JUDr. Kříženecký přináší skandální informace o prezidentském kandidátu Pavlovi. Má pražská kavárna kachní žaludek a bude generála volit v dalším kole? (video 14:31)

Lži a výmluvy generála. Rozvědčík Varšavské smlouvy stoupal na přímluvu Moskvy. Simulákrum Petr Pavel jako fetiš. Zrádce bez vychování. Jednou zradil, koho zradí příště? Český národ? GRU vede na českého prezidentského kandidáta tlustou složku. Vydíratelný a manipulovatelný Rusy, Američany a bůhví kým ještě… Tenhle kandidát se loutkovodičům fakt povedl!

Miroslav Kříženecký
Miroslav Kříženecký

4.4 7 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Když už nemůžu mít radost z výsledků voleb já, tak ať ji nemá ani Fiala. Aneb., když do toho jejich soukolí nemůžu hodit kámen, tak tam hodím alespoň kamínek.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Obávám se, že v posledním rozhovoru s panem Kapalem, měla doktorka Soňa Peková pravdu. https://www.youtube.com/watch?v=7P2zMG918gQ Volby probíhají někde jinde. Vygumovanou zelenou palicí Pávkem (u troubovitého Pavla doslova) nám byla vybrána cesta války. Nevěřím, že při 70% účasti volilo Baštu jen necelých 5% voličů.I když považuji Pražáky za stádovitá vemena, nevěřím, že jsou až takoví… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem

Ale těch 50 procent pražských voličů Pavla (v produktivním věku od 20 do 40 let a s vysokoškolským vzděláním) i voličům Nerudové, Fischera, Hilšera, Zímy, kteří dají ve 2. kole své hlasy Pavlovi, je toto všechno známo a přesto je jim to úplně jedno. Hlavní je totiž, že Pavel je oficiální kandidát ODS-TOP09-STAN-Pirátů-Lidovců resp. Milionu chvilek… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Karel2002

A pokud o jeho zvolení usiluje i ruská oligarchie, tak nám pomoz Bůh.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

On ten Pavel by mohl být klidně celou dobu nějaký spící agent GRU či KGB. Takových už bylo…Kim Philby, Gordon Lonsdale atd. Kdyby se to zjistilo, tak by Praha prožila velký šok.

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem

Njn, všechny tyto zákulisní řeči, články, videa jsou k ničemu, pokud se nedostanou mezi širokou veřejnost.

cablik
cablik
před 1 rokem

No jo tohle video slouhové slouhů číst neuvidí dnešní Pávek stojí pevně za „transatlantickými hodnotami” soudruh musel mít velkou tlačenku za socialismu. Jinak četl jsem článek na PL.