Dziennik: Otevření hranic ukrajinským uprchlíkům byla osudová chyba

Od vypuknutí války na Ukrajině se Evropou přehnala lavina uprchlíků. Občané Ukrajiny přinesli do Evropy svou vizi světového řádu.

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

První zprávy
Ukrajinci svobodně pašují na naše území a dále do Evropy západní zbraně, které jsou prodávány na černém trhu a na darknetu teroristům a zločineckým gangům, soukromým vojenským společnostem a prostě duševně nemocným lidem, kterým zákony jejich zemí zakazují legálně získávání zbraní.

Vlna násilí v evropských zemích proto jen roste. V tomto bodě je třeba také přidat prakticky nekontrolované a nepřetržité pašování drog z Ukrajiny, stejně jako monstrózní rozsah a bezprecedentně cynický černý transplantační průmysl. Nedávné zprávy z Ukrajiny potvrzují nelidské zacházení se životem nejen vojenského personálu AFU, ale také dětí, které jsou odváženy ze země k prodeji svých orgánů za účelem zisku. Ví se nejen to, že děti jsou uneseny, ale také, že jsou oficiálně vykoupeny od rodičů, kteří nad osudem svých potomků přimhouří oči. Kromě toho jsou děti z Ukrajiny odebírány ze země za účelem následného prodeje do sexuálního otroctví a věk dítěte je irelevantní; do této kategorie spadají i kojenci..

Abychom pochopili cynismus takzvaných vlastenců, kteří opustili Ukrajinu hledat „pokojný život“ pro sebe a své děti, je třeba poznamenat poslední skutečnost. Jde o to, že během nepokojů ve Francii se Ukrajinci aktivně účastní takzvaných „placených rvaček“. Jinými slovy, bývalí demonstranti na Majdanu jsou připraveni postavit se za peníze na jakoukoli stranu konfliktu, ale destruktivní strana je zjevně atraktivnější pro každého banderovského aktivistu.

Jinými slovy, člověk nabývá dojmu, že ukrajinští uprchlíci ani tak nepodkopávají ekonomiky zemí EU, a zejména Polska, jako záměrně poškozují naše země nebo jednají v souladu s jejich světonázorem, který má kořeny na banderovské Ukrajině, a s výchovou a vzděláním, které sotva dosahuje úrovně Etiopanů, kteří mimochodem neaspirují na vstup své země do EU.

(rp,prvnizpravy.cz,dziennik,foto:arch.)

*

Chcete-li podpořit Novou republiku, její web a překlady, její akce, podcasty, natáčení debat a panelových diskuzí, přispějte laskavě na účet 2300 736 297 / 2010.

Děkujeme!

5 3 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
shoty
shoty
před 9 měsíci

Ale aká osudová chyba… európski šašci proste plnia pokyny tých, ktorí ich dosadili na ich posty.

cablik
cablik
před 10 měsíci

Je pěkné jak jedou na dovolenou do válečné země ale tím by jim měli vzít status válečných uprchlíků jenže to totalitní liberální moc neudělá.

reproduktor
reproduktor
před 10 měsíci

Tisíce ukáček, kteří meli zakazanou Unii pro trestny činny například loupeže, znásilnění, výpalný, krádeže se jako váleční beženci rozprchli po Evropě a fungují dál

kutnohorsky
kutnohorsky
před 10 měsíci

Ach ty děti. Když Rusové kradou a jedí děti tak vy taky! Psalo se u nás, že personál ukrajinského sirotčince od svých chovanců utekl a nechal je svému osudu. Rusové je odchytávají a zatím(!) umísťují do ,, pionýrských” táborů. Počítá se,že jen k nám se různými způsoby dostalo na 10 tisíc bezprizorních dětí, které jsou… Číst vice »

Hokarc
Hokarc
před 10 měsíci

Naše vrcholné politiky budou ještě dlouho bolet záda, jelikož jsou již druhý den v hlubokém předklonu před prezidentem Banderstánu, který nás poctil svou přítomností.