Prodaná nevěsta: Šmarda a Poche chtějí zakroutit krkem mladé kandidátce na předsedkyni. V pozadí B? Koupil Pavlovi Hrad. Teď si koupí levici? Vydá se ČSSD zpět ke svým voličům, nebo k Fialovi? Doktorka to myslí vážně. Jde do toho (video 47:57)

PROTIPROUD TV vysílá rozhovor Petra Hájka s JUDr. Janou Turoňovou, která děsí dinosaury z Lidového domu rozebírající na kostičky zbytkovou ČSSD, protože mladá žena by ji chtěla vrátit ke kořenům a tradičním voličům a navíc spolupracovat se skutečnou opozicí proti fialovým dezolátům státu a národa

Živé vysílání s bezprostředními reakcemi na dotazy a názory diváků (chat je v pravé části obrazovky na kanále Protiproudu na YouTube, kam můžete své dotazy a názory psát již před začátkem přenosu) začne v úterý 25. 4. 2023 v 16:00. Po ukončení přímého přenosu zde bude k dispozici jeho záznam. 


Pokud si chcete během přehrávání z tohoto vloženého okna pustit video na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu. Všechny články k videím PPTV naleznete ZDE.

Nemáte možnost nebo čas sledovat pořady PPTV? Můžete si nás pustit pouze k poslechu ve formě podcastů,  a to třeba v autě nebo do sluchátek z mobilního telefonu. Rozhovory a další pořady najdete (s kratší prodlevou od jejich zveřejnění na videu) na podcastových platformách, kde budou zároveň archivovány.  

Na platformě Anchor | Na platformě Spotify

Pro případ, že by videa PPTV v budoucnu přestala na YouTube fungovat, je vždy rovněž s drobným odstupem vytvářena záloha na serveru Rumble. 

4 1 hlasovat
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Šmarda je ten chlapec co předvedl zatím v politice nevídané? To je ten co je zvoleným představitelem politické strany a kandiduje za jinou? A tu paní Turoňovou chce vyhodit z té strany co je předsedou, nebo z té za kterou dřepí na radnici? To jsou panečku věci. To je doba. Buďme rádi, že jí žijem.… Číst vice »

abc
abc
před 1 rokem

Pokračování. Po volbě Hamáčka do čela ČSSD jsem tuto partu opustil i já. Osobně si myslím, že Česká republika nebude nikdy prosperující a suverénní zemí, protože na to nemá občany. Volit opakovaně ODS a jí podobné spolky po tom, jakou spoušť po sobě vždy zanechaly, to je masochizmus, což je tuším psychiatrická diagnóza. A jedinou sílu, která… Číst vice »

abc
abc
před 1 rokem

Tak tento spolek jsem pomáhal od roku 1990 obnovovat a budovat, protože už tehdy bylo zřejmé, že situace v České republice se vyvíjí nežádoucím směrem a hlavní slovo začínají mít asociální živly z řad rychle překabátěných komunistů druhého sledu a pod záštitou” jediné správné cesty” Václava Klauze směřujeme k totálnímu hospodářskému debaklu. Trvalo dlouhých sedm let… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  abc

No hlavně ČSSD poškodili Špidla s Grossem a Buzkovou.

skeptik
skeptik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Karel2002

A to jako proč? Protože je pomlouvají “objektivní” závislí pravicoví presstituti?

Praded
Praded
před 1 rokem

Hanáckých novinách vyšel článek s Vladimírem Hučínem s jeho pohledem na prezidenta P .Pavla. Bil z tohoto důvodu pozván na policii. Tak jsem zvědav co z toho bude.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Praded

Že by Hučín něco zajímavého věděl? 🙂

oldo
oldo
před 1 rokem

Mě by zajímalo,s kým z té skvadry chce vybudovat jinou socdem.