů. Na druhou stranu, chcete-li cirkus, potřebujete klauny, ne?

celý rozhovor si můžete přečíst ZDE

 

4.9 7 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
tomaskova
tomaskova
před 1 rokem

Ta nepovedená socha má na 100% ksicht Rakušana, ne Putina.

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

Naprosto skvělý umělec. Vytvořil perfektní dílo skřeta i s výrazem tváře.
Zemane kde máš medaili?
Tenhle si ji zaslouží.

cablik
cablik
před 1 rokem

Festival debility našich pokrokových soudruhů: Co si za protektorátu nedovolil ani Moravec? Perly naší doby. Myš vyhlašuje válku Rusku. K rozpadu státu s ukrajinskou zmrzlinou. Ani jaderná válka asi některé neprobudí
https://protiproud.info/politika/6875-festival-debility-nasich-pokrokovych-soudruhu-co-si-za-protektoratu-nedovolil-ani-moravec-perly-nasi-doby-mys-vyhlasuje-valku-rusku-k-rozpadu-statu-s-ukrajinskou-zmrzlinou-ani-jaderna-valka-asi-nektere-neprobudi.htm

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

Čtěte ty ceny potravin:

AMERICKÝ NOVINÁŘ CESTOVAL DO MOSKVY, ABY ZDOKUMENTOVAL, JAK „FUNGUJÍ“ SANKCE (VIDEO)
https://pravyprostor.net/?p=153245

Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Tuto ostudu vandal nepočmáral, ale vytvořil. Blbec umístil a idioti obdivují. Tím to však nekončí, chystají další ohavnou instalaci a to přímo na Hradě.
Lidé bděte! Lepší krtek v zahradě, než li Danuš na Hradě! Aneb. Danuščaput na Hradě, rovná se velké zradě !

spartak
spartak
před 1 rokem

Kolářovic rodina se vybarvila do hněda a Praha jim to žere z ruky. Náckové!

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  spartak

ten blb co tohle stvořil, se mněl podepsat a složenkou doložit kdo to zaplatil

cablik
cablik
před 1 rokem

No to jsou právě ty křeče chcípající kobyly liberalismus jde do kopru tak dělají naprosté šílenosti ostatně oni jsou rozumu mdlého Novotný s pomníkem Rakušan s pytlem Kolář s touhle chcíplotinou. Heil Biden……

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

KLIMANEUTRÁLNÍ POŽÁR REICHSTAGU
https://pravyprostor.net/?p=153225