Západní Evropané vyděšeni letošním dalším prudkým růstem útoků nožem!!

120 útoků denně ve Francii! Britská ministryně vnitra zoufalá, jen minulý týden ubodáni 3 Londýňané! V Německu už 21 000 útoků nožem ročně! Proč český ministr vnitra Rakušan nečte děsivé statistiky o útocích nožem v zemích s liberální imigrační politikou? Nebo je čte, a chce, aby se Češi báli o život stejně jako obyvatelé Francie, Anglie, či Německa?

Michael Svatoš
Michael Svatoš
V Anglii se vedou statistiky vražd a útoků nožem 76 let, a loňský rok byl naprosto rekordní, jak v počtu vražd nožem, tak v počtu ostatních útoků nožem. Obětí vražd bílé pleti bylo 63%. Podle organizace BenKinsela, která útoky nožem v Anglii sleduje a vyhodnocuje, došlo za posledních 12 měsíců k nárůstu vší kriminality o 6%, ale k nárůstu útoků nožem o 46%! Celkem 49 265 Angličanů se za posledních 12 měsíců stalo obětí útoku nožem. Každý 1080 Angličan se tak loni stal obětí útoku nožem. V nejhůře zasažené oblasti West Midlands, kde se rodí už 24% dětí pouze imigrantským matkám, a imigranti představují už 14% obyvatelstva, došlo loni k naprosto raketovému růstu útoků nožem o neuvěřitelných 4 938%!! Jen v Londýně bylo spácháno za posledních 12 měsíců 12 034 útoků nožem!!! Každý 750 Londýňan, tak bylo loni napaden nožem. V Londýně žije 60% obyvatel imigrantského původu. Zdá se tak být jasné, že růst počtu přistěhovalců přímo souvisí s růstem počtu útoků nožem, jak v z hlediska časové osy, tak z hlediska podílu imigrantů na celkovém složení obyvatelstva. To ostatně dokazuje i přiznání šéfa norské policie, Arne Jørgen Olafsena, o kterém jsme už informovali, podrobně viz MAP 1706.

Že je situace s útoky s nožem v Anglii už zoufalá svědčí včerejší kroky britské ministryně vnitra Suelly Bravermanové, kdy nařídila policii okamžitě začít provádět proti potencionálním pachatelům útoků s noži preventivní profylaktické prohlídky, a postupovat proti nim s maximální razancí.

Nošení zbraní je metla na naši společnost. A každý, kdo tak činí, riskuje vlastní životy i životy lidí kolem sebe. Tuto nebezpečnou kulturu je třeba zastavit! Mojí první prioritou je zajistit bezpečnost veřejnosti a lidé, kteří trvají na nošení zbraně, musí vědět, že to bude mít následky. Policie má mou plnou podporu, aby zintenzivnila používání stop a pátrání, kdykoli je to nutné, aby se předešlo násilí a zachránilo se více životů! Oznámila včera Bravermanová.

Bravermanová je známá svou ostrou protiimigrační politikou, a už loni v listopadu podnikala proti imigraci do Anglie rázné kroky, které byly v přímém protikladu s tehdejšími listopadovými kroky ministra Rakušana! Podrobně viz MAP 1504, ve kterém jsme poprvé varovali, že Rakušan se letos chystá podepsat Dohodu o relokacích imigrantů do ČR!

Bravermanová svým včerejším oznámením tvrdého postupu proti potencionálním pachatelům útoku nožem v Anglii, reagovala na tři vraždy nožem z konce minulého týdne, které vyděsily Angličany! 13. června ubodal ve Wembley 23 letý Brazilec 27 letou Indku, a další ženu se ubodat pokusil, ale díky rychlé akci záchranářů útok přežila s těžkým zraněním. Ve stejný den v noci jako bylo ubodána indická studentka, ubodal nožem ve městě  Nottingham 31 letý imigrant z Guinei Bissau, Valdo Calocane, nejprve 19 letou hrdinku a hokejistku Grace O’Malley-Kumarovou, která se hrdinně postavila na obranu svého 19 letého přítele, kterého imigrant Valdo Calocane nožem znenadání bodl zezadu. Potom imigrant dodělal zraněného přítele hrdinky, a nakonec ještě stihl ubodat řidiče dodávky, kterou po vraždě odcizil, a po té s ní najížděl do lidí, aby je zavraždil! Pouhý den po těchto útocích byl nalezen další ubodaný v Londýně, identita pachatele zatím nebyla zveřejněna. Tři vražedné útoky, 5 zavražděných a vážně zraněná – Anglie je v šoku, anglická statistika útoků noži je neúprosná, a je podivné, že ministra Rakušana z hnutí STAN neděsí!

Obdobně děsivou šanci na to stát se obětí útoků nožem v rukou imigranta mají dlouhodobě Francouzi. Ve Francii zpracovával dlouhá léta statistiky útoků nožem státní úřad ONDRP, ale mazaný Macron úřad zrušil, jakmile úřad zveřejnil, že ve Francii došlo v roce 2019 ke 120 útoků nožem denně, a všem bylo jasné, že velký podíl na nich mají imigranti, a začali se dožadovat dalších informací. Od té doby je ve Francii statistika útoků nožem tajná, přesně podle nařízení organizace EU ECRI, které nařizuje médiím a státům tajit imigrační status pachatelů trestné činnosti v EU, více o nařízeních ECRI podrobně vysvětleno v MAP 646.

Ve Francii je velkou bojovnicí za zveřejňování děsivých statistik útoků nožem imigranty a teroristy senátorka za konzervativní Gaulisty Valérie Boyer. Podle Boyerové bylo v roce 2019 obětí pobodání 44 000 obyvatel Francie, a od té doby se počet těchto útoků značně zvýšil, a nyní podle informací, které jí soukromně prozradili Prefekti různých francouzských oblastí dosahuje absolutně rekordní úrovně. Podle Boyerové imigrant ze Sudánu ubodal tři Francouze, kteří se snažili zachránit dívku, kterou brutálně znásilňoval. Den před tím dva Tunisané ubodali Francouze. Den před tím Tunisan ubodal Tunisana. Týden před tím bylo ubodáno několik lidí, třeba nelegální imigrant z Eritree ubodal na ulici 46 letou Francouzsku, která šla navštívit svoji sestru. Podle Boyerové je jediná cesta, jak zastavit vraždění Francouzů noži, zpracovat přesnou statistiku pachatelů útoků, a potom přijmout proti nim cílená opatření. Jenže Macron a Levice tomu brání, protože Francouzi by se tak dozvěděli, kdo je vraždí a zraňuje noži, a bylo by po liberální imigraci. (Kdo se chce rýpat v útocích nožem ve Francii a umí francouzsky, zde najde odkazy na 1369 vražedných útoků nožem ve Francii v letech 2019 až 2020, které proběhly médii. Odkaz obsahuje také přesnou statistiku místa a hodiny útoků. Třeba kolik útoků bylo na nádraží, nebo ve vlaku, a podobně. Myslím, že Rakušan by měl dostat úkol usnesením parlamentu, že si to všechno povinně přečte, a podá parlamentu hlášení! Možná by ho to vyléčilo.)

Podle posledního průzkumu veřejného mínění požaduje už 69% Francouzů, aby Francie přestala respektovat imigrační politiku EU, a zavedla svou vlastní, přísnou imigrační politiku!

Do léta roku 2020 byla četnost útoku noži stejně jako  identita pachatelů trestné činnosti noži v Německu tajná díky nařízení EU ECRI, které v ČR stále ještě platí. V Německu ovšem v roce 2020 soud nařízení zrušil jako protiústavní a novináři a politici mají od té doby přístup ke statistikám, ačkoli se vláda všemožně snaží skutečná čísla útoků snižovat a tajit, díky decentralizované policejní organizaci Německa na jednotlivé země. Přesto se nyní ukazuje, že stejně jako ve Francii a Anglii, jsou nyní i v Německu nyní útoky nožem stále častější. Aby oklamali statistiku přestali v Hamburku politikové letos útoky nožem počítat, a tvrdí, že nejsou. Šéf BKA, vedení německé policie, přiznal, že zveřejněná statistika útoků nožem za rok 2022 není úplná, a že byly počítány pouze některé typy útoků nožem. I tak BKA napočítal přes 12 000 útoků, a novináři přes 21 000 útoků. A růst útoků se stále více připisuje liberální imigrační politice. Ovšem i ze všelijak vládou zmanipulovaných statistik vyplývají jasné údaje: Ze všech vražedných útoků nožem za první polovinu roku 2022 se 80 útoků přičítá Němcům, 82 Ne-Němcům, a 62 pachatelům bez státní příslušnosti! Ve spolkové zemi Bádensko-Würtenbersko zase za rok 2021 oznámili, že bylo spácháno celkem 1562 trestných činů s noži, z toho 331 spáchali žadatelé o azyl nebo uprchlíci, 533 tzv. Ne-Němci, a 698 Němci. Z obou oficiálních přiznání německé policie je tak jasné, že útoky s noži, vraždění s noži, je tak jako v Anglii, tak jako ve Francii, i v Německu způsobeno růstem imigrantů!

Závěr: Vláda ČR nezveřejňuje údaje o trestné činnosti podle kategorií obyvatel ČR, jak požaduje nařízení ECRI!  Tím dochází k útoku na demokracii, protože základem demokracie jsou volby, a aby se volič mohl svobodně rozhodnout koho volit, musí mít k dispozici nezkreslovaná fakta, informace a údaje. Politiku v demokracii neřídí jakási parta politiků, kteří zatajují voličům informace, aby se udrželi u koryt a prosazovali tak své ideje, ale občané, kteří si svobodně vybírají politiky, aby prosazovali takovou politiku, kterou si vybrali občané, na základě svobodných informací. Podle této definice se zdá, že současná vláda, která odmítá zveřejňovat pravdivé údaje nejen o kriminalitě, ale i o inflaci, a třeba ekonomice, je složená se samých zavilých nepřátel demokracie. Proto se sami stávejte politiky, a vstupujte do politiky. A podporujte ty politiky, kteří Vám nelžou. To je nejlepší cesta, jak nahradit neschopné politiky.

Zajímavé informace k tomuto dnešnímu tématu, třeba také zveřejnil Okamura. A vlastně mně tím k dnešní analýze přímo inspiroval.

***

Autor: Michael Svatoš, zdroj: MaP

Chcete-li podpořit Novou republiku, její web a překlady, její akce, podcasty, natáčení debat a panelových diskuzí, přispějte laskavě na účet 2300 736 297 / 2010.

Děkujeme!

 

5 3 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Vendol
Vendol
před 10 měsíci

Nožem už se útočí i u nás. Zatím ne synové Alláha, nýbrž Ukrošvábové. Jako třeba v Brně. Vadila příliš hlasitá hudba. Co bude Ukrošvábovi vadit příště ? Dlouhé či naopak krátké vlasy ?

kutnohorsky
kutnohorsky
před 10 měsíci

Možná jsem to přehlédl ale už jsem tu psal, za minulý rok anglická policie evidovala 46 tisíc (!!!) napadení nožem. Uvedeno ve výroční zprávě AP…

cablik
cablik
před 10 měsíci

Ono to jaksi nefunguje ten jejich liberalismus náboženský fanatici se jim na to vykašlou. A migranti jim makat nebudou což určitě statistici vědí. Četl jsem článek z 18000000 tisíc pracovalo 32000 a to je zastaralý údaj dnes se to nezveřejňuje.

reproduktor
reproduktor
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Jo jo, a to je naprosto normální dituace nejen v Nemecku. Kolik ukáček pracuje v Česku? Po roce 1990 tady ukáčka slouzili k vydírání, k únosum atd.. Ruznymi fiktivnimi sňatky a jinak se k nám dostalo 400 tisíc a velka část z nich pracuje a v roce 2022 další milion a ten už nemá potrebu makat díky statutu valecneho emigranta.

cablik
cablik
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  reproduktor

U nás to bude úkáčkama podobné jako u skopčáků proč chodit do hokny když dostanou prachy na ruku a starají se o ně.

reproduktor
reproduktor
před 10 měsíci

Nůž byl a bude na krátkou vzdalenost nepřekonatelný. V armadach i v různých spolcich je boj s nozem vyučován a velice rozšířený. Africane i Asiaté i tohle umění zvládají. Jak vidno, různé tresty v Německu při běžném pri nalezu nože treba v aute nepomahaji pri ceste do kempu. To je fajk. Oni totiž policajti buzerujou slušný obcany, protože ti se nebrání.… Číst vice »

Naposledy upraveno před 10 měsíci uživatelem reproduktor
mikkesh
mikkesh
před 10 měsíci

Že by to měli na svědomí ti pozvaní inženýři, vědci, spisovatelé, chemikové, filozofové a doktoři z rovníkové Afriky? Tak snad bychom si měli zvykat na chirurgické zákroky profesionálních doktorů medicíny, kteří nám v rámci multikulturalismu ukáží, jak v běhu na chodníku a nožem umí transplantovat srdce. Pravda, zatím jen polovinu operace, určitě proto, že jsme… Číst vice »

spartak
spartak
před 10 měsíci

Společnost byla zpracovaná do podoby tzv.demokratické lemry ,tj.mám všechno.Do republiky se přes zahr.banky lijí miliardy a lidí konzumují ostošest.Vlastenectví vyprchalo s rozprodejem všeho ,tak vzhůru do bezvědomí.