Posedlí eurofederalisté: Vládní bruselští patolízalové. PePa a Fiala milují válku na Ukrajině. Prezident chce elektronický podvod. Konec hry na demokracii. Vše rozhodnou režimní ajťáci a tajné služby. Čekají nás definitivně poslední volby?

Maďarský premiér Viktor Orbán otevřeně konstatoval ve svém projevu na tradičním setkání se svými krajany v rumunském Sedmihradsku – „Federalisté zaútočili na Visegrádskou čtyřku. Výsledek vidíme všichni, Češi k nim v podstatě přešli, Slovensko se potácí, jenom Poláci a Maďaři se drží.“

Fialoví patolízalové

Skutečně, v Evropě snad není vůči Bruselu patolízalštější vlády, než je ta Fialova. Pro pochvalu cizích mocipánů jsou připraveni udělat cokoliv. S cílem rozbít V4, která se znelíbila západoevropským progresivistům, se dnešní vláda již ujímala svého úřadu. Neomezená masová migrace, zelené nesmysly, genderové šílenství – to všechno Fialova vláda na evropské úrovni schvaluje a bez jakéhokoliv odporu doma prosazuje.

Ve vztahu k válce na Ukrajině jsou pozice Polska i Maďarska racionální. Pro obě země jde o sousední stát. Polsko má s Ukrajinou staletou společnou historii a významné zájmy na jejím Západě. Navíc je prodchnuté tradičním nepřátelstvím k Rusku. Maďarsko naopak má s Ukrajinou problém, neboť k té připojil po druhé světové válce tyran Stalin Podkarpatskou Rus, která byla tisíc let součástí uherského státu, k Ukrajině nikdy v historii předtím nepatřila a žije tam velká maďarská menšina. Té se tam dobře nežije, a to je zdrojem trvalého napětí ve vztazích obou zemí. Politika Polska a Maďarska vůči konfliktu je proto různá, ale jasná, logická a srozumitelná.

Vládní posedlost válčením na Ukrajině

Naproti tomu hysterie české vlády, její posedlost válčením na Ukrajině, na které nemáme ani finance ani významnější materiální prostředky, je nepochopitelná. Představa, kterou naše vláda šíří, že po Ukrajině přijdeme ze strany Ruska na řadu my, je od členské země NATO zcela nepochopitelná a je zcela v rozporu s realitou. Vysvětlením je jenom snaha zalíbit se hegemonům.

Stejně absurdní je politika této vlády vůči Číně, vůči níž je oficiální nepřátelství naší vlády otevřenější a agresívnější než postoje samotných USA. Oslavy příletu prvního letu linky z tchajwanského Tchaj-peje v situaci, kdy nemáme žádné letecké spojení s pevninskou Čínou, odkud k nám ročně jezdilo přes 600 000 movitých turistů, je jenom smutnou ilustrací této „zahraniční politiky“.

Také vnitřní politika je samý „úspěch“ v podobě inflace, úsporných balíčků, škrtů a skandálů. Popularita vlády je na dně, hvězda opozičních stran, především ANO v průzkumech stoupá. Vládnoucí politiky to však evidentně netrápí, bezostyšně hovoří o svých „úspěších“ a nepřízeň voličů jim zřejmě těžkou hlavu nedělá.

Elektronické volby znamenají konec demokracie

Proč tomu tak může být, poodhalil v rozhovoru, který poskytl na hudebním festivalu v Ostravě, prezident Pavel. Ten bez mrknutí oka vždy vezme za svůj jakýkoliv, i ten nejextrémnější progresivistický projekt a je připraven ho prosazovat. Tentokrát zmínil, že chce u nás prosadit internetové hlasování ve volbách. Prý to odpovídá 21. století. To je skutečně dobrý argument.

Tak již ne jenom korespondenční hlasování pro krajany v cizině. Už leze šídlo z pytle ven – konec přímého a tajného hlasování. O výsledcích voleb a poměrech v zemi budou rozhodovat režimní ajťáci, hackeři nebo nejlépe tajné služby (naše i cizí). Pomineme-li možnosti hackerů a zfalšování volebního výsledku touto cestou, znamená internetové hlasování to, že sice nebudeme vědět, zda svobodně hlasoval skutečně oprávněný volič, ale zato budeme vědět, jak hlasoval. A to je konec demokracie.

Ta se konec konců všem zeleným pokrokářům dávno zajídá, protože dává hlas lidem, kteří planetě jenom škodí, a jejich zájmy a potřeby zelenou elitu budující, jak kdosi výstižně řekl, „socialismus pro miliardáře“, nezajímají. Internetové hlasování by poškodilo starší generaci, která má životní zkušenosti a nevyznává absurdní pokrokářskou ideologii. Naproti tomu zvýhodní nezkušené, ale technologiím propadlé nejmladší voliče, ve školách již dostatečně indoktrinované, kteří žádné politické nebezpečí pro pokrokáře nepředstavují.

Máme se na co těšit

Takže se máme na co těšit. A proto je v této souvislosti dobré si neustále připomínat, jak důležité všechny ty nejbližší volby podle starých pravidel budou. Mohou být totiž ty poslední, v nichž ještě bude možné něco měnit. Pokud občané nepřijdou a budou jenom v soukromí tiše nadávat, dočkají se toho nejhoršího. Je k tomu vážně nakročeno.

Zdroj, a Zdroj, grafika převzata z webu Protiproud

3 4 hlasy
Hodnocení článku
13 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 9 měsíci

Agent Pávek byl kandidátem ODS-TOP09-STAN-Pirátů-Lidovců. Bude je tedy podporovat úplně ve všem, nejenom, co se týče elektronických voleb. Ostatně oni žádné elektronické volby nepotřebují, agent Pávek přece dostal 58 procent. V elektronických volbách, které by zfalšovali, by nedostali 58 procent, ale třeba 80 procent. Je to vůbec potřeba? Možná, že si… Číst vice »

vachav
vachav
před 9 měsíci

Autor článku skutečně “nastavil zrcadlo” k tomuto obludáriu.Jen dvě poznámky-kdyby bylo více “tyranů” Stalinů tak by nebyl možná v Evropě takový bordel.A za druhé-hvězda ANO možná stoupá,jenže americkej a bruselskej lokaj Babiš to rozhodně nezachrání.Dělal by s kosmetickými úpravami to co sudeťáckej zmrd Fiala.

cablik
cablik
před 9 měsíci

MIGRAČNÍ PAKT OBSAHUJE SKUTEČNÉ MIGRAČNÍ KVÓTY
https://pravyprostor.net/?p=163689

cablik
cablik
před 9 měsíci

Bohužel za naši zem to stojí za pendrek alternativa se nechce spojit a tím vše hasne bude nám muset pomoci západní svět. Zas to u nás padne jako poslední.

tomaskova
tomaskova
před 9 měsíci

Dočkáme se toho nejhoršího v každém případě. Nebo je snad někde strana, která by měla jako cíl dobro národa? Mohu zodpovědně říci, že není. Můžete horovat pro SPD. ANO, trikoloru, Spolu a nevím koho ještě, ale je to jedna svoloč, která myslí hlavně na své koryto a jak posloužit páníčkovi, ať už se… Číst vice »

Anonym
Anonym
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  tomaskova

Budete se muset madam někam přestěhovat. Někam, kde splní vaše požadavky. Kde je svět takový, jaký si přejete. A nebo se do toho pusťte sama a založte novou stranu. Možná, že rychle najdete vysvětlení proč jsou věci takové, jaké jsou. Nemůžete požadovat od lidí něco, čeho nejste sama schopná.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 9 měsíci

To je přece ten pravý nefalšovaný kapitalismus v plné kráse, jehož základy zde pokládali Havel s Klusem, nic víc a nic míň, proč se tomu divíte? Pokud chcete kritizovat to, co jste tu sami vytvořili, tak musíte říci “sorry jako”, byli jsme idioti. Přece jste to nemysleli vážně s tou hrou na demokracii, že… Číst vice »

Vlastimil
Vlastimil
před 9 měsíci

Zájem mladých o veřejné dění dobře ilustrovalo video natočené 2. července před jakousi poštou, kde cca dvacetiletý mladík marně lomcoval klikou a srdečně se divil, že je pošta definitivně zavřená. Přitom se už několik měsíců stále psalo o chystaném zářezu Rakušana na veřejné služby. Ani my jsme v jeho letech nebyli o nic lepší, politika a veřejné… Číst vice »

Hokarc
Hokarc
před 9 měsíci

Vládnou nám nuly, s mozkem muly ! A proto budeme mít hovno, kterému není rovno !

mikkesh
mikkesh
před 9 měsíci

Pane Weigle, u těch našich šašků to není posedlost válčením tu či onde, nenávistí k tomu či onomu. Dostali zadání. Musí poslouchat. A ta horlivost? U Fialy, tipuji jako ve škole. Mamánek, patolízal – takovej Karhánek. To samé mamánek Rakušan. A nebo druhý extrém úplní pitomci. Přerostlé pitomé děti, ale poslušné. Vždyť se na ten soubor podívejte.… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

S tím Okamurou jste mně vážně pobavil. Jak dlouho už oxiduje ve sněmovně? A je za ním něco podstatného vidět? Jó a ten mamánek byl Krhounek.

mikkesh
mikkesh
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  tomaskova

Pokud to s ním lidé nezkusí a budou vymýšlet nějaké Přísahy, Stany, Věci, Lidem… bude tam na deseti procentech oxidovat ještě dlouho. Jestli jsem Vás pobavil, jsem rád a budeme tedy společně čekat a dívat se na tragikomedii s Blyštivým Péťou, Flanďáky, Feťáky, Stanaře… , ale určitě to nebude dívání na nějaké velké pobavení.

jbskalensky
jbskalensky
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  tomaskova

No dobrá, když neuznáváte žádnou ze současných stran, tak co dál? Tak se na to vykašleme? Proč se rozčilovat, plácat pantem a řezat do klávesnice? Nikdo není ideální a nemůže vyhovět všem. Pak si ale musím vybrat ty, kteří mohou a chtějí bránit základní věci, jako je svoboda rozhodování, skutečná a nepodmíněná, bezpečnost své… Číst vice »