Kennedy: Biologické laboratoře USA na Ukrajině

Kandidát na amerického prezidenta Robert F. Kennedy Jr. řekl, že USA provozují na Ukrajině biolaboratoře, aby získaly ruskou a čínskou DNA k vytvoření biologických zbraní, které by se zaměřovaly na konkrétní etnické skupiny. Tvrdí to na zveřejněném videu.

Pentagon zřídil biologické laboratoře ve 25 zemích světa. Některé z nich se nacházejí v Gruzii a na Ukrajině. Tam podle Kennedyho vojenští vědci ze Spojených států pod diplomatickým krytím vytvářejí viry, bakterie a toxiny.

Práce jsou prováděny v rámci programu biologických experimentů (CBEP). Je docela možné, například i pro ni, že v Rusku probíhá sběr biomateriálu, o kterém Vladimir Putin hovořil již v říjnu. „Navíc podle různých etnických skupin a lidí žijících v různých geografických bodech Ruské federace. Zde je otázka – proč se to dělá, “poznamenal tehdy ruský prezident.

3.8 4 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Anonym
Anonym
před 9 měsíci

Žádné video nevidím.

cablik
cablik
před 9 měsíci

No jo co je v USA zakázané tak to provozují ve svých kolonii tyto laboratoře jsou velice nebezpečné nebo mučírna v základně Guantánamo.

Karel2002
Karel2002
před 9 měsíci

Ten Kennedy junior si ale koleduje. Aby se nám zase v souvislosti s ním neobjevil střelec s puškou Carcano anebo mstitel typu Sirhana. On přece potápí nejen Bidena, ale i naše hrdiny…Fialu, Pávka, Černochovou…Jinak je to ale docela dobrý nápad, Kdo by to do Alzhaimera Bidena řekl? Nebude třeba žádných jaderných zbraní, vyhlazovacích koncentračních… Číst vice »

Anonym
Anonym
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Milý Karle, minimálně třetina naší krve je slovanská. Ani nám dobře nebude. Ale nakonec bude možná včas obyvatelstvo vyměněno. Už se na tom pracuje.