Ta Pekarová Adamová se ve Vilniusu zase ukázala

převzato

Tak Pekarová Adamová z nás, holubičích Čechů, udělala nejostřejšího jestřába v NATO, paní Müllerová. „Vážně? A jak se jí to, propánakrále, podařilo?“

„Jednoduše. Na setkání předsedů parlamentů zemí NATO v pátek ve Vilniusu prohlásila, a to jako první ze všech politických činitelů zemí NATO, kterých je – myslím těch zemí – 31, že zakládající akt NATO – Rusko z roku 1997, ve kterém se obě strany zavázaly nepovažovat se za protivníky a budovat mír v Evropě, se musí zrušit“.

„No tak na tohle, pane Švejk, zírám jak mladá vrána. Ženská a navrhuje zrušit domluvu o míru? To mi do hlavy neleze. A to na tu chytrost přišla ta dáma v NATO opravdu jako první?“

„Zřejmě ano. Ve zprávě portálu iDnes.cz, který o věci informoval, nestálo nic o tom, že by to po někom jen opakovala. Takže v tomhle máme, my Češi, paní Müllerová, světové prvenství“.

„Děkuji pěkně. A co dál? Co ještě jsme se od té paní dověděli?“

„Samé lahůdky, paní Müllerová. Např. tu, že pokud existuje národ, který vstoupí do dějin tím, že změnil bezpečnostní realitu v Evropě k lepšímu, budou to Ukrajinci. No přiznám se vám, že lepší hlášku, než je tahleta, jsem v životě neslyšel“.

„Ale víte, milostpane, co je na téhle věci asi nejhorší. Že ve Vilniusu se takovýmto hláškám nikdo nesmál. A že se jim možná i tleskalo“.

„Bohužel. Ale to už jaksi patří ke světu, který momentálně žijeme. Ještě štěstí, že do naší party u Kalicha ještě nepronikl a bohdá nepronikne. Ale já už letím, jinak mě trest za nedochvilnost nemine.

 

5 1 hlasovat
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 10 měsíci

Naštěstí se další nebudou řídit radami nějaké České slepice která si neuvědomuje pokud to začne tak se nebude mít kam schovat a miliony ji budou k ničemu.

mikkesh
mikkesh
před 10 měsíci

Ta nešťastnice už to asi vzdala. Někdo jí necitlivě naznačil, že v politice končí. Vrátit se k podomnímu prodeji SIM kartiček se jí nechce. Otravovat lidi s vyřváváním na chodníku, aby si koupili výhodnou SIMku, také ne. Vypadá to, že ta chuděra chce skončit se životem. Měli bychom jí pomoci.

Hokarc
Hokarc
před 10 měsíci

Pekarová patří k lidem, kteří nepřemýšlí. Nemají totiž čím. Toto nejsou hrdinové, toto jsou škůdci ! A to musí pochopit většina národa !

Jana
Jana
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  Hokarc

Právě proto jí to někdo napsal. Ona je jen vhodná hlásná trouba, bohužel vyjadřuje názor vlády, prezidenta a obou komor parlamentu, neboť nikdo její vystoupení nedementoval. Je to horší, než když “nám zabili Ferdinanda”.

mikkesh
mikkesh
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  Jana

Instituce jež jste vyjmenovala názor také nemají. Mají kopii napsaného.