Odvody, válka, brouci, obilí, léky, Ukrajinská pošta, Macron a spousta dalších aktuálních témat! (video 1:26:37)

Vojenský analytik Martin Koller opět rozebírá aktuální témata. Čekají nás odvody? Na Ukrajině také začali nejdříve těmi cvičnými. Naučí se Češi zase švejkovat? Umíme chytat ruské rakety síťkami na motýly? Naši lidé mohou být zneužiti jako kanon futer!

Martin Koller
Martin Koller

Jaký je důvod návštěvy “slouhy cizáků” Emmanuela Macrona v Číně? Příprava ukrajinizace poštovních služeb v plném proudu – přivítejte Ukrajinskou poštu. Jak jsme na tom s léky?

Proč obilí z Ukrajiny nejí ani myši? Odchod od masa – nejsme ptáci abychom se živili brouky. Fialova “Zkrocená inflace” neustále stoupá.

Globální lichváři si už brousí nože na porcování Evropy. Staneme se v naší zemi nezvanými hosty a otroky v digitálním koncentráku? Tyto a spousta dalších témat v jednom velkém rozhovoru!

www.paralelne.cz

4.3 3 hlasy
Hodnocení článku
2 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 1 rokem

Můk komentář bude krátký. Musíme jíst i kontaminované obilí, abychom pomohli Zelenskemu. Česká pošta byla téměř zrušena, ale namísto ní budeme mít ukrajinskou poštu. Vyhození pošťáci mohou plynule přejít do ukrajinské pošty. Stejně by nedostali žádnou podporu v nezaměstnanosti, protože tato podpora se časem velmi omezí kvůli pro nás životně důležité válce… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem

No já jen co bylo řevu, že Rusko blokuje obilí pro hladovějící Afriku a najednou je ho plná Evropa! Trochu divné. Že by ho Afričané, kteří jsou zvyklí na kdejaký odpad dovezený z Evropy, nechtěli. Nebo nemají na zaplacení a zadara se už ten šunt nechce dávat? Tak s ním šup do Evropy. Blbí… Číst vice »