Ministryně vnitřní války! Smutná diagnóza Jany Černochové

Na snímku ministryně Jana Černochová (vpravo)

POLITIKA

Bez lidskosti, rozvahy, svědomí, diskuze, varování a bez mužů. Takto vidí a popsal ve svém komentáři na serveru blogosvet.cz ministryni Janu Černochovou lékař Jan Hnízdil. Prý se mstí každému, kdo má to, co jí chybí: vnitřní mír, lásku a vztah. 

Bez lidskosti

„Potlačuji přirozenou lidskou reakci na tragickou smrt. Ale toto jsou skuteční vrazi a váleční štváči. A není mi lito ani dcery, ani truchlícího otce. Je mi líto tisíců lidí zavražděných v důsledku jejich propagandy a odporné ideologie. Dnešní noc si v Rusku zapamatují,” napsala ministryně obrany Černochová na svůj twitter jako komentář k atentátu na dceru ruského filozofa Alexandra Dugina. Echo24.cz, 21. 8. 2022

Bez rozvahy

„Plně stojíme na straně našeho polského spojence i Ukrajiny, dnes opět bombardované teroristou Putinem. Nyní vyhodnocujeme prokázaný dopad ruských raket na polské území. Ať by šlo o omyl, nebo provokaci, je to další eskalace konfliktu ze strany Ruska a nesmí zůstat bez odezvy,“ napsala Černochová na svůj twitter bezprostředně po dopadu raket, jak se později ukázalo ukrajinských. Novinky.cz, 15. 11. 2022

Bez svědomí

„Použití taktické jaderné zbraně na území Ukrajiny by neznamenalo ohrožení pro české občany,“ řekla Černochová v pořadu České televize. Seznamzpravy.cz, 2. 4. 2023

Bez diskuze

„Ukrajinští sportovci umírají za svou vlast a nikdy už na olympiádě nebudou moci svou zemi reprezentovat. Je nemorální a ohavné umožnit účast na olympijských hrách sportovcům Ruska a Běloruska. Je to výsměch mrtvým ukrajinským sportovcům a všem obětem barbarského Putinova útoku na Ukrajinu,” uvedla Černochová v reakci na vyjádření olympionika Davida Svobody, který se přimlouval za start Rusů a Bělorusů na OH. TN. Nova.cz, 31. 3. 2023.

Svoboda skončil v čele Komise sportovců ČOV, zaměstnavatel, Dukla Praha, mu udělil důtku, ministryně si ho pozvala na kobereček, předala mu plakát s portréty pohřešovaných nebo zabitých ukrajinských sportovců, nařídila společnou cestu do Libavé za ukrajinskými vojáky. Svobodu (slova) před nastoupenou jednotkou pro výstrahu odstřelila.

Bez varování 

„Zálibou osmačtyřicetileté političky je sportovní střelba, má zbrojní pas a hned několik pistolí, jimž říká “miláčci“… Snažím se chodit jednou měsíčně na střelnici, abych ty emoce tlumila pokud možno v soukromí. Tam se vám uvolní všechny endorfiny a hormony štěstí najednou vlajou všude kolem,“ popisuje své pocity v pořadu Neboli Václava Dolejšího. Seznamzpravy.cz, 11. 2. 2022. O zbraních mluví jako o “miláčcích,“ v přeneseném smyslu jako partnerech. Na střelnici se jí vyplaví hormony štěstí, střelba jí tak slouží jako ventil vnitřní agrese. Zbraň nenosí v podpaží nebo kabelce, ale na boku, jako drsný pistolník, připravená bez varování pálit.

Bez mužů

Na svém profilu (janacernochova.cz/o-mne/) uvádí v rubrice zájmy vojenskou historii a techniku, přírodu, potápění, sportovní střelbu, vytrvalostní běh, motorky a rockovou hudbu. Povětšinou vyloženě „mužské“ zájmy. Nikde ani zmínka o rodičích, sourozencích, přátelích, partnerovi, o dětech. Nikde ani stopa lidskosti.

Chladná, bezohledná, bezcitná, arogantní, zbraněmi harašící, mužům velící a mužům se mstící. Takové chování signalizuje emoční zranění. Volba silového resortu, mužské koníčky a mužské prožívání života (kariéra na prvním místě) často naznačují problém s otcem. Mužům se chce zalíbit (spíš na úrovní přijetí než estetické), vyrovnat se jim, současně k nim cítí pohrdání a nenávist.

Tato rozpolcenost jí znemožňuje prožívat kvalitní partnerský vztah, vede k samotě a tím pádem i bezdětnosti. Hektické pracovní (bojové) nasazení její samotu zaplňuje, pomáhá zapomenout na emoční bolest, na opuštěnost, na to, že není milována. Vnější válečnické projevy jsou odrazem její války vnitřní. Ta se ale zbraněmi vyhrát nedá. Za svůj zpackaný život se proto mstí každému, kdo má to, co jí chybí: vnitřní mír, lásku a vztah.

Autor: Jan Hnízdil – lékař, 

4.4 7 hlasy
Hodnocení článku
20 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vik
vik
před 1 rokem

Špatné je, že na ministerstvu války šéfuje tak podivná osoba a velmi špatné je i to, že ministerský předseda se nedokázal kriticky postavit ani k jednomu členu “vlády” i když je evidentně vidět, že na svou funkci nestačí, nebo provádí fatální chyby. Jemu snad vyhovuje jako naprostému slabochovi, že je tam jmenovaným šéfem. Ten… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vik

On ten ministerský předseda je sám “podivný”.

Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Naše vláda poskoků, zřídila ministerstvo útoku. Černoška z Prahy, černoch z Washingtonu a zvací dopis roku 2023. Fuj tajbl. Takto drze se se zvacím dopisem nefotografovali, v roce 1968, ani naši tehdejší představitelé s Brežněvem.
Inu, lidé s povahou srací, píší dopisy zvací. A národ opět zvrací.

spartak
spartak
před 1 rokem

Černé ,nenávistné MONSTRUM drtí ČR.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

S vládním triumvirátem nepřekonatelných (doufám) pitomců Langšádlová, Stanjura, Černochová nemá smysl ztrácet čas.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem
Odpověď uživateli  mikkesh

Mikeši, musíme s nimi ztrácet čas! Jinak vstanou noví (a ještě horší) bojovníci (ce)…

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Asi máte pravdu. Věřil jsem, že není možná většího blba než Laudát … a najednou celé hejno ještě větších pitomců.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem

Když je k Černochové takto kritický i Hnízdil, tak je to na pováženou. Je to vina nás všech, že na ministerstvu obrany řádí zřejmě psychotička. Musíme to asi s ní vydržet až do října 2025, a když se národ nevzpamatuje, tak do řijna 2029.

Prodost
Prodost
před 1 rokem

Nejen politika, nýbrž jakékoliv “výsluní”, kde lze uplatnit moc, je magnetem, který je přitahuje. Psychopaty, sociopaty. Psychopat? Vrozená vada hardwaru (čelní lalok mozkový). Sociopat? Osobnostní “zmrzačení”, probíhající od útlého dětství. Mám však za to, že jde mnohdy o kombinaci obojího!!! A teď dávejte dobrý pozor. SPOJENÍ MOCI FINANČNÍ A KORPORÁTNÍ S MOCÍ POLITICKOU =… Číst vice »

vachav
vachav
před 1 rokem

Při pohledu na tu blonďatou krávu sílí mé přesvědčení,že degenerace živoč. druhu Homo sapiens sapiens zdárně postupuje.Nejlepší je to vysvětlení pod fotografií. -perfektní,to se autorovi povedlo.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vachav

Ministryně Černochová vpravo. Bravo!

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem

Možná trochu mimo, ale pro mne důležité. Čím to je, že bezdětné baby političky jsou pro své okolí tak nebezpečné! Teď jen maně vzpomínám na poslední britskou premiérku ale vím, že jich je celá řada. Snad je to tím, že se nemusí starat o budoucnost svých dětí a vnoučat. Mít je tak… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Přečti si knížku Kmen Andromeda (Crichton). Tam je tento jev dobře vysvětlen, třebaže JEN na poli SF. Krátce – ženštiny tohoto typu, které nejsou vázány na děti, rodinu, příbuzenské vztahy apod., tudíž žijí samotářsky, odloučeně, v nesouladu s okolím, jsou ochotné přijímat ta nejtvrdší, mnohdy asociální opatření. Celá naše válečná krůta…

Naposledy upraveno před 1 rokem uživatelem Haskuv Duch
cablik
cablik
před 1 rokem
cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

A tohle naše sněmovna schválila. Tohle po vás chtějí a k tomuto vás teď již legálně nutí. Bonzáctví. Kde křičelo ANO na plný pecky, že tohle je špatně. Kde visela SPD z oken a snažila se to zastavit? Kdo o tom informoval na náměstích? Kde je opozice? Žádná tu není. Jen kecy. Právě jste dali všem závistivým… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 rokem

Moc dlouhý článek o duté nádobě opakující ty jejich fráze kovaný „liberální demokrat” oni ty ženské v těch partajích nestojí za nic všechny.

Praded
Praded
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

Jenže tohle není legrace. Začnou poukazovat na prokázanou nekompaktabilnost zbraní v NATO v problémech na Okrajině a začnou nařizovat nákupy zbraní jen made in juesej. Jejich ceny jsou minimálně 5x předražené, protože zisk je smyslem jejich existence a i ta cena za ty jejich éra je podfuk. Budou se muset vybudovat speciální letiště, protože musí… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Praded

O tom už je rozhodnuto nakoupí ty jejich špatné zbraně aby páníčky ještě chvilku podrželi nad vodou stejně jim to nepomůže.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

Jenže vytvoří trochu času. A za tu dobu ty zmetky za oceánem snad “něco napadne”, jak oddálit svůj konec. A nebo vytvoří nový konflikt, nové odbytiště, získají nové zdroje, nové peníze, nové otroky.

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Tak to už se nestane jejich konec je neodvratný jak dolar nebude rezervní měna.