Jaký je rozdíl mezi Vrabelem a Vrabelem?

Ten co měl desítky milionů dluhů, přešel na bolševickou cenzuru (dnes se tomu říká americký narativ) a bylo po dluzích. Ten, kdo měl necelé tři miliony dluhu, protestoval proti vládě a šel do exekuce. Věděli jste to?

Avatar
Petr Pokorný

(Tenkrát se odhadoval dluh Vrabela mezi 70 – 100 miliony Kč. Dnes nejde přesná cifra dohledat: narativ zapracoval. Přesto důkazy jsou, nikoliv však na přesné číslo, navíc záhadně vyprané dluhy nejdou vyhledat bez našeho ochránce – BIS…)

Ten šíleně zadlužený se jmenoval František, ten, co má malinký dluh, se jmenuje Ladislav. Ten šíleně zadlužený, který umí pracovat na mazání internetu, skoro všude zmínky o zadlužení vymazal. Nebo bylo  “náhodně” vymazáno.

Ten, který nemá skoro žádný dluh, je dehonestován, urážen, vláčen masmédii a o co víc vřeští propaganda typu Bastlové, Valáška ze Seznamu či Aktuálně.cz, o to víc se snaží utajit, jak se začachrovaly dluhy v desítkách milionů Františka Vrabela.

Přesto se dají důkazy o šíleném dluhu Františka Vrabela – učitele, který je znám slovem narativ a přítel České televize, autenticky dohledat.

Samozřejmě pokud o tom víte.

Ten “narativ Vrabel” se jmenuje František: pronásleduje Ladislava Vrabela, hraje si na pana čistého a je zajímavé, že v hledáčku je Vrabel Ladislav s třemi miliony dluhu a bojující za svobodu slova a za mír, zatímco ten Vrabel, jehož prapodivné prý až 100 milionové dluhy umazal další prapodivný narativ Bárta, kšeftující s doménami a danící na Kypru zmizel z hledáčku dluhů.

Dokonce tento učitel (to je jeho původní povolání) začal pronásledoval profesora Berana a Václava Klause jako superodborník na Covid a tyto kapacity vyvěsil na nástěnku necti na ministerstvu zdravotnictví: díky Babišovi a Vojtěchovi!

Zajímavé, že ani Seznam, ani Aktuálně.cz  včetně Newsroom 24 nepronásleduje Františka Vraberla za dluhy mnoho desítek milionů a záhadu, jak se to propralo přes Kypr díky jakémusi Beranovi, ale pronásledují Ladislava Vrabela, protože měl strašný dluh: přes dva miliony a tak je v exekuci. Dokonce to (prý) za Ladislava Vrabela nikdo nesmí zaplkatit, zatímco kyperská firma Bárty skoro 100 milionů ano.

Toto obvinění musí být podloženo důkazy: a oni dohledat jdou, pouze musíte vědět, že proprání dluhů Františka Vrabela existuje a existovalo.

Takže zde máte screenshoty jako důkazy!

 Důkaz 1, že obrovské dluhy měl

dluhy vrabel F 6155c

 Důkaz 2 A tak se přifařil ke státu

dluhy vrabel F2 b6e76

Důkaz 3 Daňové ráje kšeftíky odkloní? Dohledání na Wikipedii – už nelze zpochybnit a vymazat!

vrabel daneni 93f08

Důkaz 4 – potvrzení ještě jednou

důkaz praníVrabelF a41a9

Ještě jste vytřeštění, že darebáci ve veřejnoprávním médiu jsou kamarádi s Františkem Vrabelem, protože obrovský dluh za něj zaplatil ten, co daní na Kypru (dle veřejných zdrojů), zatímco ten, co má malý dluh, je vláčen, lynčován a dehonestován jako neskutečný úvěrový darebák v exekucích?

P.S. 2.3.2023,  měl v 9,00 hod. u Obvodního soudu pro Prahu 1 na Ovocném trhu jednání Vrabel. Hádejte, který z nich to je?

Informace o autorovi Petr Pokorný, zdroj: Skrytá pravda

5 2 hlasy
Hodnocení článku
1 komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
skeptik
skeptik
před 1 rokem

Jaký je rozdíl mezi “liberální demokracií” a fašismem?
Žádný. Liberální demokracie je jen jiný název pro fašismus.