Ľuboš Blaha: SLNIEČKAROM SA MUSÍ RÚTIŤ SVET

Poslanec momentálně opozičního SMERu L. Blaha jako vždy s vtipom hodnotí současné politické kejkle a kejklíře na Slovensku

Ĺuboš Blaha
Ĺuboš Blaha

To je jeden masaker za druhým

  1. Najskôr sa ich Mrs. Vojany strápnila pred celým Slovenskom a čo je ešte horšie – hydrootázku, ktorá ju historicky znemožnila, jej položil milovaný Volodymyr. To musí bolieť.
  1. Potom sa išla vyplakať na Pohodu, chcela prstíkmi ukázať srdiečko a nevydalo… Boli z toho potápačské okuliare.
  1. Potom prišla infarktová správa, že Biden nechce Ukrajinu v NATO a vraj má Kyjev zapracovať na demokratizácii.
  1. Liberálne kaviarne zaplavili hektolitre sĺz, z centrály Denníka N vraj bolo počuť celú noc rev a plač, Osuského videli skákať z mosta do Dunaja. Takáto zrada Ameriky.
  1. Čaputovej poradca Mikloš nadobudol pocit, že ho ľudia prestali nenávidieť a tak prišiel so skvelým nápadom – ak chcú dôchodcovia dôchodky, tak im treba zobrať byty.
  1. Bravó, Ivan, už si zase najväčšia obluda v meste, predbehol si aj Sulíka a Matoviča. Za toto ťa bude nenávidieť aj tvoja vlastná rodina.
  1. Ja len opätovne pripomínam, že toto sociálne monštrum radí prezidentke Čaputovej. Keby ju radšej naučil, že Vojany sú tepelná elektráreň.
  1. Nový hrdina liberálnych kaviarní Peter Pellegrini zorganizoval tlačovku so šéfom nemeckej SPD, ktorú na jeho stránke olajkovalo až 204 Slovákov, gratulujeme.
  1. S nemeckým politikom sa Pelle zhodol na tom, že do Ukrajiny treba futrovať zbrane a že treba budovať “progresívnu Európu”. No výborne – po Progresívnom Slovensku tu máme aj Progresívnu Európu.
  1. Po týchto “progresívnych” slovách mi tých 204 fanúšikov pripadá ako ohromujúce číslo.
  1. A aby som nezabudol – šéf Nadácie otvorenej spoločnosti spúšťa letnú kampaň. Spolu so Sajfom a jeho ženou. A Kaščákom z Pohody.
  1. Chcú mobilizovať mladých liberálov, aby išli voliť. Boja sa, že príde nová vláda a mimovládkam vyschnú kohútiky. Ups.
  1. Blbé je, že aj v roku 2020 liberálne celebritky a nadácie bojovali proti Smeru a výsledkom bola Matovičova hrôzovláda. Druhýkrát im už nikto nenaletí.
  1. Ťažké dni majú naše slniečka, veruže ťažké.
  1. Posielame kapesníky, fňuk.

***

Ľuboš Blaha – poslanec NR SR a místopředseda strany Smer-sd, publikováno na sociální síti Telegram

*

Chcete-li podpořit Novou republiku, její web a překlady, akce, podcasty, natáčení debat a panelových diskuzí, přispějte laskavě na účet 2300 736 297 / 2010.

Děkujeme!

5 2 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 9 měsíci

Moc dění na Slovensku nesleduji,ale přesto mám pocit hraničící s jistotou,že politické kreatury na Slovensku se rozhodně vyrovnají s různými Fialami,Rakušanami atd. v “Česku”.Prostě kapitalistické obludárium.

Hokarc
Hokarc
před 9 měsíci

My máme do voleb ještě daleko, ale Slovákům se to musí podařit !!! Vždyť, kam to dnešní liberálové vedou, to již musí i slepej vidět a hluchej slyšet !!!

kutnohorsky
kutnohorsky
před 9 měsíci

Z pohledu Západu i evropského Středu není přeci možné aby volby na Slovensku vyhrál Fico. To by byla katastrofa! Nevím ještě jak se to udělá ale Fico nevyhraje, předsedou vlády nebude. Maďarsko, Slovensko, škube se Rakousko, bílí Francouzi bojují o svoji svébytnost ve svém státě, to čeká i Němce. No bude to vše… Číst vice »

cablik
cablik
před 9 měsíci

Jo jen do nich chtějí z nás udělat nemajetné otroky digitálního koncentráku tak co s nimi. Můžeme Slovákům darovat Pekarovou ta umí též brečet.

tomaskova
tomaskova
před 9 měsíci

Jako obvykle pan Blaha nezklamal. Škoda, že v tom marasmu, ve kterém nyní žijeme, nemáme také takového Blahu.