Ľuboš Blaha: ŽE AKÁ REKLAMA

Washington Post lže, štve proti Slovákům a bije na poplach, že v nadcházejících parlamentních volbách na Slovenksu zvízězí Ficův SMER-SD a přestane podporovat kyjevskou banderovskou juntu – to celé glosuje poslanec Blaha.

Ĺuboš Blaha
Ĺuboš Blaha

Už o nás píše aj Washington Post – v USA sú celí vyplašení, že vyhráme voľby a zastavíme dodávky zbraní na Ukrajinu. Krajší kompliment si ani neviem predstaviť.

  1. Washington Post je neoliberálny denník, ktorý vlastní jeden z najbohatších podnikateľov na svete Jeff Bezos.
  1. Noviny patrili k najväčším obhajcom americkej agresie proti Iraku a dnes rovnako zúrivo obhajujú vojnu proti Rusku.
  1. Vždy tvrdo podporovali liberálnych kandidátov, vrátane Bidena či Clintonovej. Najviac nenávidia Donalda Trumpa a samozrejme, socialistu Bernie Sandersa… Tam-tam oligarchie.
  1. Ak do vás takéto plátky kopú, znamená to, že niečo robíte dobre. Najvtipnejšie je, že nám vyčítajú, že robíme to, čo reálne chcú Slováci.
  1. Podľa prieskumov chce väčšina Slovákov zastavenie zbrojenia Ukrajiny a ukončenie eskalácie vojny. Washington Post to priznáva.
  1. Z toho vyplýva, že problémom pre USA nie je Smer, ale slovenský národ ako taký. Ten treba vymeniť, veď neposlúchame. Chceme mier – to je náš hriech.
  1. Najtrápnejšie na celom článku je to, ako sa jeho autorka, ktorá sídli v Berlíne, absolútne nevyzná v slovenskej politike a píše úplné nezmysly.
  1. Napríklad sa dozvedáme, že Robert Fico je bývalý dvojnásobný premiér. V skutočnosti bol premiérom trikrát. To vedia aj deti v škôlke.
  1. Autorka účelovo spája smrť Kuciaka s tým, že vraj vyšetroval financie Roberta Fica – to je čistý hoax, ktorý by si dnes už nelajzli ani najväčší dezinformátori z Denníka N.
  1. Toto je, prosím pekne, úroveň amerických médií. Hoaxy, lži a šírenie nenávisti proti slovenskej ľavici. Vraj sme proruskí, lebo chceme mier.
  1. Chápem, že nás americkí liberáli nenávidia. Odmietame ich vojny, odmietame sociálnu nerovnosť, odmietame neoliberálny kapitalizmus. Sme priamym protipólom milionárskeho establišmentu, za ktorý kopú.
  1. Len nech sa boja. Je však choré, ak americké plátky nadávajú na Slovákov za to, že sme mierumilovný národ. To je škandál.

Môžu sa v Amerike aj rozkrájať, pre nás bude Slovensko vždy na prvom mieste!

*

Ľuboš Blaha, poslanec NR SR a místopředseda strany Smer-sd, publikováno na sociální síti Telegram, zdroj: Vaše věc

5 3 hlasy
Hodnocení článku
16 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
reproduktor
reproduktor
před 10 měsíci

Fico ma šanci vyhrat, ale jak vime, záleží na žerbovanie. Čumíme na Slovensko jak tam zmrd Soros zasel nenávist, cenzuru a totalitu a přitom jsme na ton stejně. Kolaborant 107 Pavel podpoří svym projevem i vizáží kozla nejednoho hlupaka sobě rovneho jen aby demokracie na Slovensku nezvitezila.

Karel2002
Karel2002
před 10 měsíci

Jsem zvědavý, jestli se Slováci konečně vzchopí a pošlou Zelenskeho do pekel anebo zase vyhrají kreatury typu Kisky či Čaputové. V tom případě…sbohem bratia.

Hokarc
Hokarc
před 10 měsíci

Přeji slovenské opozici úspěch.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 10 měsíci

Teď tuhle čtu, že dezinformacím u nás nejlépe odolávají proukrajinští demokraté! No je to ještě horké. Nevím jak se na Slovensku nálepkuje ale u nás budou voliči Fica u našich novinářů proruští švábi a těch dezinformací co se pohrne. Nejsem ničí šváb ani proukrajinský demokrat a Slovákům budu fandit aby se v dezinformacich neutopili. Já jsem… Číst vice »

cablik
cablik
před 10 měsíci

Panu Bláhovi a SMER-SD přeji úspěch protože to pomůže i nám jen by to chtělo aby jsme se u nás též domluvili nebo to za nás udělají jiní. A liberální propaganda ať jde k šípku tady a na Slovensku žijí normální lidé kteří nechtějí válku a jejich šílenosti.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 10 měsíci

Pan Blaha je bytostný vlastenec ale Západ udělá vše aby Fico ve volbách na Slovensku nevyhrál! Říkám vše! A bacha na české politiky. Slováci! Česká pol.garnitura je schopna vás zradit! Když zrazují vlastní národ tak u vás to bude brnkačka taky bez skrupulí…!

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Pozor bratia! Súdružka ministrině válečná krůta Černochová je schopná na vás poslat onen slavný kabelkový tančík.

spartak
spartak
před 10 měsíci

Líbí se mi L.Blaha již od Sputniku ,no až se s Ficem dostanou na vládní úroveň ,tak poznají ,že se mnoho nedá dělat proti hordě tzv demokratů a Slovensko nebude dostatečně silné jako Maďarsko. USA jsou uzavřeni do své koloniální despocie

mikkesh
mikkesh
před 10 měsíci

Jeffík, který vlastní onen deník, je obchodník. Na svůj obchod potřebuje klid. A tak ve svém plátku otiskne co se po něm chce, co se po něm žádá. Určitě pak nikdo v Kongresu nebude krámek Amazon považovat za nějakou velkou obchodní sílu, nutně určenou k parcelaci. Pan Blaha by se měl podívat na gigantické HDP… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

V roce 1941 vyhlásilo Slovensko USA válku. Slováky neradno podceňovat. 🙂

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

…vyhlásilo Spojeným štátom válku na souši, vo vzduchu i na moru…!!! Bratia mali vždy kuráž!

shoty
shoty
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Každá doba má svojich hrdinov. Vy sa, pán Dvořák, môžete ako hrdina exponovať dnes a brániť vlastným telom dodávkam zbraní, určených na zabíjanie Rusov. Nie je to také jednoduché, čo? Najlepšie je mať plán, čo sa volá aeroplán, a odletieť s ním do Londýna. V oveľa ničivejšej 2.WW zomrelo rádovo menej Slovákov ako v 1.WW. A Hitler… Číst vice »

Naposledy upraveno před 9 měsíci uživatelem shoty
idiotronic
idiotronic
před 10 měsíci

Ve svých vzpomínkách na perestrojku (Tesla- náš celý život) píše Bedřich Rous o návštěvě ze Silicon Valley, jejíž účastníci se upřímně divili, že se v Rožnově vyrábí polovodičový křemík. Měli ,,zaručené informace”,že v zemích RVHP se nic takového nevyrábí. Tenkrát běžela výroba přes čtvrt století. Závěr: Pohled z USA ještě nemusí odpovídat realitě.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  idiotronic

No, ono toho bylo víc. Někteří zápaďáci si pod vlivem pravdomluvnosti tehdejších TV a novin mysleli, že jsme tu do 89. jezdili v hovězích povozech, zdravotnická péče byla omezena na medicinmany a šamany a podobné nesmysly. Vzhledem k rostoucím potížím ve zdravotnictví je vcelku reálné, že ti medicinmani a šamani k nám nastoupí v této době západních hodnot, demokratických… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Já si z toho dělám prdel, ale odpoledne přišla manželka rozdováděná z návštěvy lékárny. Léky, které dlouhodobě beru, nejenže neměli, ale zdvojnásobili doplatek za ně. Stát na léky nemá prachy. Situaci ale uklidňuje výhledový nákup vysloužilých německých leoprdů a amíckých střepů F35, které nás spolehlivě ochrání před téměř jistou ruskou invazí. Co na… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

8 kontejnerů plných léků z Číny bylo odkloněno od nás na Ukrajinu…