Jacques Guillemain: 5840 ukrajinských vojáků zabito a všichni zemřeli na příkaz zločinců z NATO

Protiofenzíva zahájená 4. června zatím skončila katastrofou. Leopard 2 a Bradley byly rozdrceny ruským dělostřelectvem a kamikadze drony. Skutečná sebevražedná operace.

Jacques Guillemain
Jacques Guillemain

Ti kdo rozhodují na Západě už jim 15 měsíců drží palce, když posílají ukrajinské vojáky na smrt. Je to skutečný zločin proti lidskosti, který se odehrává v Evropě, protože Biden doufá, že zachrání mafiánskou a zkorumpovanou zemi, kde má on a jeho syn více než nejasné zájmy. Stále čekáme, kdy soudy odhalí tajemství notebooku syna Huntera.

Lidé a ukrajinská armáda nevydrží do amerických voleb v roce 2024 a Biden bude muset přiznat další katastrofu NATO, protože podcenil sílu ruské armády a sliboval ukrajinskému národu nemožné vítězství. Už máme 400 000 mrtvých, zemřeli pro nic!

Biden, Zelenskij, Scholz, Macron, Johnson, všichni kromě Viktora Orbána lhali a zradili ukrajinský lid.

Poprvé v historii poslala Amerika na jatka celý národ, aby uspokojila své vlastní zájmy, aniž by kdy obětovala své vlastní vojáky, kromě poradců, z nichž se mnozí vrátili do Spojených států mezi čtyřmi fošnami. Kinžal v bunkru NATO v březnu 2023 byl odpovědí Putina na běsnění Pentagonu.

Ale nestačilo to.

Biden se chová jako římský císař, který rozhoduje o životě nebo smrti svých ukrajinských gladiátorů.

Ukrajinci, kteří od února 2022 nepochybně přišli o více než 400 000 vojáků, už mají více mrtvých než Spojené státy ve druhé světové válce. Pokud to není masový zločin na příkaz Washingtonu se spoluúčastí Evropanů, dejte nám vědět, co to je.

Od 4. června do 9. června zahynulo na ruských obranných liniích 5 840 ukrajinských vojáků, protože se tak rozhodl Washington a jeho komplicové. Bez letectva nemají ukrajinské jednotky šanci prorazit všechny tři ruské obranné linie. Tito sebevražední atentátníci situaci nezachrání.

Včera, v pátek 9. června 2023, měla ukrajinská armáda svůj nejhorší den války, podle vojenského historika Marca Legranda bylo zabito 1 310 lidí a 1 600 zraněno.


Všichni kromě pár fundamentalistických členů NATO pochopili, že protiofenzíva vedená nepříliš ostřílenými a nedostatečně vyzbrojenými vojáky se může změnit jen ve fiasko. Nejlepší ukrajinské jednotky byly za patnáct měsíců války zdecimovány, zatímco ruská armáda je mnohem silnější než v únoru 2022.

Sázka na morální kolaps ruské armády je zcela iluzorní. Ruští důstojníci mají daleko k těm stoupencům sovětské doktríny, které nám vykreslují arogantní smolaři z NATO. Postavili se proti 40 národům a zničili 3/4 lidského a materiálního potenciálu ukrajinsko-NATOvského tábora.

Žádná západní armáda není schopna bojovat s ruskou armádou. Ani Američané, kteří vše vsadili na letectvo a námořnictvo, ani anglická, francouzská či německá armáda, která 30 let sklízela plody míru, aniž by si na Západě vůbec uvědomovali, že Putin od roku 2000 vybudoval nejmocnější a nejmodernější armádu od roku 1945. Scott Ritter, stejně jako Douglas McGregor, ví, o čem mluví.

https://t.me/boriskarpovblog/11478

Zde je výňatek z toho, co řekl Scott Ritter:

„Vojáci NATO nejsou připraveni, vycvičeni ani vybaveni. NATO k tomu nemá potřebný zásobovací systém, zejména pokud jde o palebnou sílu dělostřelectva. NATO nemá armádu, která by stála za zmínku… Rusko tento vojenský konflikt vyhraje koncem léta, začátkem podzimu. Mají na to čas… Přestože jsou Rusové v tomto oboru odborníci, své umění zdokonalují již více než rok. Na světě není žádná mocnost, která by si vedla lépe než Rusko. Protože nikdo kromě Ruska v takových konfliktech nebyl… Rusové vybudovali neuvěřitelnou doktrinální obranu, Ukrajinci nemají šanci ji prolomit. A jejich jednotky byly nedávno vycvičeny v doktrinální ofenzívě, takže až přijde čas, Rusové mohou provést rozsáhlou útočnou operaci, kterou nikdo v Evropě není schopen provést. NATO proto nemá jinou možnost, než hledat východisko z katastrofy, kterou způsobili”.

Ruští vojáci bojují jako lvi. A zakončím citací úryvku z níže uvedeného odkazu:

https://riafan.ru/24101655-dobro_pozhalovat_v_ad

„Statečný ruský voják nerozdrtí nepřítele jen tak, ale udělá to tak, jak to dělali jeho dědové v letech 1943 až 1945. Ví, že vyhraje. Je naštvaný a sebevědomý.”

Rusko nikdo neporazí. Biden a jeho komplicové jsou zločinci, pro které život Ukrajince nic neznamená.  Chtěli a připravovali se na tuto válku, ale neměli odvahu za ni zaplatit krví. Historie je bude tvrdě soudit.

Mohu se mýlit, ale nemyslím si, že tato válka bude trvat věčně. V co může Ukrajina doufat po neúspěchu své protiofenzívy, po ztrátě dalších desítek tisíc vojáků, bez dělostřelectva a letectva? Jedná se o zbytky ukrajinské armády, která se střetává s první armádou na světě, disponující zbraněmi, které NATO dosud nevlastní, s obrovským lidským a materiálním potenciálem, který zůstává v záloze pro případ, pokud se konflikt zvrhne v konfrontaci NATO / Rusko.

Ale tu poslední možnost nepředpokládám. Sázím na kapitulaci Ukrajiny v příštích měsících, jednání za podmínek Kremlu, se vznikem multipolárního světa, který nakonec zvítězí tváří v tvář nesnesitelnému a bojovnému americkému imperialismu.

Mám pravdu? Abych byl upřímný, jakýkoli jiný scénář mi připadá dost nepravděpodobný. Pokračování příště.

*

Jacques Guillemain, zdroj: https://ripostelaique.com/5840-soldats-ukrainiens-tues-tous-morts-sur-ordre-des-criminels-otaniens.html, pro Pokec24 přeložila Janinna

 

5 6 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
danny
danny
před 10 měsíci

Nějak mně to neštymuje. Zel neustále mele o tom, že jediným závěrem ofenzivy jakou svět neviděl je osvobození celého území z r. 2014, tedy i s Krymem, dále vydání válečných zločinců (samo že pouze ruských) a reparace. Ale na MSN Stoltenberg právě sděluje, že ofenziva nemusí znamenat obrat ve válce, ale každý kousek “osvobozené” země… Číst vice »

cablik
cablik
před 10 měsíci

Pedofilie jako elixír mládí: Na cestě k ještě horším zvrácenostem? Overtonovo okno pro západní společnost. Bez umění zvrhlíků by prý nebylo krásy. Mocenské elity jako satanistická sekta. Proto tak nenávidějí normální lidi – „zpátečníky“
https://protiproud.info/politika/7249-pedofilie-jako-elixir-mladi-na-ceste-k-jeste-horsim-zvracenostem-overtonovo-okno-pro-zapadni-spolecnost-bez-umeni-zvrhliku-by-pry-nebylo-krasy-mocenske-elity-jako-satanisticka-sekta-proto-tak-nenavideji-normalni-lidi-zpatecniky.htm

cablik
cablik
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Píšeme o tom už roky, nyní potvrzeno: Pád Nečasovy vlády. Kauza Vrbětice. Zničení vztahů s Ruskem. Role BIS. Vše naplánováno ve Washingtonu. A důvod? Temelín a Westinghouse. Biden i krvavá Hillary byli v Praze. Fakta hovoří
https://protiproud.info/politika/7248-piseme-o-tom-uz-roky-nyni-potvrzeno-pad-necasovy-vlady-kauza-vrbetice-zniceni-vztahu-s-ruskem-role-bis-vse-naplanovano-ve-washingtonu-a-duvod-temelin-a-westinghouse-biden-i-krvava-hillary-byli-v-praze-fakta-hovori.htm

cablik
cablik
před 10 měsíci

Pan autor napsal co já už dávno vše bylo jasné hned od začátku nelze porazit Rusy co bojují za svoji vlast. Také nevěřím jako pan autor že bude válčit NATO to by byl jejich pohřeb.

Primak
Primak
před 10 měsíci

Myslím, že ten obrázek autora nahoře je pěkně mimo, alébrž Bernarda-Henri Levy, člověka z úplně opačné strany politiky, šedá eminence mnoha Maidanů.
To by Jacques Guillemain neměl moc radost, se takto uvidět…
Googlujte image Bernard-Henri Levy

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  Primak

Nikoli, na fotografii je autor opravdu textu na válčný štváč, demagog a lhář Bernard-Henri Levy. Stačí si poťukat na odkaz a foto autora je hned vedle článku.