Pekařka z Krnova na pranýři fanatiků: Jedovaté obilí z Ukrajiny Poláci, Slováci i Maďaři odmítají. Vládní fialová skvadra nám ho servíruje. Vytváření nenávisti k Rusku je už diagnóza. Hašek, Řeporyjec Novotný a zástupy komediantů. Už dost!

JINDŘICH KULHAVÝ komentuje poslední útoky žlutomodrých fanatiků na všechny, kteří se nechtějí nechat otrávit kontaminovanou pšenicí plnou pesticidů, což pozoruhodně připomíná reakci očkovacích fanatiků na zničující genetické vakcíny, vyvolávající těžké zdravotní komplikace

Jindřich Kulhavý
Jindřich Kulhavý

Pekařka v Krnově upozornila své zákazníky na to, že nepeče z ukrajinské mouky. Chtěla je potěšit péčí o jejich zdraví, protože jak už všichni víme, a dokonce o tom informovala i veřejnoprávní a soukromá s liberály za každou cenu kolaborující média, ukrajinské obilí je prostě díky absenci norem a honbě za ziskem plné pesticidů a dalších u nás zakázaných látek, a tím i nevhodné k zpracování v potravinářském průmyslu a živočišné výrobě. Hodí se tak především do speciálních kotlů schopných ho spálit.

Ředění a řádění

Reakcí na její informaci zveřejněné na tabuli před obchodem bylo neurvalé chování řady potencionálních i skutečných klientů. Žlutomodrý fanatismus řady našich občanů už dosahuje další mety. Tito lidé už protiruskou hysterií a nadšením pro nacisticky laděnou vládu Zelenského překonali hranici znamenající kruté následky proukrajinského chování v podobě zdevastované české ekonomiky, vysokých cen energií, pohonných hmot a potravin.

Je jim lhostejná rozvrácenost naší společnosti. A nyní přidali sebepoškozování, které používání kontaminovaných potravin sebou přináší. Nejde pouze o mouku z obilí ukrajinského původu, jehož zapracování do potravinového řetězce je i kvůli využití při krmení hospodářských zvířat důvodem k další opatrnosti. Je tedy vcelku logická ostražitost při styku s těmito potenciálně škodlivými potravinami, byť naředěním českým obilím se množství toxických látek částečně snižuje. Celé to připomíná situaci kolem očkování, které i přes varování před následky většina lidí podstoupila, a ještě byla agresivní vůči těm, kteří to celé dokázali ustát bez vpichu.

Modrožlutá zaprodaná vláda zná jen zájmy Bruselu

Jestliže se Maďarsko, Polsko a Slovensko rozhodly import obilí z Ukrajiny ukončit, a o Slovácích či Polácích, respektive o jejich vládách, nelze prohlašovat, že by se vezli na protiukrajinské vlně, je vcelku jasné, že nejde o žádnou maličkost. Zatímco západoevropští členové EU toto obilí nedováží, naše modrožlutá prokyjevská a zaprodaná vláda v čele s Petrem Fialou ukazuje, že je ochotna se zanořit do jakéhokoliv otvoru ještě hlouběji, než jsme si dovolili představit.

Ministr zemědělství Nekula v klidu potvrdil pokračující dovoz a narozdíl od partnerů z Visegrádské čtyřky tak udělal opět z českého národa obětního beránka. Za což sklidil pochvalu od Ursuly von der Leyen. Ani to však neotevřelo její dveře pro dolézajícího nového prezidenta Petra Pavla, s nímž se pro vlastní zaneprázdnění odmítnula při jeho ,,návštěvě“ Bruselu potkat. To ukazuje, jakou úctu má eurounijní nomenklatura k naší politické reprezentaci.

O proukrajinském zaujetí vlády už snad ani nemá cenu psát. Smutný je fanatismus konzumentů mediálního harašení liberálů schopných požít i každé ukrajinské lejno. Přestože už existuje skutečně velké množství důkazů o zvěrstvech prováděných nacisticky laděnými Ukrajinci, o obrovské defraudaci ekonomické pomoci a korupci tamních elit, o následcích přílivu cizáků do našeho sociálního systému a jeho zneužívání Ukrajinci údajně k nám prchajícími před válkou z oblastí, kde jim hrozí akorát tak mobilizace, nic z toho není dostatečně pádným argumentem na to, aby byly otevřeny oči, sundány klapky či odstraněny špunty z uší proukrajinsky smýšlející části české společnosti.

Profesionální nenávist k Rusku

Vytváření nenávisti k Rusku, jeho vedení i prostému lidu dosahuje manipulací s myšlením a informacemi mnohem vyšší úrovně, než tomu bylo opačně za dob socialismu. Ani v době studené války nebyli Američané a Západ tak pomlouváni, jako se tomu děje nyní v případu Ruska a Běloruska. Paradoxem je nejen přístup vlády a médií, ale také některých osobností. O umělcích není třeba hovořit, komedianti vždy hledali pro sebe výhodnou cestu a díky hereckým vlohám uměli snadno důvěryhodně inklinovat k tomu, co jim přineslo obživu.

Čím větší šašek, tím více se dokáže přivinout k nohám svého pána. Příkladem je trapné a agresivní chování Pavla Novotného lísajícího se k Fialovi a Pekarové-Adamové. Daleko překvapivější je to u sportovců. Jedněm z nich vyhovuje menší konkurence způsobená nucenou absencí ruských a běloruských soupeřů, u druhých je to skutečná nenávist, kterou představuje Dominik Hašek. Kdysi skvělý brankář pobírající žold v kanadskoamerické NHL i v ruské nejvyšší soutěži má krátkou paměť.

Hašek, Řeporyjec Novotný a zástupy komediantů

K jeho tehdejší slávě pomohla řada skvělých ruských hokejistů, které dokázal ,,vychytat“, k vysoké životní úrovni mu přispěly nejen výplaty z NHL, ale také příjmy z KHL. To, co reprezentuje nyní, je doslova v očích normálně uvažujícího člověka degradující jakékoliv kdysi předváděné schopnosti a dělá to z něj vzorek morálního poklesu společnosti. A to by se rád politicky angažoval.

Ukrajinská mouka je jen střípek z mozaiky skládané vládou Petra Fialy a Pětikoalicí. Jízda z kopce pokračuje a k stabilizaci, po které volá podstatná část našich občanů, je daleko. Evropská unie je v rozkladu, což řada obyvatel Evropy vnímá, a i přes ekonomickou náročnost přijímá s nadšením. Netušíme, jak dlouho bude agónie Starého kontinentu a vazalství pod americkou nadvládou pokračovat, ale ti, kdo věří ve vítěznou ukrajinskou protiofenzívu a následné zkolabování Ruské federace, jsou mírně řečeno naivní.

Česká republika dopadne na nejhlubší dno, na které nás Pětikoalice prostě dostane. Poděkujme za to i sobě, protože jsme jí cestu k moci umožnili. Opozice je nefunkční, ulice příliš klidná a devastace státu i sebevražedné chování části národa pokračuje.

ZdrojZdroj

5 3 hlasy
Hodnocení článku
19 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem

Onehdá naší obcí projelo pomalu auto a u OÚ z něho vystoupili 4 chlapy. A na starostu, že má zbourat pomníček rudoarmějců, co nám stojí na náměstíčku u kostela a jak to, že na Úradu nevisí Ukr. vlajka. Prý když tak ji zadarmo dodají. Na otázku starosty čí jménem si dovolují zasahovat do chodu obce, zamumlali… Číst vice »

oldo
oldo
před 1 rokem

Vše,co autor kritizuje je naopak správné,protože tak rozhodli voliči,byť ve většině tupí.Bylo naprosto jasné,jak se takováto skvadra bude chovat,nijak se tím netajila a lidé kteří to vedou byli známí před volbami.Všem nám to ze srdce přeji a tvrdím,že příští volby budou podobné.Je vymalováno.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  oldo

Pamatujte, vždy je nějaká naděje, třebaže velmi malá. Beznaděj si můžete dovolit až na smrtelné posteli

oldo
oldo
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Karel2002

Karle,každý rok přibyde sto tisíc mladých ignorantů,kteří jen čumí do mobilu a nejsou schopni nejen pochopit,ale ani sledovat delší větu.Zároveň stejný počet těch,co něco zažili zemře. Naděje tu je,buď válka,nebo bída,potom možná…Nevím,co je lepší. I když mám sedmdesátiletého známého,který včera vážně tvrdil,že ze socializmu vyhazování z práce byl zločin,ale vyhazování Ševčíka je správné,neměl… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 rokem
cablik
cablik
před 1 rokem

Pekařka má velkou podporu normálních lidí která zastíní nenávist pár liberálně zelených nacistických psychopatů. Tato vláda ráda škodí Čechům které nenávidí pruže jsou Češi.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

Nepřečetl jsem si, kde se to děje. Pokud by pekařka takto jednala v Praze, byla by dávno po smrti v důsledku úřady tolerovaného lynče. V Praze má totiž rádo Bidena, Zelenskeho, agenta Pávka, Černochovou, Rakušana, Banderu, Stoltenberga, ukrajinské kontaminované obilí, brouky (jako naše povinné jídlo už v nejbližší budoucnosti) atd. až 90 procent obyvatel. Tak… Číst vice »

Praded
Praded
před 1 rokem

Doporučuji všem video na YT: Kde má historické korene konflikt Uk. versus Ru. Je to na toto téma krátký ale vše obsahující výklad Prof. Jána Šafina z Univerzity Prešov.

vachav
vachav
před 1 rokem

TGM: “Jsme národ lokajů a furiantů”. A já bych ještě dodal,že od svého otce jsem často slýchával,že Češi jsou ksindl.Samozřejmě,že ani v tomto nelze zevšeobecňovat.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Vychcánek Nekula, na rozdíl od ještě troubovitějších kolegů z Evropy, bystře pochopil, že se vůbec nejedná o Ukrajinské obilí, ale o obilí amerických firem, které jim na Ukrajině vypěstovali a sklidili tamní pohůnci. Bylo vyvezeno pod slibem použití na humanitární účely, pro Afriku. Tam by ovšem za obilí dostal strýček Sam hovno. Rus tedy… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem

Ale přátelé, ukrajinská pšenice ohrožuje Babiše. To za obětování trochy zdraví přeci stojí! A to se ještě připravuje dovoz ukrajinské řepky! Tedy já už bydlím léta na vesnici a kolem své chalupy na polích mám stále jen žluto. Další rána pro Babiše. A ti ostatní pěstitelé? Vedlejší ztráty. Jako když naše děla zabíjejí… Číst vice »

oldo
oldo
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Běžte už s tím Babišem do ajzlu,řepku pěstují všichni stejně,je to jedna z mála komodit na které se VINOU EU dá vydělat.Ta vaše fanatická nenávist,kterou jste se naučil nejspíš v ČT,je úplně stejná jako nenávist k Rusům.Nejste vy náhodou živnostník,kterým se Babiš pokusil ztížit jejich třicetileté okrádání na daních?Řepka se pěstuje na asi sedmnácti… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem
Odpověď uživateli  oldo

Nikdy tady nelžu! Jednou žluto napravo, jednou nalevo, pak vzadu. Vždy žluto. Babiš je mi fuck. Jo byl jsem podnikatel a jsem bohatý. A co? 17% ? Vy lžete! Až bude řepka kvést, projeďte si republiku. P.S. proč bych měl nenávidět Rusy? Nic na mě nechtějí, neohrožují, nevyhrožují, nemají žádné požadavky! Tak… Číst vice »

Mira
Mira
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Oldo uvádí konkrétní číslo a vy jen svůj dojem. A napadlo vás, proč se vlastně pěstuje ? Mnoho zemědělců je motivováno k rozšiřování ploch kvůli výkupním cenám Není to ten problém, který nám mainstream a liberálové proti překážejícímu Babišovi léta vnucují, ale mezinárodní dobře obchodovatelná surovina. Například titulek:” Řepka láme hranici 800 €. V roce… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Mira

Ano, souhlasím s vámi a dával jsem na svůj dojem. Můj dojem je, že řepku pěstují pouze velkopěstitelé,nikoli ti malo. Omluva pěstování řepky nerozumím, musím dát jen na svůj dojem žluté republiky…

oldo
oldo
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Například:Pěstuje se u nás řepky výrazně víc než v jiných evropských zemích?Podíl orné půdy oseté řepkou byl u nás loni – tedy podle posledních dostupných dat Eurostatu – nejvyšší z celé Evropské unie.
Zatímco průměr v zemích osmadvacítky je 6,3 procenta, v Česku tato technická plodina nyní odkvétá na bezmála šestnácti procentech polí.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/repka-dotace-zlute-pole_1805100610_pek

oldo
oldo
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Patřilo tam – nenávist JINÝCH k Rusům,moje chyba,omluva.
Že jste zblblý proti Babišovi je zřejmé z toho,že útočíte v oblasti,ve které se chová dobře.Když ho budete kritizovat třeba za Vrbětice,budu vám tleskat.
S tím bohatstvím platí bonmot,čím dražší auto,tím větší kret-n,bohužel!Možná jste výjimka….?

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem
Odpověď uživateli  oldo

Tento bonmot jsem ještě neslyšel ale budiž. No mám opravdu drahé auto, asi pro závistivě lidí jsem opravdu kreten. Musím jít zavřít slepice, dnes už mám jiné starosti. Howgh…

oldo
oldo
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Nějak jste zapoměl na tu výměru řepky.