Mendlova univerzita přišla o akreditaci pro doktorandská studie! Hádejte kde!

Nerudová se nyní vrhla do objetí s Pavlem. Jedno tělo jedna duše! Objíždí s ním republiku a dělá mu maskota. Aby prý vyhrál proti zlu.

Kosa psala, že na Mendlovce probíhá šetření Národní akreditační agentury s možností, že téhle universitě, kterou Bambuše ještě do nedávna vedla, hrozí až odejmutí akreditace pro část doktorandských studií…

A co vlk právě nečte na Novinkách.cz? Tohle:

Mendelova univerzita přišla o akreditaci pro část doktorského studia

A která že její část nesmí už školit doktorandy, protože zjevně nemá na to kvalifikaci nebo tak činila v rozporu s předpisy nebo obojí?

Schválně – hádejte:

Cituji:

Rada Národního akreditačního úřadu pro vysoké školství (NAÚ) v čele s předsedou Robertem Plagou na svém dnešním zasedání rozhodla, že Mendelova univerzita přijde o akreditaci pro doktorské studijní programy ve vzdělávání ekonomických věd.

Podle Plagy rada zároveň odebrala univerzitě možnost uskutečňovat doktorské studijní programy Ekonomika a management v českém a anglickém jazyce. Opatření se týká provozně ekonomické fakulty, na které se podle Plagy vyskytla pochybení, s nimiž si systém vnitřní kontroly nedokázal poradit.

A kdopak na téhle fakultě byl a pořád je velkou šajbou???

Pokud odpovídáte – umělá marketingová loutka Bambuše, občanským jménem Nerudová, pak se nemýlíte!!!!

V článku se dále praví:

K odebrání institucionální akreditace přistoupila dnes rada NAÚ poprvé, od doby, kdy byl tento institut zaveden, žádná jiná vysoká škola zatím takto potrestána nebyla. Prakticky to znamená, že Mendelova univerzita přichází u zmíněného doktorského studia v ekonomických oborech o autonomii. Už nebude moci si ojednotlivých studijních programech rozhodovat interně.

Tak tohle je Bambuše v plné kráse! Když se chlubí tím, jak je mladá a hezká! Tohle je ona. Zkrátka akreditační agentura konstatovala v podstatě podvod. Na domovské fakultě Nerudové.

A tahle dámička, buď zcela neschopná nebo zapletená do podvodu, snad se dozvíme, která z těch dvou možností je ta správná, nám chtěla prezidentovat!!!!!

A teď tlačí na Hrad Pavla! A Babiš prý je zlo! Jí chytí na hrušce a ona má tu drzost ukazovat na někoho jiného!!!

Pavel si pochvaloval, jak úžasně se s ní spolupracuje a jak nezištně poskytuje pomoc….

No svůj k svému! Řekl bych. Tak ať si jí užije!

Na Mendlovce už mají jasno.

 

Autor: Petr Vlk, zdroj: Kosa zostra

3.7 3 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 rokem

Vrána k vráně sedá rovného si hledá……

Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

S Fialou a Pavlem přijde o ,,akreditaci” celá naše republika. Česká republika bude muset v budoucnu znovu vzniknout.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Chudák Danuška. Asi dojela na ten handicap, jak sama říká, že je mladá a krásná. Tak snad příště, až bude stará a ošklivá. My budeme doufat, že do té doby ta nešťastnice pobere krapet rozumu. Snad nedopadne jako Mirka. Ta když byla mladá a krásná, tak zase neměla čas. Bojovala proti režimu. Kradla… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem

No možná by bylo férovější, kdyby ODS-TOP09-STAN-Piráti-Lidovci, tedy pravicové strany se stejným programem, vyslaly do prezidentských voleb jediného kandidáta. A to Kalouska. Ten by si zasloužil být prezidentem. Místo toho poslaly do boje pět kandidátů…Pavla, Nerudovou, Fischera, Hilšera, Zímu. Navíc tyto pravicové strany podporuje i levicový Středula. Pavel má po 1. kole před Babišem… Číst vice »