Úhel pohledu

Nalezeno na sítích

Twitter  (autor neznámý)

Zájezdy do exotiky vyprodány.

Restaurace na Vánoce obsazeny.

Zimní dovolené před vyprodáním.

Horské hotely a penziony na svátky praskají ve švech.

Vánoční trhy hlava na hlavě.

U Kauflandu parkoviště plné.

Nové iphony za 36 000,- na pořadník.

Depeche Mode vyprodané v Praze i Bratislave.

Fialova bída

 

FB Klára Samková:

…a potom jsou statisíce, či spíše miliony těch, kteří na žádných sítích nejsou, kteří chodí do Kauflandu po 20. hodině, protože je pečivo ve výprodeji, rvou se o bedničky s poloshnilým ovocem v Lidlu a v naprosté bídě čekají na přiznání invalidního důchodu, který nepřichází, ač jsou třeba i zcela nemohoucí, odhlašují elektřinu, protože na ni nemají. Tito lidé mají ovšem jedno společné: JSOU NEVIDITELNÍ. Pro Fialu zcela určitě, a pro tvůrce takovýchto twitterových výkřiků rovněž. Dobro došli….

 

 

 

 

4 8 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Nevím, jestli je to hloupost, nebo drzost, ale stále kdosi říká ,,hlavně už nikdy fronty na banány”. Na mladé lidi to, bohužel, zabírá. Aby procitli, museli by dostat pořádnou ,,ránu”. A tu jim, mi dospělí, pořád, tak trochu tlumíme.

eFPe
eFPe
před 1 rokem

Vy mně tady teď vyminusujete i když jsem na stejné straně barikády, ale opravdu. Jsem dělňas a když jsem jel teďkom okolo 7ráno do 3nej města, byly kolony aut.Parkoviště u Ikee narvané, řemeslníci odmítají zakázky, protože neví kam dřív skočit. V obchodech lidi nakupují jako diví. A do toho reálný pokles mezd, snižování stavů a strach… Číst vice »

vachav
vachav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  eFPe

Dovolím si reagovat na první odstavec Vašeho příspěvku.Při vší úctě-už jste někdy slyšel,co je to “pozlátko” a “domeček z karet”?Uroveň a kvalita života se neřídí podle naplněného košíku v Lidlu.Existují důležitější hodnoty – ovšem ne ty “evropské”!

eFPe
eFPe
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vachav

To víte že ano, ale při vší úctě k vám,rozhlédněte se dnes okolo sebe.To pozlátko, ten domeček z karet je dnes všudypřítomným fenoménem, ať si o něm oba myslíme co chceme. Teprve na smrtelné posteli ,a to ještě ne všichni, lidé pochopí co bylo v životě nejdůležitější.Možná že to, že byli v žitě, ale na to… Číst vice »

Vlastimil
Vlastimil
před 1 rokem

Když si 8 “menežérů” ČEZu rozdělilo celkem 135 milionů a podobných máme porůznu tisíce, proč by neutráceli?

vachav
vachav
před 1 rokem

Od ” neznámého autora” na twitteru je to klasická demagogie.No samozřejmě,že cca 20%(2miliony) občanů co jsou nahoře dokáží bez problémů obsadit hotely,restaurace a vyprodat dovolené.Ten “zbytek”na to většinou nemá.

Ludvik
Ludvik
před 1 rokem

Do řady regionů Ruska přišly 50stupňové mrazy
03.12.2022 – 14:29    
“… minulou noc byla nejnižší teplota vzduchu v zemi zaznamenána v “Оймяконе.
Tam teploměry klesly na minus 51,6°C. “Jsou to nejkrutější mrazy pozorované v Rusku od začátku chladného období,”  
https://rusnext.ru/news/1670066941730561

Podobnost s roky 1941-1942 čistě náhodná ?!

skeptik
skeptik
před 1 rokem

Mnoha lidem nedochází do jakého průseru se ženeme díky šílencům, kteří nám vládnou, a naivně si myslí, že válka na Ukrajině se nemůže rozšířit k nám.

eFPe
eFPe
před 1 rokem
Odpověď uživateli  skeptik

Ta válka už tady je akorát se nestřílí.

cablik
cablik
před 1 rokem

Okamura dohrává výměnu s Pekarovou: Ženou lidi do chudoby, sama to přiznala
Pekarová Adamová sama přiznala, že Fialova vláda žene lidi do chudoby tak, že ti si musí žádat o sociální dávky. Chce vytvořit otroky závislé na pomoci státu,“ vysvětluje v rozhovoru.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Okamura-dohrava-vymenu-s-Pekarovou-Zenou-lidi-do-chudoby-sama-to-priznala-722312

cablik
cablik
před 1 rokem

Jo zatím lidé peníze mají tak nakupují a baví se příští rok to bude bída a nouze správně paní Samková napsala že hodně lidí je ve Fialovém svrabu už teď.

vaclav
vaclav
před 1 rokem

Naprosto skvělý komentář paní Kláry Samkové. Dnes by malíř těm nahlížejícím do okna kde bužírují novodobí zhýralci musel přimalovat roušky- to aby přes to sklo nenakazili ty obžerské zrůdy.