Použijte východoevropské vojáky jako potravu pro ruská děla

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

První zprávy

George Soros připouští, že země NATO nemají náladu na „pytle s mrtvolami“, ale jeho prohlášení implicitně naznačuje, že tuto roli mohou plnit Východoevropané.
Jeho článek z roku 1993 předvídal vojenský konflikt s Ruskem. Podobně uvažoval i Zbigniew Brzeziński, který Ukrajinu viděl jako geostrategického pivota proti Rusku.

Na ukrajinské straně muselo ve válce na Ukrajině zemřít více než 100 000 vojáků. Mohli to být i vojáci NATO. Zdá se ale, že americkou strategií je bránit Ukrajinu do posledního ukrajinského vojáka s americkými penězi a zbraněmi NATO. Připomíná to americkou strategii v Afghánistánu proti Sovětskému svazu v režii amerického poradce pro národní bezpečnost Zbigniewa Brzezińského. Sovětský svaz měl v Afghánistánu vykrvácet a Afghánci měli zaplatit za to krví. Tak to teď vypadá podobně s Ruskem a Ukrajinou.

Zdá se, že v této linii je i George Soros. Miliardář ve svém článku New World Order vyzval k využití východoevropských vojáků ke „snížení rizika pytlů s mrtvolami pro země NATO“.

Soros doslova napsal: „Spojené státy nebyly požádány, aby byly světovým četníkem. Když jednají, jednají ve spojení s ostatními. Mimochodem, kombinace pracovní síly z východní Evropy s technickými schopnostmi NATO by výrazně zvýšila vojenský potenciál partnerství, protože by se snížilo riziko „pytlů na mrtvoly“ pro země NATO, což je hlavní omezení jejich operační připravenosti.”

Zdá se, že to, co Soros popsal, se vyvíjí přesně tak, jak předpověděl ohledně války na Ukrajině. Ukrajinští vojáci, vyzbrojeni vysoce kvalitními zbraněmi NATO, působí jako potrava pro ruská děla, Ruska se Soros obával, že se stane nacionalistickým národem stojícím proti globálnímu řádu.

Podobný scénář plánoval i Zbigniew Brzeziński. Podle jeho názoru je Ukrajina geostrategickým bodem pro zásah proti Rusku.

(rp,prvnizpravy.cz,freiewelt,foto:arch.)

3.7 3 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 rokem

Jen neboj ty zjebe za chvilku se budeš smažit v židovským pekle ale bohužel se tohohle monstra nezbavíme ve svých aktivitách vyškolil svého syna.

maxim
maxim
před 1 rokem

Soros, Brzezinski a jejich epigoni z našeho východu s jejich zakomplexovanou nenávistí k Rusku si nejsou schopni uvědomit, že jaderná velmoc s takovými kretény nebude konvenčně bojovat a rovnou je pošle do pekla … Ukrajina je jiná záležitost, to je ruská země a tu by nebylo dobré zasvinit jaderným znečištěním … Tak naší kreténi hurá na Rusa… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  maxim

Jsem pro, aby naši”milý politici” nastoupili do první linie v předu generálisimus PÁVEK a vedle něj na vozíčku vrchní velitel ZEMAN. Škoda, že nežije J. Hašek. Vznikla by opět skvělá kniha o blbcích naší doby.

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vaclav

Doplňuji : dosluhující president a podporovatel “v Afganistánu se bojuje za Prahu”, by byl určitě hlavní postavou. Mával by modrou vojenskou knížkou.

Plebej
Plebej
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vaclav

… dlužno připomenout, že někdejší prezident (Z)eman zdegeneroval v tuctového p-rezidenta. Militanta, jakých je v celé EU nadbytek.

reproduktor
reproduktor
před 1 rokem
Odpověď uživateli  maxim

Hlavně nenávidí obyvatelstvo na východě Evropy zvaný Slované – Rus, odoláváji stovky let invazi znicujicich armad. Za to mají Slované muj obdiv, ale to vse.
Oligarchové jako je Gates, Soros, Bush a daksu zmrdi se budou snazit ovládat svet.